Nye Farmen gjør flere viktige endringer. Har du ikke meldt deg på, er det fortsatt ikke for sent. Påmeldingsfristen gikk ut 31. mai, men kommer din søknad og denne er god nok, vil du få bli med som fullverdig deltager. Men da skal du presentere en god søknad du har gjort deg flid med. Gjerne sammen med en venn eller venninne.

Du kommer jo til å angre, om du mener du er en verdig deltager og ikke har meldt deg på, ikke sant?

Lest? Du på gård? Vinner du kanskje Farmen?

TV2 og produksjonsselskapet Strix har funnet et fantastisk sted. Som TV2 velger å kalle en eventyr-gård, når den står klar til forpakterne (deltagerne) kommer. En god del endringer må til, for at stedet på Romerike skal bli mer likt årstallet den er ment for, nemlig 1920. Nye Farmen gjør flere viktige endringer. Og det gjelder blant annet hovedhuset på gården, som kalles for, våningshus.

Samsjøen i fokus

Stedet Farmen-gården ligger – skal ligge tett på skogen, men har også tilgang til en innsjø, Samsjøen. Og den ligger på en liten halvøy, som gir deltagerne uante muligheter. Selvsagt vil det bli krangling, leking (flørting), kanskje litt klining og i hvert fall dramatikk, også denne gang.

Blir det de samme konkurransene tror du? Eller ønsker du å se andre typer konkurranser som ikke har vært med på Farmen tidligere? Om du har tips og råd, hører vi mer enn gjerne fra deg i kommentarfeltet under artikkelen. Du kan selvsagt være anonym, men det er hyggelig om du forteller oss fornavnet ditt.

Her er søknadsskjema

Har du en en å melde deg på, sammen med, blir du sannsynligvis valgt foran svært mange andre.

Søsken, par, mor og datter, far og sønn, sønn og mor eller andre du står nær. Samt voksne kvinner over førti år, oppfordres til å søke, også denne gang. Som deltager på Nye Farmen, kan du som kjent vinne både hytte og bil. Men mange deltar på Norges beste reality-serie for opplevelsens skyld. Man finner ofte venner for livet fordi man bor så tett på hverandre – over lang tid.

Skriver du i søknaden din at du vil være med på Farmen fordi du trenger ny bil, er ikke det det beste utgangspunktet. Gi en god grunn og skriv om deg selv, gi en god begrunnelse og forklar hvorfor det betyr mye for deg å delta.

Nye Farmen gjør flere viktige endringer
Årets Farmen-gård ligger i Romerike Foto: Hilde Alseth TV2 Underholdning

Ut med Gaulte og inn med Mads

Farmen-generalen Gaute Grøtta Grav (40) gir seg med Farmen-konseptet mens leken er god. Gaute venter sitt tredje barn, det første med kjæresten, Cathrine Montero Moen. Fra før har den dyktige Farmen-programlederen to døtre med ekskona, Silje Hvarnes. Ny programleder for Nye Farmen som spilles inn over 11 uker, sommeren 2020, blir Mads Hansen.

Samsjøen inngår i Sommavassdraget og er en mindre innsjø som i all vesentlighet ligger i Ringerike kommune i Viken. Kommunegrensa mot Jevnaker går i rett linje et kort stykke langs vannet i nordøst. Innsjøen får tilsig fra Haugerudelva og danner elva, Somma ved utløpet

Wikipedia

Det er ny programleder, nytt sted, ny gård, noen nye regler og kanskje noe er endret på markedet for kommende sesong?

I tillegg er det duket for en innspilling gjennom sommeren som gjenspeiler tiden vi lever i. Med Coronaviruset, Covid-19 hengende over oss –som en farlig trussel. Som krever endel tiltak for å trygge deltagerne og crewet som teller over hundre mennesker.

Nye Farmen gjør flere viktige endringer som gir enda litt bedre underholdning. Kanskje Mads Hansen skal synge litt?

Hvordan vinne Farmen?

Du som er så heldig og bli plukket ut som fullverdig deltager på Farmen. Ønsker selvsagt å vinne, når du først har kommet deg med. Men det er som kjent lettere sagt enn gjort. Hvilken strategi velger man? Bør man ligge lavt og skjule sine talenter, eller gå høyt ut og skremme de andre med at du faktisk er best? Slik Eirik gjorde med bravur forrige sesong?

Eller er det smart å bygge allianser, sakte, men sikkert for å komme seg trygt til finalen? For da er det uansett alle mot alle, ikke sant? Farmen er populær underholdning, fordi det er krevende dager, som kan gi god underholdning om Strix og TV2 gjør jobben sin. Finne en gjeng mennesker som er såpass forskjellig at de har noe å by på, noe å komme med alene og i gruppa.

Motsetninger tiltrekker hverandre sies det, men det kan også smelle noe så jævlig. Det er jo alltid gøy.

Det er en vanskelige utfordring som TV2 og Strix har gjort svært vellykket – gjennom flere sesonger. Å finne de rette folkene. Det er og blir deltagerne som gjør Farmen. Man kan sette inn hvilken som helst regler og konkurranser, men er ikke deltagerne villige til å bjuda på, er det ikke mye til underholdning å se på for seerne.

Farmen kjendis på TV2 i januar

Farmen kjendis spilles inn allerede, også her er det strenge smittervernstiltak for å sikre deltagerne og de ansatte som gjør produksjonen. Farmen kjendis er ferdig innspilt før den originale utgaven starter. Men med to forskjellige programledere og to forskjellige destinasjoner, kan i utgangspunktet innspillingen gjøres parallelt.

Programleder for Farmen kjendis er Tiril Sjåstad Christensen.

Originale Farmen begynner på TV2 i høst og sendes tre dager i uken hver uke, helt fram til 6. desember.

Det er ventet av Farmen kjendis kommer på TV2 i løpet av januar 2021.

Vi benytter anledning til å takke Gaute Grøtta Grav for en rekke minnerike opplevelser.

Kilde: TV2

Vargas

Pin It on Pinterest

vargas12.com