WordPress-hjelp på norsk! Din nettside for din bedrift er noe du lever og ånder for. Nå er det heldigvis noen norske eksperter som er litt bedre enn de fleste andre. Her er det rask hjelp å få når du må gi opp selv. Hvor mange timer har du ikke sittet og slitt deg gjennom koding og feilmeldinger? Nå er den tiden over. WPologi – hjelper deg!

Vi anbefaler også den norske Facebook-siden til WordPress-Norge. Her kan å søke etter råd og veiledning, det var her vi var så heldige å treffe på WPologi sin representant. Som hjalp oss med å rydde opp i Redirection-plugin, som hadde laget trøbbel i lang tid.

Behøver du hjelp med SEO på din nettside, har vi skrevet en god artikkel om dette her.

Vi fikk fantastisk hjelp

Hva kan WPologi hjelpe meg med, tenker du kanskje, som jeg ikke klarer selv? Det er det bare du som kan svare på ved å sjekke deres kunnskaper ved å ta kontakt. Vi har skrevet 6500 bloggartikler på Vargas12.com de siste ti årene, og trodde vi kunne mye. Der tok vi grundig feil.

Vi kan lite om alt det teknologiske, men vi er ganske gode på å skrive. Men hos WPologi, fikk vi altså helt fantastisk hjelp. Anbefaler dette nettstedet så langt det er mulig med ord.

Bare det å lage en profesjonell og funksjonell nettside, kan være både krevende og vanskelig.

Mulig du klarer å få siden til å være synlig for deg selv, men hvis ingen andre finner den i myldre av andre nettsider, spiller det mindre rolle. Ved å ta kontakt med de dyktige folkene bak WPologi – er du i trygge hender. Vi kan garantere for topp service og rask hjelp.

WordPress.org

Wordpress-hjelp på norsk!

WordPress er det jo amerikaneren Matthew Mullenweg som står bak. Derfor er det åpenbart at de fleste menyene og hovedspråket i Wordress.com pg WordPress.org, er på engelsk. WordPress-hjelp på norsk! Er den viktigste årsaken til at du bør søke hjelp hos WPologi. Du forstå alt de sier, forklarer eller skriver til deg, og de gir deg løsningene på ditt språk.

Enklere kan det vel ikke bli?

WordPress.org er den plattformen vi mener du bør gå for. Fordi da styrer du alt selv, på eget domene. Om du velger WordPress.com, blir alt styrt av WordPress og du kan blant annet ikke ha reklame eller annonser på siden din. På wp.org er du din egen sjef. På WP.com må du forholde deg til regler kontrollert av WordPress.

Når det er sagt, bør du uansett velge WordPress i den ene eller andre utgaven. Fordi det er den beste måten å drive en nettside fra. WordPress er verdens ledende på nettside-markedet i verden, om det er noe som heter det. Og det er strengt tatt det beste alternativet uten særlig konkurranse.

Dette kan WPologi bidra med

 • Sette opp din egen nettside
 • Hjelpe deg med å sette opp e-postadresse
 • Hjelpe deg med å installere Google Search Console og Google Analytics
 • Hjelpe deg med å plukke ut de viktigste (plugins) utvidelsene – du trenger flere
 • Lærer deg å gjøre siden trygg for hacking
 • Lærer deg å skrive gode artikler
 • Lærer deg å sette opp egen nettbutikk
 • Lærer deg å operere nettsiden trygt uten at den går ned
 • Gir deg råd om bruk av bilder
 • Gir deg råd om hvordan utseende (Theme) skal være
 • Gir deg råd om hvilket Webhotell du bør velge til ditt formål

Å ha gode fagfolk i ryggen som hjelper deg med det du ikke kan, ikke har tid til eller ikke vil bruke tid – er gull verdt. Tid er penger i de fleste bransjer. Lar du folkene bak nettsiden WPologi ta seg av din nettside. Har du faktisk en del tid til overs, en bekymringsfri hverdag. Er det ikke deilig? WordPress-hjelp på norsk!

Du trenger hjelp

I teknologiens uutgrunnelige verden er det selvsagt enorme muligheter til å nå ut til din potensielle kunder. Da behøver du dette riktige verktøyet, men du må også kunne bruke det. For å bli en fullblods WordPress.org-kjenner, må du like å lære koding. Du bør kunne engelsk og sette deg inn i alle detaljene hvor en nettside fungerer og hva som ikke fungerer. Det er endel jobb.

Alt du behøver å gjøre, er å ta kontakt med gjengen i WPologi, som lærer deg og hjelper deg med WordPress. Vi vet du ikke vil angre på det, og vi kan love at du faktisk får all den hjelpen du behøver. Alle nett-bekymringer du har hatt med din nettside og nettbutikk – kan forsvinne i dag.

Før eller siden vil du behøve hjelp rundt din egen nettside – da er det greit å kunne snakke norsk med de som skal bidra. Enig?

Vargas

Pin It on Pinterest

vargas12.com
Les også vår forrige artikkel
Sex i det fri – Norgesferie med muligheter

Sex i det fri - Norgesferie med muligheter til å gjøre det man lenge har drømt om. Det være seg...

Lukk