Farmen i kjærlighetens tegn denne høsten! Årets originale Farmen med ny programleder skal forsøke å underholde med romantikken i fokus. Om det betyr at det blir nye Farmen-par, vil du se ganske snart. Farmen i Coronaens tegn, blir uansett av det spesielle slaget.

Samsjø gård ved Samsjøen i Årdal, ikke langt ved Hønefoss, er årets scene for Norges mest populære reality-serie.

Kjærlighet

Nok engang skal 14 deltagere, såkalte forpaktere ha ansvaret for en gård, der fasilitetene er lik som for hundre år siden. Det betyr som kjent endel utfordringer for luksusdyr som er vant til varm dusj, komfyr, kjøleskap, mobiltelefon, TV og PC. Nå skal disse vanlige dødelige forsøke å samarbeide på godt og vondt – for å lykkes med ukesoppgaver, som gir penger til mat.

Lest? Prinsesse Diana på Netflix denne høsten!

Dagene er lange, maten består av grøt og poteter om man ikke lykkes med ukesoppgavene, og de fysiske utfordringene mange. Men man møter mennesker man kan få et forhold til i mange år senere. Kanskje til og med sitt livs utkårede. Det har skjedd før og vil skje igjen. Nasjonalromantikken blomstret i 1920. Kan det bety kjærlighet mellom deltagerne på Farmen?

Farmen i kjærlighetens tegn denne høsten! Du vil se det ganske raskt, hvem av deltagerne som får øye for hverandre.

Spillet

Hele konseptet Farmen er bygget rundt, er det viktige spillet hver enkelt deltager må forholde seg til. Fordi man skal gjennom 11 uker velge førstekjempe, andrekjempe og storbonde – hver uke. Hver uke skal også to deltagere ut i en tvekamp, der taperen må reise fra gården.

Lest? Harm og Hegseth til Kompani Lauritzen!

Kun én deltager står igjen som vinner. Vedkommende vinner bil og hytte til en verdi av 1,2 millioner kroner. Farmen i kjærlighetens tegn denne høsten! Den som spiller spillet best, vinner til slutt. Men hva betyr det å spille riktig? Har du en teori? Da bør du melde deg på Farmen, så snart du får en sjanse.

Farmen i kjærlighetens tegn denne høsten!
Mads Hansen og Farmen-gjengen 2020 Foto: Espen Solli TV2

Den som spiller spillet vet hva det vil si å skaffe seg nære allierte i en gruppe på fire eller fem. Men kan man egentlig stole på noen, når så mye penger står på spill, der alle vil stå igjen alene? Selvsagt ikke. Man kan kun stole på seg selv, sin plan og egne handlinger. Farmen i kjærlighetens tegn denne høsten!

Høstens sesong vil gjenspeile den økonomiske og nasjonalromantiske optimismen som fulgte etter første verdenskrig. Dessuten er kjærlighet og romantikk viktige stikkord for Farmen 2020.

TV2.no

Man bør kanskje fortelle så lite som mulig om seg selv og sine ferdigheter, samtidig forøke å bli så godt likt som mulig. Jobbe hardt og ligge lavt i starten. Det er nok lettere sagt enn gjort. Fordi alle analyserer hverandre. De som faktisk gjør en solid innsats og jobber hardt, kan bli sett på som en verdig konkurrent. Det er ikke bare en fordel. Den som ligger og drar seg og blir sett på som det svakeste ledd – ryker fort ut.

Voksne deltagere

Hva TV2 begrunner fokuset på kjærlighet og romantikk, kan være aldersgruppa av deltagere denne gang i Farmen.

Det er en voksen gjeng som har rukket å oppleve endel, ikke bare 20-åringer som vi har vært vant til de siste sesongene. Denne gang er det vel en snittalder på rundt 33 år, som gjør at det kan være flere av de single som er på jakt. Jakt etter den rette å dele livet med. Jakt etter en kjæreste – rett og slett.

Lest? Klar vinner av TV-høsten!

Ni av 14 deltagere er single og alle disse er blant de yngre deltagerne. De andre, litt eldre, er enten gift eller i et forhold. Vi mistenker at det slett ikke er tilfeldig at så mange single er plukket ut samtidig. Selvsagt ønsker TV2 og produksjonsselskapet, Strix at det skal bli nye farmen-par. Jo mer kjærlighet og romantikk, jo flere overskrifter og medieomtale. Jo mer reklamekroner i kassa.

Deltagerne

De 14 deltagerne er spredt fra hele landet – her blir disse presentert:

 • Thor Haavik (26) prest, singel og fra Loddefjord
 • Inger Cecilie Grønnerød (47) lektor, gift og fra Halden
 • Karianne Kopperstad (27) reisekonsulent, singel og fra Fosnavåg
 • Lene Egeland Hogstad (44) barnepleier, gift og fra Kvanvik
 • Josten Grav (58) kennelvert, i forhold og fra Hobøl
 • Sindre Nyeng (23) student, singel og fra Leksvik
 • Nils Kvalvik (39) røykdykker og utrykningssjåfør, i forhold og fra Karasjok
 • Kjetil Kirk (27) brandmanager, singel og fra Oslo
 • Wiktoria Rønning (22) modell, singel og fra Aurskog
 • Karianne Vilde Wølner (26) flyvertinne, singel og fra Drammen
 • Raymond Røskeland (36) anleggsarbeider, i et forhold og fra Osterøy
 • Tove Moss Lohne (35) lydterapeut, singel og fra Sandnes
 • Daniel Viem Årdal (30 butikkmedarbeider, singel og fra Steinkjer
 • Sanna Khursheed (32) siviløkonom, singel og fra Stavanger

Mads Hansen

Farmen-generalen Gaute Grøtta Grav (40) grav har trukket seg helt ut av Farmen-prosjektet etter 13 sesonger. Først gav han Farmen kjendis-programleder-jobben til Tiril Sjåstad Christensen. Deretter gav han også bort jobben i den originale Farmen, den gikk til Mads Hansen.

Mads Hansen (36) er mest kjent for å lage morsomme låter som mange unge liker, han er nemlig mannen bak låta “Sommerkroppen”. Den tidligere fotballspilleren har også vært sidekick i “Senkveld” på TV2, og vært i “språkklubben” på VGTV.

Nå skal Mads Hansen forsøke å ta vare på Farmen-arven etter Norges dyktigste programleder, Gaute Grøtta Grav – ved å lede Farmen 2020. Farmen i kjærlighetens tegn denne høsten! Alle som heier på kjærligheten mellom mennesker, bør selvsagt se Farmen.

Det er bare dager igjen til første episode.

Kilde: TV2.no

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Grensene til Sverige åpnes – spar penger!

Grensene til Sverige åpnes - spar penger! Tiden der mange nordmenn på det sentrale Østlandet har blitt tvunget til Rema...

Lukk