Overskriftene våre i året som gikk

Overskriftene våre i året som gikk måtte handle om Covid-19, Corona og pandemien. I hvert fall i det øyeblikket Erna Solberg gikk til det dramatiske skritte å stenge Norge ned. Mange skjønte ikke alvoret da og har kanskje ikke tatt det innover seg ennå.

Men det var åpenbart dramatisk nok. Mange har ikke kommet seg over sjokket ennå – at de mistet sitt livsverk, inntekten eller til og med familiemedlemmer. Konsekvensene for hva pandemien fører med seg, vet vi ikke før om veldig lenge. 2020 ble året som ble brattere enn noen kunne forestille seg. Kanskje godt vi ikke visste hva som ventet oss?

Overskriftene våre i året som gikk har som alltid handlet om kjendiser, TV-serier, undeholdning, sex, økonomi og fotball. Mye fotball. Særlig engelske fotball og Wolves. Vi har denne lidenskapen på tvers av gleden av å skrive. Det være seg krim eller artikler for næringslivet eller for vår lojale lesere. Vi går inn i det 11. året som en av Norges mest populære bloggere og er fryktelig stolt av det. Men 2020 måtte vi skrive om noe vi visste svært lite om. Vi lærte et nytt ord. Covid-19.

Lest? Hvor går veien videre for fotballandslaget?

Januar, februar og mars

I januar er vi alltid fokusert på Deadline Day og overgangsvinduet som stenger i slutten av måneden. Så også i år. Sesongen som ble hel-rød i form av Liverpools aller første Premier League-trofe. Men vi skrev om forelskelse, kjønnsforskjeller, svenskehandelen, helse og trening.

I februar klemte vi til med 33 artikler som er så korrekte i tiden de er publisert, at de kunne ha stått på trykk i hvilken som helst avis i dag. På nett eller i papirutgaven. Vi sørger for at det alltid er noe nytt vi presenterer, og vi lar være å skrive, om vi ikke har noe vettugt å komme med.

Vi skrev om at fedre må skjerpe seg, på lik linje med menn generelt. Slik at ikke kvinner generelt, tar all styring. Enten i samfunnet eller i alle parforhold der mannen fortsatt har noe å si. Vi skrev også om selvtillit eller mangelen på sådan. Overskriftene våre i året som gikk – har overgått våre villeste fantasier.

Vi var også innom flere artikler om det å skrive lange manus. Om å skrive artikler, det å bli antatt eller refusert og det å følge forfatterdrømmen, og aldri gi opp. Det er viktig å vite hvilken formidabel jobb det er å bli publisert og at de aller fleste, slett ikke blir det.

Overskriftene våre i året som gikk

Det var altså i mars at Covid-19-bomben gikk av. Hjemmekontor ble et faktum for tusenvis av nordmenn, samtidig som at skolene stengte ned. Det ble plutselig stille i bygatene. Folk flest var hjemme og innendørs i mange, lange uker. Vi hadde strengt tatt ikke noe valg. Dessverre er ikke krisen over, på langt nær.

April, mai og juni

Våren ble annerledes på alle måter, men også med flere lyspunkt etter hvert. Ikke bare stoppet fotballen å rulle, men publikum forsvant i samme øyeblikk. Et slag i ansiktet for alle som elsker å gå på kamp å se fotball live. Marerittet lever i beste velgående. Vi vet ikke når den nye moralen blir endel av våre liv.

April handlet om fotball, fordi det ble kjent at Premier League skulle stanses på ubestemt tid. April ble også brukt til å hylle kvinne, de myke lårene og de yppige hoftene. Vi skrev også om Anne-Elisabeth Hagen som forsvant fra hjemmet sitt i oktober 2018, fordi ektemannen, Tom Hagen – ble siktet.

Mai er alltid en spennende måned å skrive blogginnlegg. Våren er fantastisk og det er lett å like livet. Derfor benyttet vi sjansen til å hylle både mannen og kvinnen, og kroppene deres. Til tross for en unormal tid å leve i.

Juni er en roligere måned, vi skrev vi hele 30 artikler i denne helt spesielle sommeren – da ‘alle’ skulle feriere “hjemme.” Vi måtte skrive om alle skilsmissene som kommer – etter en beklemt sommerferie, og vi skrev selvsagt om økonomi, om helse og hvordan man holder seg ung til sinns.

Juli, august og september

Overskriftene våre i året som gikk, handler ofte om å skrive om det folk er opptatt av, sånn på ordentlig.

I juli ble det mot normalt, langt mer om fotball enn noen gang før, midtommers. Fordi fotballen skulle spilles da det var håp om at viruset var under kontroll. Man hadde en viss oversikt, man kunne spille fotball om man testet spillere og støtteapparatet før de entret stadion. På ny ble det skrevet om helse og hva veganere spiser.

Juli fikk 29 publiserte artikler, august 25, september 21. Ok, vi trengte nok å trappe ned i denne perioden. Men det betyr ikke at vi ikke tar leserne på alvor. Tvert i mot, for alle som abonnerer på våre artikler, vet vi at dere behøver en pause fra oss – av og til.

Via arkivet på høyre side, vil du finne alle typer artikler fra 11 år tilbake i tid. Her er skatter om alt fra krig, politikk, mobbing, selvmord, sex og samliv, til fotball, underholdning, og gode økonomiske råd. I august postet vi artikler om The Crown, om kvinner som studerer kvinner og seksuelle fantasier.

I september skrev vi om prisene på å se Premier League på TV, om den perfekte TV-appen for underholdning og enda litt mer om Wolves. Laget i våre hjerter. Alltid.

Oktober, november og desember

Overskriftene våre i året som gikk

Alle som vet noe om SEO, vet at det er helt avgjørende for å ha lesere i det hele tatt. Alle våre artikler scorer alltid høyt hos Google, derfor har vi alltid mange lesere. Daglig.

I oktober ble det publisert kun 20 artikler på Vargas12.com, fordi vi driver å ferdigstiller manuset “Presten”. bok nummer to i triologien om Mildred Kanestraum. Det krever sin mann, kan vi love. Vi fokuserte da på pandemiens påvirkning av stengte grenser mot Sverige.

At dagligvarebransjen har svært gode tider. I november, som slett ikke er særlig lenge siden – satte vi fokuset på hvordan du skal la frykten for viruset, ikke la styre livet ditt. Men selv ta kontrollen.

Nå i desember er det åpenbart fokuset på vaksinen og at denne vil gi oss store deler av normalen tilbake. Men vi har også rukket å ha fokus på at nordmenn knuller som aldri før, etter nedstengningen. Men vi har rukket å skrive om langt mer alvorlige temaer. Selvmord er og blir en fanesak vi aldri gir slipp på. Derfor har vi hyllet Ari og Märthas datter, Maud Angelica i eget innlegg.

2021

Overskriftene våre i året som gikk, handler nesten alltid om det du snakker om i dag og i morgen. Legg merke til at vi nesten alltid har overskrifter med fem eller seks ord. Tror du det er tilfeldig? Selvsagt ikke.

For at så mange mennesker som mulig, skal finne våre artikler, må vå være venner med Google. vi må være søkemotor-optimalisert døgnet rundt, året gjennom.

Vi vil fortsette å hylle de som fortjener det og vi kommer til å fortsette å ‘arrestere’ offentlig – de som trenger det. Vargas12.com kommer til å bli omtalt som nabokjerringa som bryr seg, ingen vil bli spart. Vi hater urettferdighet, grådighet og egoisme. Så er du advart.

I 2021 lover vi å fortsette trenden. Skrive for deg som elsker Vargas12.com og liker våre tekster, enten du tilfeldig plumper borti oss via Google-søk, eller søker oss opp når dere mottar nye nyhetsbrev.

Vi lover å bli minst like gode neste år. Overskriftene våre i året som gikk vil stå tilbake som uvirkelige. La oss håpe det ikke fortsetter. Vi ber om en ny vår hvor vi kan være mer sammen. Alle sammen.

Året 2021 som må betegnes som håpets år, for oss her hjemme og menneskeheten forøvrig.

Godt nyttår!

Vargas

Blogginnleggene du ikke trodde var mulig

Blogginnleggene du ikke trodde var mulig å finne på trykk – har du kanskje funnet på Vargas12.com? Bloggen som i mer enn ti år har gått lengre enn noen andre bloggere. Bloggen som har sjokkert, imponert, fått fram det best og det verste i våre lesere. Vargas12.com er klar for 6500 nye artikler i det neste desenniumet.

Stemmestyrt blogg eller Podcast er ikke vår greie. Vi lar ikke vår stemme eller identitet ta vekk det viktige fokuset fra innholdet i våre tekster. Derfor vil det alltid være gratis artikler om alt fra sex, selvmord, politikk, helse, nyheter, underholdning og forelskelse. Og ikke minst relasjoner, sport, økonomi og mat som vil være vårt fokus. Alt det du snakker om i morgen og som du og dine er opptatt av.

Folkebloggen

Vargas12.com er folkebloggen som tar pulsen på Norge på godt og vondt. Vi kommer aldri til å vinne noen priser eller havne i andres overskrifter. For det vil aldri være vår målsetning heller. Vi er en stemme i samfunnet som bryter ned fordommene og ønsker å øke andres mulighet til å gi litt mer faen. Blogginnleggene du ikke trodde var mulig å finne på trykk – finer du nok her. På Vargas12.com.

Kanskje på tide å abonnere på vårt daglig nyhetsbrev? Selvsagt vil det for all framtid være gratis.

Blogginnleggene du ikke trodde var mulig

En folkeblogg er en blogg som skriver om det folket er opptatt av i hverdagen. Våre mest populære artikler handler om alt det du søker på, på nettet. Du søker på Netflix-serier, sex, mat, kjendiser, underholdning, sosiale medier og kjendiser. Det du ser på TV i dag og i framtiden, finner du nettopp her. Blogginnleggene du ikke trodde var mulig å finne på trykk, finner du på Vargas12.com. Og det er vi selvsagt veldig stolte over.

2020

Året 2020 er på hell. Kanskje heldigvis vil mange hevde. Året som var så bratt for så mange, vondt og vanskelig for andre, det siste for noen. Året da pandemien kom som et sjokk på alle mennesker på kloden. Nå venter vi desperat på at smitten skal forsvinne før den tar livet av oss. Eller at vi fåren fullgod vaksine som beskytter oss nok mot faenskapet. Hvem hadde trodd?

Selvsagt har vi vært tvunget til å sette fokuset på smittespredningen lokalt og globalt i våre artikler. Vi mener regjeringen gjorde det riktige 12. mars, når Norge ble stengt ned. Vi ser hva som skjedde i Sverige når de lot slusene være åpne er nær 6700 døde, mot Norges 332.

Vargas12.com har nok engang talt de svakeste sin sak. 1. juledag i fjor, riktig nok, tok Ari Behn sitt liv og selvmordstallene gikk i taket i Norge. Dessverre ser vi konturene av det samme nå, når andre bølge av pandemien treffer oss som en tsunami. Helsemyndighetene er kraftig bekymret for hvordan dette påvirker – særlig de unges liv.

Blogginnleggene du ikke trodde var mulig

Vi som et stort og populært nettsted for unge og voksne, har en plikt å forsøke å gjøre dagene enklere. For vi vet jo at det vil komme bedre tider. Kanskje allerede til våren, er vi tilbake til det som vil bli den nye hverdagen, med Covid-19 hengende over oss.

Framtiden

Blogginnleggene du ikke trodde var mulig å finne på trykk, skrives av mennesker som ser på andre mennesker som menneskets glede. Slik må det være om vi skal klare oss i framtiden, det være seg mot pandemier, sult, krig, naturkatastrofer og andre trusler mot menneskeheten. Vi må hjelpe, trøste, vise nestekjærlighet og faktisk bry oss om hverandre. Oppriktig.

En amerikansk overlege hadde sin dag nummer 225 på jobb, nylig. På rad. Fordi han ville være på sykehuset hvor han hjalp sitt team med å redde syke og døende pasienter. Slik har det helt sikkert vært for mange i Helsevesenet i Norge også. Lange vanskelige dager med mange syke og døende man ikke kan redde. Covid-19 skal være helvetes forgård.

Heldigvis har vi ikke vært i nærheten av den enorme katastrofen som har rammet USA.

I framtiden vil det utvilsomt være viktig å fokusere på tema som opptar folk flest – for Vargas12.com. Blogginnleggene du ikke trodde var mulig, finner du kanskje i arkivet til høyre. Du kan også søke på stikkord oppe i høyre hjørne.

Vi lover å levere på ubestemt tid. Vi fortsetter mot år 11 og vårt blogginnlegg nummer 7000 på vår WordPress-blogg. Vi ønsker å ha deg med på laget hele veien. Vi skriver for dere, nå og i framtiden.

I løpet av desember vil vi komme tilbake til en årskavalkade – om hva vi har skrevet om i året som har gått og hvorfor.

Vargas

Slik lager du det perfekte blogginnlegg

Slik lager du det perfekte blogginnlegg som får dine lesere til å juble. Ikke nødvendigvis fordi du revolusjonerer verden eller skaper tårer i lesernes øyne, fordi du skriver så fantastisk. I hvert fall ikke bare derfor. Du blir først og fremst bli sett og lest av dine tilhengere.

Og det er faktisk det viktigste.

Du har hørt om ordet Søkemotoroptimalisering, ikke sant? SEO er selve nøkkelen til ditt perfekte blogginnlegg eller din artikkel. Du bør sette deg inn i hva om gjør at Google spesielt, og andre søkemotorer på nettet – vil hente fram og løfte opp nettopp din tekst.

Podkast

Norske bloggere poppet opp som paddehatter fra mitt på to tusentallet og fram til en topp rundt 2015. Da tok Snapchat, Instagram og Facebook over for alvor. Før dagens store sosiale medium har tatt over tronen helt, Podkasten.

“Alle” som driver med podkast, har kanskje blogget tidligere, eller higer etter å gi verden sin stemme og sine meninger verbalt, framfor gjennom tekst. En perfekt måte å nå ut til massene på – om man har noe viktig å si.

Dette betyr ikke at bloggerne har lagt ned tastaturet, langt i fra.

Vi er bare langt færre enn for fire, fem år siden, og vi blogger på en annen måte enn tidligere. Vi som skriver, skriver for de samme leserne, men vi må skrive bedre, på en annen måte og publisere enda litt oftere, for å bli lest.

Problemet for de fleste bloggerne, er at de ikke når ut til folket. Man må ikle seg kokkedarakt, kalle seg Kokkejaevel og håpe det går veien. For det har det jo gjort for Norge største blogger. Men det er med god hjelp av blogg.no, som tar mye av inntektene til noen av toppbloggerne.

Slik lager du det perfekte blogginnlegg

Vargas12.com og Ida Wullf

Om du sammenligner kokkejaevel med eksempelvis, Norges peneste blogger, Ida Wulff. Skriver hun på eget domene, slik som Vargas12.com, og tar hele fortjenesten selv. Smart? ja, men det er også en hake. Uten at vi skal sammenlignes oss med flotte Ida. Alle bloggerne som har en plattform og en bloggliste å presentere sin nettside på. Får masse gratis publisering.

Ida Wulff er endel av felleskapet i United Influencers, og får noe hjelp derfra. Dette er en nettportal for de aller største og beste bloggerne i Norge, men vi kjenner ikke til om det koster mye for bloggerne å være i dette samarbeidet. Litt forlanger de nok.

Her kommer noen tips om hvordan du lager ditt perfekte blogginnlegg, vi vet hva vi snakker om. Vargas12.com er ti år 1. april. Hurra. Slik lager du det perfekte blogginnlegg:

 • Sørg for å ha interne og eksterne lenker i teksten, som vist i dette blogginnlegget
 • Sørg for å ha en lang nok tekst, minimum tusen ord, helst to tusen ord
 • Sørg for å skrive informativ tekst, altså noe andre kan ha nytte av å vite
 • Ikke skriv artikler som ikke er givende, at du er trøtt, sliten eller mangler noe å skrive om
 • Stikkord er viktigere enn noen gang, gjenta stikkordene du har i overskriften, i teksten
 • Google ‘elsker’ din tekst om du deler av din kunnskap – jo mer unikt, jo bedre
 • Ikke kopier andres tekst eller bilder – det skaper problemer for deg
 • Bruk gjerne WordPress som plattform for din blogg – det gir deg gode forutsetninger for å lykkes
 • Ikke betal mer enn du nødvendig for profesjonell hjelp, søk heller råd hos andre bloggere
 • Skriv riktig, skriv godt og skap en nyhet, en trend eller lag nye norske ord
 • Bruk sosiale medier for alt det er verdt
 • Sørg for å være helt rå på SEO

Isabella Löwengrip

Blondinbella i Sverige, Isabella Löwengrip skapte sitt eget imperium med mange ansatte. Gjennom sin egen blogg som hun startet som 14-åringen. Hun var en tid Sveriges mest attraktive og rikeste blogger med millioninntekt. Hun drev flere konsern, gav ut bøker, gjorde sin egen parfyme, sitt eget klesmerke og tjente enorme summer.

Det siste året har Isabella måtte gjøre store endringer for å få endene til å møtes. Hun har vært nær konkurs flere ganger. Men vil alltid stå igjen som beviset for hvor langt man faktisk kan nå med sin egen blogg, som den største i Skandinavia.

Det er hardt arbeide å skrive gode og lange nok artikler eller blogginnlegg.

Du som har blogget en stund kan bekrefte at det er vanskelig å bli sett og hørt. Er du pen og fotogen, har du større forutsetninger til å lykkes om du bruker deg selv i din markedsføring. Slik har det alltid vært. Skjønnhet selger og skaper nysgjerrighet. Spesielt om du sammenligner deg med anonyme blogg-eiere, som Vargas12.com. Da skal innhold være bra, før noen gidder å lese.

Har du greie på biler, skriv om det, har du greie på aksjer skriv om det. Kan du mye om sminke, klær eller blomster, så ligger bloggosfæren for dine føtter. Skriv, skriv, skriv. Kanskje du går med en forfaller i magen?

Vi som publiserer Vargas12.com skriver om alt fra fotball, oppskrifter og mat, sex, nyheter, blogging, kjendiser, film, relasjoner, økonomi og om livet, døden og forelskelse. Vi velger å ha flere temaer å skrive om, du som kan mye om ett spesielt tema, bør holde deg til dette.

Og selvsagt skrive mye om det.

Om du har spørsmål om blogging, om det å skrive eller om publisering, skriv til oss da vel. Behøver du inspirasjon, bla i vårt enorme arkiv til høyre på bloggen, eller abonner gjerne på vårt nyhetsbrev. Det er selvsagt gratis.

La moralen være: Du kan nå dine drømmer som toppblogger, du må bare ville skrive godt nok og nå ut til massene. Til nok folk. Som vil lese.

Lykke til!

Vargas

Få eller ingen likes på Facebook?

Du som har blogget en stund, vet at det ikke er enkelt å få mange lesere til å lese det du skriver. Å få klikk ‘likes’ og anerkjennelse for det man skriver og publiserer – er alle bloggeres omen.

Skal du lykkes bør du ha et bra utseende, være god på å ta bilder og ha nok penger til å bytte garderobe et par ganger i måneden – selv da er du ikke garantert å lykkes. Publiserer du få eller ingen bilder av deg selv, taper du lesere.

Om du velger deg de 10-15 mest leste bloggerne i Norge, er de fleste av disse flotte, vellykkede, rike og delvis berømte for sitt utseende. med noen få unntak er det unge kvinner som topper blogglistene her i landet – og slik har det vært lenge.

Mange bruker Facebook for å nå ut til massene og det kan være riktig vei å gå. Problemet er at den amerikanske giganten er fryktelig glad i penger, og skal du du markedsføre deg selv og din blogg, bør du betale for markedsføring, ikke for likes.

/2017/vargas12-com-levere-2018/

På Facebook kan du nemlig betale for alle typer tjenester, både for ‘likes’ og for trafikk, for at din blogg skal rase oppover listene. Men det er en hake. Du mister nemlig sakte, men sikkert de “vennene” du betaler for, uanvhennig av hvor gode blogginnlegg du skriver, fordi det er digitalisert, hvilke “venner” som følger din blogg, og hvilke ‘likes’ du får på bloggen. Det er ikke reelle mennesker som liker bloggen i dette tilfelle, ergo er det penger rett ut av vinduet.

Svært mange bloggere, som står oppført med tusenvis av følgere på Facebook, har kjøpt og betalt for disse tjenestene – ergo er det ikke reelle følgere, og bloggen er heller ikke så stor og pop som den framstår.

Du kan betale for ekte markedsføring, der alle som har en Facebook-profil uansett hvor i verden, er dine potensielle lesere, men det koster ofte langt mer enn det gagner din nettside. Og skriver du på norsk, er det neppe mange utenfor Norge, eller utenlandske lesere, som velger å følge en norsk blogg.

Facebook, dårlig verktøy for bloggerne? Foto: Wikimedia.org

(mer…)

Bloggerne viser puppene

Bloggerne viser puppene. Hva er konsekvensene for at toppbloggerne som er forbilder for tusenvis av ungjenter, begynner å flashe seg i sosiale medier? Bør de ikke ta et større ansvar?

puppene

Konsekvensene er at 12-åringene, så snart de har pupper store nok til å ville vise de fram, synes det er innafor. Det kan hende gutter i samme alder synes det er spennende og oppmuntrer tenåringene til å kle av seg resten. Da har vi helvete gående løs her, et samfunn med en hel haug med unge jenter, halvnakne, fortvilte og frustrerte. De ble ikke kjendiser likevel. Slik forbildene jo er.

Lest? Jakter du sommerkroppen?

Man bør selvsagt ta det for det det er, en pupp i det fri. Alle jenter fra puberteten til voksenlivet, har pupper. Noen liker å vise seg fram, av ulike årsaker. Utfordringen kommer på bordet i det øyeblikket de unge og kanskje litt naive, velger å kle av seg fordi andre gjør det.

Når de har store forbilder som velger å ta kontroversielle valg, er det lett å ta etter. Er det ok at de unge lovende bloggerne viser seg naken i egen blogg? Har de ikke en ansvar for de unge leserne sine?

Bloggerne

Bloggerne viser puppene

Det hele startet med at Norges mest leste blogger, Anna Rasmussen, som skriver bloggen “Mamma til Michelle” valgte å publisere bilder av seg selv i bar overkropp, på gulvet i  et oppussings-øyeblikk. Flere av de andre, ikke fullt så populære bloggerne kastet seg etter, kledde av seg og publiserte nakenbilder av puppene. Noen sensurerte, andre ikke.

Apropos naiv, foreldre til unge gutter og jenter vet nok ikke alt hva de unge håpefulle driver med online og på sosiale medier. Vi er helt sikre på at det finnes foreldre som ikke er klar over at datteren, eller til og med sønnen, skriver blogg og publiserer bilder av seg selv.

Pedofile

Med eller uten klær. Som en forelder eller omsorgsperson, har man et ansvar om å prate med de unge, hva som er riktig å gjøre og hva som kan skade dem. Et uskyldig puppebilde kan havne i feile hender, de kan bli truet til å gjøre andre ting, av kyniske medelever. Eller av pedofile som søker etter halvnakne og nakne barn på nettet – døgnet rundt. Fra alle verdenshjørner.

Lest? Hva tenner deg? Kvinner eller menn? 

Sosiale medier er et slagkraftig medium som de unge bruker oftere og oftere. “Alle” er på nett og de unge higer etter oppmerksomhet, klikk og likes. Da er det ikke like enkelt å skille mellom det å bli populær og godt likt, og det å bli utnyttet og lurt.

Bloggerne har et ansvar ovenfor sine lesere.

Nakenbilder

Bruk derfor sunn fornuft og ikke publiser bilder dere ikke kan stå inne for, eller kan vise til deres nærmeste.

Å vise puppene sine til kjæresten sin når man er forelsket og viril, er noe annet enn å vise seg fram på en blogg eller via sosiale kanaler, som betyr; potensielt hele verden.

Nakenbilder på avveie kan skape mye mer trøbbel for de unge, enn de unge selv er klar over. Da er det foreldrene som har ansvaret med å informere og gi gode råd.

Vargas

Våre lesere søker mest på sex

Våre lesere søker mest på sex. Av alle de tusenvis av leserne Vargas12.com har gjennom et helt år, er det liten tvil om hva som er mest populært. Eller skal vi kalle det pupp-ulært? Sex og atter sex. 

Rumpe, forhold, relasjoner og forelskelse, samt pupper og sex tar de 10 øverste plassene. Uansett andre temaer, er det alltid sex og sex-relaterte innlegg som blir mest lest.

Gjennomsnittsalderen på våre lesere kan vi ikke vite, men den er trolig lavere enn hos de fleste nettaviser. Men salget av treningstøy og sex-artikler på våre annonser, forteller oss at bloggen er populær, også hos et voksnere publikum.

Her er et lite utvalg av de aller mest populære blogg-innleggene på Vargas12.com, snart 7 år etter starten.

Våre lesere søker mest på sex

Våre lesere søker mest på sex.

Også i framtiden vil vi lese om det vi synes du bær lese om, som f.eks litteratur, nyheter, krig og fotball. Men også om tabubelagte tema som er vår spesialitet. Derav også sex, lyst, begjær og voldsomme orgasmer.

Hva du ønsker å lese om, må du gjerne gi oss et hint om i vårt kommentarfelt, men tiden er inne for å strekke grenser, gi leserne valuta for deres surfe-tid på nettet. Vargas12.com kommer til å vokse seg større inn i 2017. Mer enn 6000 artikler er skrevet. Vi er i ferd med å skrive de neste tusen.

Våre kunder kommer igjen og igjen, derfor skal vi fortelle deg hvilke nett-casinoer, og spill-sider du bør bruke pengene dine på. Særlig om du elsker å spille online.

I lengre perioder vil vi gi reality-konseptene masse oppmerksomhet. På samme måte som vi vier vår spalteplass og skrive tid til den engelske fotballen, men vi vil også gi honnør til vår admin, Øyvind Teige, som kommer med sin andre krim-roman “Presten” før påske 2017.

Vargas12.com er den bloggen i Norge som tør å skrive om det du snakker med dine venner om. SKAM, sex, lyst, fyll og faenskap er bare noe vi har brukt tid på i våre innlegg. Snart setter vi strek for 2016, men dundrer løs inn i 2017, med hundrevis av gode blogginnlegg.

Alt du bør gjøre, er å være sikker på at du holder deg oppdatert ved å følge vår blogg, på vår Facebook-side. Her kommer våre daglige oppdateringer om alt fra livet, døden og alt der i mellom.

Vargas

Blogg – slik blir du større og større …

 Blogg – slik blir du større og større. Først av alt vil vi advare alle bloggere om å tro på alt som blir sagt i “gratis” webinar hos såkalte “eksperter” som forteller deg hvordan din blogg skal bli best og størst. Svindel hele veien. 

Allerede to minutter inn i disse webinarene, vil du få et tilbud om å betale fra 5000 – 7000 kroner for enda flere gode råd. Du må ikke gjøre det. De fleste vet hvem vi sikter til, men av hensyn til vår egen integritet, velger vi å ikke legge ut navn på vedkommende. Du er herved advart.

Skal du lykkes som blogger, så må du først av alt elske å skrive og du må skrive og poste, ofte. Helst hver dag.

Du bør også ha en nisje, en rød tråd eller holde deg til et tema. Vargas12.com, er unntaket som bekrefter denne regelen. Vi skriver om alt fra sex, til fotball, om døden, til økonomi, deretter stikker vi innom kjendiser, TV-serier, film og politikk. Stikk i strid med de flestes råd. Dette fordi vi har så mange meninger om alle disse temaene.

Blogg – slik blir du større og større …

Blogg - slik blir du større og større ...
(mer…)

Trenger du å annonsere eller markedsføre et produkt?

Trenger du å annonsere eller markedsføre et produkt? Da kan en godt besøkt blogg være en god investering. I Bloggosfæren er det flere sterke aktører som vet å bruke gode bloggere som markedsføringsportal for sine produkter.

Nesten uansett hva du ønsker å reklame eller annonsere for, er det uante muligheter vil en blogger som kan gi deg det løftet du er ute etter. 

Å markedsføre et produkt via sosiale medier treffer kundegruppen der de er, umiddelbart.

Vargas12.com skriver om det folk ikke tør å snakke om, derfor har vi lesere over hele verden som bruker denne bloggen til sin markedsføring.

Vi deler dine annonser, vi skriver innlegg for deg, men på din måte, slik du vil at din markedsføring skal vises i et norsk eller internasjonalt marked.

Du bestemmer alt, ingenting blir publisert før du er 100% fornøyd.

Trenger du å annonsere eller markedsføre et produkt?

Trenger du å annonsere eller markedsføre et produkt?

Vi kan garantere god valuta for dine penger, du vil bli 100% fornøyd fordi vi bryr oss om våre kunder.

Siden 2010 har vi skrevet nærmere 6000 blogginnlegg. Noen tabubelagte, andre triste, noen glade, andre viktige, vi skriver om alt.

Vi skriver om din privatøkonomi, gir deg råd og veiledning.

– Også om alt fra sprutorgasme til selvmordstanker, til det meste om engelsk fotball og ikke minst kroppspress blant unge. Ved å skrive artikler for gutter og jenter, kvinner og menn i alle aldre, treffer vi alltid store målgrupper og potensielle kunder der ditt produkt får god omtale.

Du bør bare vite hvordan du ønsker det presentert, vi skriver artikkelen for deg.

Reklame koster penger, mye penger. Derfor bør du velge alternativ reklame og annonsere der kundene dine er, på nettet.

Bruk denne e-posten: vargas12.com@gmail.com, gi oss et hint om hva du vil ha, så vil vi svare deg så snart vi rekker; det er mange som har forstått hva god markedsføring er, men de fleste priser seg ut av et tøft marked.

Vi vet hva du fortjener, derfor gir vi deg også den beste prisen ut i fra hva vi kan levere tilbake til deg som kunde. Vi ønsker bare 100% fornøyde kunder, derfor gjør vi alt vi kan for at disse kommer tilbake til oss, gang etter gang.

Du vil øke omsetningen din ved å markedsføre ditt produkt i sosiale medier. Garantert!

Vargas

14 blogg-tips du bør huske på!

14 blogg-tips du bør huske på! Når du skriver et blogginnlegg som skal ha en misjon, eller et budskap, en opplysning- da er det viktig at du faktisk har noe å komme med.

De færreste synes det er spennende å lese at du ikke har blogget på lenge, fordi du ikke har noe å skrive om. 

Da bør du heller legge vekk bloggen, til en bedre idé kommer opp i hodet ditt, enn at du faktisk skriver om din fortvilte skrivesperre.

Lest? Bloggerne påvirker kroppshysteriet

Som blogger har du ikke noe annet ansvar enn å trigge dine lesere til å komme tilbake til nettopp din blogg, det gjør du kun ved å ha et innhold som fanger interesse, nysgjerrighet og engasjement.

Enten bloggen er din store lidenskap, din jobb eller hobby, så er det kun ditt ansvar å få den best mulig for dine lesere.

14 blogg-tips du bør huske på!

Vi som har skrevet noen år, vet at det kan være vanskelig til tider å komme i riktig skrivemodus, derfor skal du ha såpass selvdisiplin at du når som helst skal kunne legge vekk bloggen, gjerne også MAC-en eller PC´n for en periode, for å ikke bli fristet til å logge deg på bloggen igjen.

Årsaken til at det kan være smart å ta en pause, er for å få tid til å tenke nye tanker, få nye impulser som kan bidra til nye konstruktive skriveoppdrag på bloggen. Her skal du få noen velmenende råd på veien til en litt bedre blogg.

 • Bruk aldri kun store bokstaver i overskriften
 • Bruk minimalt med “bold-skrift” i innholdet, kun på tekst du faktisk ønsker å framheve
 • Forhold deg til sannheten, ikke konstruer opplysninger eller løgner som kan lure dine lesere
 • Ikke sløse med ord uten mening for å fylle blogginnlegget- skriv det du mener
 • Bruk bilder i innlegget, gjerne flere, men begrense størrelsen,  sørg også for å kreditere fotograf
 • Finner du en video på YouTube, legg ved denne om den er reell til innholdet i bloggposten, men ikke overdriv
 • Er du forbanna, sint eller engasjert i en sak, forhold deg til saken og ikke person
 • Ikke la det gå for lenge mellom hver gang du poster et innlegg, minst fem innlegg per uke bør du klare- helst flere
 • For å få leserne dine til å lese det du skriver, må du spre budskapet, lag en Facebook-profil til bloggen
 • Ikke skriv for korte bloggposter, mellom 1400 og 2000 ord er nødvendig
 • Gjør deg flid med innlegget, luke ut skrivefeil og grammatiske feil, se over flere ganger før du publiserer
 • Skryt av andre bloggere når du mener det er berettiget, kommentere også hos andre, men ikke smiske
 • Bruk din kunnskap til å lage blogginnlegg- du er kanskje dyktig i noe helt spesielt, del det!
 • Ikke kopiere andre bloggere, gå dine egne veier, på den måten blir din blogg unik, bruk gjerne humor

Om du har en blogg du er engasjert i og som du liker godt å jobbe med, så del innholdet med resten av verden, men husk også at det er du som er sjefen. Ikke bloggen. Begynner du å merke at det slett ikke er gøy lengre, eller du føler et press for å skrive, da er det på tide å ta en pause.

Det skal alltid være gøy å publisere, ellers vil innholdet og kvaliteten bli dårligere på bloggen.

Ønsker du å tjene penger på din blogg, er det viktig at du byr på deg selv, viser hva som er spesilet med deg og bloggen din. Er den bra nok, med et innhold annonsører, bedrifter og privatpersoner ønsker å investere i, vil du snart få vite det.

– Det kan være smart å legge ut et godt synlig budskap om at du ønsker å samarbeide med andre, for å få en inntekt på bloggen.

Begynner du å tjene en del penger, bør du registrere bloggen som et enkeltmannsforetak i Brønnøysundregistrene. Dette for at du må betale skatt av inntektene du får av å blogge.

Husk å ha det gøy mens du skriver, ingen blogginnlegg er dårlige, så lenge de har et budskap.

Lykke til!

Vargas

Vargas12.com- plukk fra arkivet i 2014!

Vi bloggere har en agenda, vi skriver ofte om det som opptar oss, det vi har interesse av å formidle til våre lesere. Enten det er om private temaer, eller det kan være nyheter fra fjern og nær, eller innlegg om tema som kan være til nytte for de som stikker vilkårlig og tilfeldig innom, eller er faste lesere. 

– Her har vi plukket det beste vi har publisert gjennom 2014. Så langt har vi skrevet 4500 artikler om alt fra sprut-orgasme, til tanker om døden, via selvmord til bunnløs kjærlighet. Vargas12.com er kanskje Norges beste blogg som tør å ta opp tabubelagte temaer- og gjøre disse litt mer akseptert og ihvertfall mindre “farlige” å snakke om.

Her er noe av det vi har skrevet om i året som nå er omme.

Vi starter med januar i fjor, der vi gjorde et innlegg om flotte Helene Drage, bloggeren som slanket vekk mer enn 60 kg. En fantastisk bragd det står stor respekt for, vi kan ikke annet enn å anbefale bloggen hennes til alle våre lesere- nok engang.

I februar ville vi vise våre lesere hva du kan bruke kvalitets-klippfisk til, vi prøvde oss på Bacalao ala- Kristiansund, en eventyrlig suksess. En oppskrift vi er stolte over å få lov til å dele med deg.

I mars var sevjen begynt å røre på seg, det endte med at vi valgte å skrive noe som er populært både hos menn og kvinner, nemlig sexy undertøy. En undervurdert nisje som skaper gnister mellom mennesker i alle aldre, over alt på kloden. Bloggen vargas12.com tør å skrive om sex i alle former, derfor har vi også en rekke produkt-anmeldelser for både kvinner og menn.

8283579744_8fd5947dd0_c

(mer…)

Pin It on Pinterest