Hele Sveriges super-yndling, Zara Larsson skrev nylig på sin blogg om hvor fornøyd hun var med seg selv. Til tross for å ha godt opp litt i vekt i det siste. Zara Larsson- Stolt over sin vektoppgang- får kritikk!

– Det har fått en rekke reaksjoner rundt om i Sverige, blant annet fra feminist-bloggeren Lady Dahmer. Reaksjonene går på at vakre kvinner som ser normale ut, ikke bør fortelle hvor fornøyd hun er, når hun egentlig er flott. Hva skal de som virkelig er overvektige synes da, sier Dahmer til Metro.se

Zara Larsson- Stolt over sin vektoppgang- får kritikk! Til tross for å ikke vær noe annet enn flott og normalt bygd. Får altså superstjernen kritikk for å uttale seg positivt sine ekstra kilo. Hva kan man forvente av det svenske folket? De må jo kritisere sin aller største stjerne sin ABBA – for ett eller annet.

Vakre Zara

– En storm i et vannglass, og kudos til vakre Zara som ikke bryr seg om vekta, men også en viktig debatt som fortsatt raser i Norge. Skal ikke en vanlig svensk jente, som riktig nok er en svært populær artist-  få være fornøyd med kroppen sin, og itillegg si det. Selvsagt bør hun det.

De som er overvektige, og tar seg nær av en slik uttalelse, bør gjøre to ting, slutte å spise, og få ræva opp av sofaen.

Zara Larsson- Stolt over sin vektoppgang- får kritikk!

Herman Caroan via Compfight

Lady Dahmer

– Det er mange årsaker til at man er overvektig, men man kan ikke gå rundt å være grinete på folk som er fornøyd med kroppen sin, av den grunn. Kropp er topp, også store, smale, runde og perfekte. Man må tåle å diskutere saken uten at man får kritikk for det minste. Kroppsfokuset forsvinner ikke, til tross for at man diskuterer tema.

Lady Dahmer har absolutt ingen grunn til å skamme seg for sitt utseende, men hun taler de fetes sak på feil grunnlag.

Hun fortsetter med å fortelle at det hadde vært en annen diskusjon om Zaras helse, hvis hun hadde vært overvektig, når hun nå skryter av at hun slipper å trene for å redusere vekt, blir det feil av henne å uttale seg om hvor mye hun har gått opp i vekt. Dahmer mener også at folk flest blir forbanna over fete menensker som viser seg stolt fram og er fornøyd med kroppen sin, nok en uforståelig kommentar fra Sveriges største feminsit-blogg.

Kjære Lady Dahmer, eller Natashja Psomas Blomberg, som hun egentlig heter, dette personangrepet, er direkte pinlig.

Viktig forbilde

– Zara Larsson er et viktig forbilde for alle unge kvinner, hun er smart, klok og flott, hun bør fortelle til all verden at det går an å både være stolt og fornøyd med egen kropp. Til tross for at man ikke slanker seg eller trener som en gal.

– Alle svenske og norske unge jenter, eller gutter og jenter fra andre deler av verden selvsagt, bør gjøre som Zara Larsson. Legge ut bilder av seg selv på sosiale medier, der de forteller hvor stolte de er av seg selv og kroppen sin. Det vil gi selvtillit og grunnlag for forståelse fra andre som har vurdert å gjøre det samme.

Go Zara Larsson! Be proud girl!

Vargas

Pin It on Pinterest