Nesten uansett hvilke planer du og familien har, så skal dere reise litt når sommeren endelig er her. Bestille Sommerferie-billetter allerede nå! Du tror kanskje du har god tid til å bestille billetter til fergen til Danmark, til flyturen om dere skal til varmere strøk, eller booke hotell til en av de flottere storbyene i Europa?

Om du er smart, bestiller du billetter og reise allerede i dag, på den måten får du de beste prisene og kan dermed planlegge sommerferien i god tid. De beste hotellene fylles først og jo flere fly som blir fylt opp jo dyrere blir de få billettene som er tilbake.

Vet du allerede nå når du skal ha sommerferie er det bare å bestille, bestiller du mer enn halvparten av reisen med et kredittkort; husk at du der får en gunstig reiseforsikring. Med et kredittkort kan du ha god oversikt over økonomien, men husk å betale hele summen inn igjen. Før de normalt 45 dagene har gått. Slik unngår dyre renter.

Table of Contents

Sommer

– Dagene går fortere og fortere jo høyere sola kommer på himmelen. i hvert fall får de fleste travlere dager jo varmere det blir. Det er enda en god grunn til å forberede seg godt for dagene som kommer hvor du og de som er aller viktigst for deg. Endelig skal ha late, deilig og varme dager sammen.

Sommeren er den tiden på året vi skal senke tempo, lade batteriene, få sol på vinterbleke-kropper. Spise godt og lenge, bruke lyse deilige sommerkvelder til hygge med de man har kjær. Det er det fullt mulig å gjøre hjemme, men i Norge kan sommeren være vekslende om man er heldig.

Bestille Sommerferie-billetter allerede nå!

Reiser du et sted som kan garanter deg gode temperaturer i hele feriene, har du en ting mindre å bekymre deg for.

Om du skal være på hytta med svigermor, på fjellet med kjæresten eller på cruise i Karibien. Du bør begynne å planlegge reisen. Du trenger ikke å begynne å pakke, men sørg for at det er helt sikkert at du har destinasjon, pass og økonomien i orden. Da har du brått de fleste bekymringene av veien.

Velger du å ta bilen fatt, er det også en hel del du bør planlegge allerede nå.

Bilferie

Enten du skal på bilferie i Norge eller i Europa så er det viktig med god planlegging spesielt hvis du har med barn. Da er det viktig med hyppige stopp, nok drikke og selvsagt aldri gå fra barn i bilen.

– Husk også at det er stor forskjell på vei-kulturen for hvert land du kommer til nedover i Europa.

Sommerferien er ikke minst for barnas glede. Derfor bør alle familiemedlemmer få ta del i planleggingen, er det noen som ikke får sine ønsker oppfylt. Forklar etter beste evne hvorfor man ikke kan reise til dyreparken for femte gang på like mange år.

Ikke bli et par i statistikken som går hver til sitt etter endt sommerferie. Snakk sammen, respekter hverandres behov, gi hverandre alene-tid og sørg for å ha voksen-tid sammen. Etter de yngste har gått til køys. Gjør man ting sammen så blir ferien et fellesprosjekt. Husk også at to hoder jobber bedre enn ett.

Det er lov å glede seg til sommeren allerede nå, med god planlegging og billettene bestilt har du god grunn til å telle ned uker.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Paradise Hotel endelig tilbake!

http://www.youtube.com/watch?v=bgakw7peJYo Ingen andre reality-serier skaper like mye debatt, elsk og hat som nettopp Paradise Hotel Norge, TV3s flaggskip.  Denne sesongen...

Lukk