Bedre å trene litt enn ingenting. Du skulle så gjerne ha kommet i bedre form, men har ikke trent siden siste gym-time på videregående, du har heller ikke nevneverdig lyst til å sette ditt ben i et treningssenter. Allikevel setter skrekken i deg for å bli et pent lik, å dø i alt for ung alder.

Det er dessverre en stor sjanse for det om du ikke får ut finger’n og ræva i gir.

– Du trenger ikke å streve livet av deg for å bli merkbart i bedre form innen kort tid, du må bare begynne et sted. Så snart du er i gang, får du betydelig mer overskudd, du får igjen ansiktsfargen og du blir gradvis lettere både fysisk og til sinns. Hva du putter i munnen er like viktig som hvor mye du trener.

Skremselspropagandaen kan jo gi den ivrigste treningsnarkoman arr på sjelen og vibrasjoner på sentralnervesystemet av mindre.

Bedre å trene litt enn ingenting

Man må ikke sitte stille for da dør man. Vel, for å være helt ærlig, om man ikke sitter stille et sekund så dauer man før eller siden allikevel! Jo flere TV-program du ser etter hverandre, jo raskere får du diabetes 2, skrumplever og et snev av svartedauen. Drikker du alkohol, røyker, spiser sjokolade og lar være å trene kan du like godt bestille deg plass på gravsted, løpet er uansett kjørt. Du “legger på røret” innen kort tid.

Bedre å trene litt enn ingenting.

Sagt på en flåsete måte, det er jo faktisk helt opp til deg hva du gjør med ditt liv. Å forebygge sykdom gjør man ved å være aktiv og spise klokt, så enkelt er det egentlig. Ingen kan gjøre det for deg, det er ditt liv og din kropp.

Klarer man å legge om livsstilen ved å droppe middagstallerken to og tre, spise litt sunnere og litt mindre; samt å bevege seg litt mer enn tidligere så vil resultatene kom raskt.

En av de mest spennende bloggene i Norge skrives av flotte Helene Drage, den bloggen bør du absolutt klikke deg innom. Mangler du motivasjon for å trene en dag, kan du lese om hvilke grep og hvilke resultat topp-bloggeren gjorde for seg selv. Imponerende.

I løpet av 7 dager kan du spise svært mye mat, variert og sunt, men du skal også kjenne at du lever; det gjør du ved å belønne deg selv med det du liker best. Klem i deg en Hamburger, pizza og øl, pasta og rødvin. Hva hjertet måtte begjære. Bare ikke hver dag, men en gang pr uke.

– Uansett hva andre sier; du må ønske det selv og du må gjøre jobben selv, men så snart du merker positive resultater, er det en oppmuntring som gir deg ny giv til å ta neste økt. Dietter, Lavkarbo, Atkins, Grete Roede og pulver kan kanskje hjelpe deg på glid, men dette er produkter og dietter skapt av mennesker som ønsker å tjene penger på din elendighet.

Hvordan du lever livet ditt over lang tid som avgjør hvor lenge du lever. Da må du spise mindre kalorier enn du forbrenner hver dag, ellers legger du på deg.

Så enkelt er det faktisk, og det er som sagt helt opp til deg.

Foto: Flickr/ focusfitgym11

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Gravity med 7 Oscar- Slavefilmen vant den gjeveste!

http://www.youtube.com/watch?v=OiTiKOy59o4 12 Years a Slave vant Oscar for beste film, Gravity med hele 7 premier, hovedsaklig for de tekniske verdiene,...

Lukk