Derfor vinner Tonje, Farmen, fordi hun blir så undervurdert av alle andre deltalgerne, inkluder kjæresten, Simon. Alle gutta i årets Farmen, har undervudert kvinnene siden starten. Tonje og Heidi x 2 blir ikke inkludert når samtalen om finale går rundt bordet. Bare dager igjen av Farmen og finalen er rett rundt hjørnet.

Steinsjøen gård

Det foregår mye tisking og visking på Steinsjøen gård, slik seg hør og bør mot slutten. Kun de som spiller spillet bra nok og tillegger seg god kunnskap, har sjanse til å vinne. Om man undervurderes i tillegg er det et ess i ermet. Derfor vinner Tonje, Farmen.

Lest denne? Sophie Elise til Farmen kjendis

Flotte Tonje Frigstad (21) har vært en viktig brikke i spillet i årets Farmen-sesong som går mot slutten.

Selvsagt er det aldri nok å bare gå under radaren og være undervurdert for å vinne. Men Tonje har vist at hun har svært god hukkomebse, hun er fysisk sterkt, rask og smidig. Hun er flink med dyrene og har allierte med seg når finalen nå kommer. Samtidig er hun ung og smart, hun vet hva som skal til for å vinne.

Derfor vinner Tonje, Farmen
Deltagerne på Farmen 2021 Foto: TV2 Espen Solli
Tonje Frigstad vinner farmen Foto: Foto: ALEX IVERSEN/TV 2

Spillet

Enda et sterkt kort som ligger i 23-åringens hender er det faktum at det er Simon Tronstad Jacobsen, som er storbonde. han stemmer nok heller på en av de gutta enn en av jentene til førstekjempe. Ergo er både han og Tonje sikret finalen. Da ryker enda én av gutta ut og de var kun fem igjen.

Lest denne? Slik blir du Farmen-deltager

Simon var i siste kamp selv, der han lurte Gunnar til å tro at han ikke kunne kaste øks, men han hadde brukt mange timer på nettopp det. I ukene før han reiste inn på Farmen. Og vant fortjent i tvekampen, i nettopp øks. Så ble de to enige om å velge hverandre som storbonde, om de tapte tvekampen.

Og vipps sitter Tonje i storbonde-huset sammen med kjæresten og vet hun er klar i finalen.

Selvsagt er det dyktige deltagere som fortsatt er med i konkurransen om å vinne hytte og bil til 1,4 millioner kroner. Men vi er sikre på at jentene på gården blir så undervurdert at de har en enklere vei til seier. Særlig da Tonje. Derfor vinner Tonje, Farmen.

Finalen

Vi tror Simon velger Thorvald Nyquist (51) fra Oslo som førstekjempe, som taper mot Daniel Godø i tvekampen. Det er selvsagt bare synsing, men ikke usannsynlig heller. Aldri før har det vært så mange tøffe finalister gjennom Farmen-historien, men vi tror altså mest på en underdog, Tonje.

Kåre Gunnar Skaret Bjøringsjør (35) – fra Smøla, er én av flere meget solide deltagere. Daniel som vant Torpet, en annen. Heidi Lereng (24) fra Bergen og Heidi Greiner Håker (55) fra Kirkenes, går som kjent under radaren sammen med Tonje.

Simon sitter med trumfkortet selv og bør være en het kandidat til å være med lenge i finalen. Men her kan han altså møte sin følgesvenn gjennom 11 uker, Tonje.

Derfor vinner Tonje, Farmen, fordi hun blir sett på som blond og dum – det er en svak strategi fra alle gutta på Farmen, i så fall.

Om du tror du kan vinne Farmen, bør du melde deg på. vargas12.com kommer med søknadsskjema så snart dette er klart, retter etter finalen på årets Farmen 2021.

Hvem tror du vinner finalen? Bruk kommentarfeltet og si din hjertens mening.

Vargas

Pin It on Pinterest