Du på gård? Vinner du kanskje Farmen? Meld deg på her og nå, søknadsskjemaet gir deg råd på veien. Det er ikke smart å skrive at du bør vinne fordi du er pen eller flink. Du bør heller fortelle om hvilke unike kunnskaper du har, som gjør deg til en verdig vinner.

Her er søknadsskjema.

Farmen er unik mulighet til å realisere drømmer som varer livet ut. Du møter mennesker som kan bli venner du aldri glemmer. Farmen er for deg som tør å by på deg selv. Du på gård? Vinner du kanskje Farmen? Er du den neste Mathias? Leif eller Agna?

Husker du forrige sesong av Farmen? Hvor glad Mathias ble da hans bestevenn, Ingebjørg plutselig var tilbake, etter å ha vunnet konkurransen på Torpet? Husker du den hissige typen, Leif, som truet med å forgifte maten, og den ekte bonden, Agna? Som ble bitt og alvorlig syk av flått-bitt?

For ikke å snakke om playeren, luringen, eggtyven og den største slasken av dem alle, Erik Rotihaug. Mannen som vant både hytte og bil? Fordi han slikket den moralske vinneren, Agna, opp etter ryggen?

Lest? God markedsføring? Les dette – vi hjelper deg!

Mathias burde vunnet

Halve Norge ønsket forøvrig at Mathias skulle vinne. Han som bød opp til både sang, musikk, godt humør og et durabelig leven, fra morgen til kveld. Men spiller man ikke kynisk, vinner man aldri Farmen. I tillegg til å stjele så mye mat han kunne, hadde han de beste forutsetningene til å stå løpet ut. Erik løy mest til absolutt alle og vant.

Her er søknadsskjema. Meld deg på her og nå, søknadsskjemaet gir deg råd på veien.

Du på gård? Vinner du Farmen? Spiller du spillet, kan du være den som vinner både hytte og bil

Du på gård? Vinner du Farmen? Selvsagt kan du det, Meld deg på her! Husk at du må være fyllt 18 år, når innspillingen starter. Du kan melde på andre enn deg selv, men vit at vedkommende ønsker å delta.

Det er ikke smart å skrive at du bør vinne fordi du er pen eller flink, men du bør friste TV2 og Strix til å ønske mer fakta om deg og din person. Og du bør snakke sant.

Du bør søke nå

Skal du vinne hytte og bil, bør du vite hva du går til på Farmen. Den som er best forberedt og tør å spille spillet ved å ligge lavt i starten, skape gode allianser og vite hvordan. Vinner. Du har sjansen og bør søke nå.

Søknadsfristen er satt til 31. mars, men vil bli flyttet grunnet Coronaviruset som herjer kloden. Denne fristen kommer vi tilbake til på et senere tidpunkt.

Før du begynner, pass på at du har bilder av deg selv klare; bilde av ansikt, helfigur og et valgfritt. Vi anbefaler deg også å lage en kort og enkel videopresentasjon. Gjør du det, er det viktig at vi ser og hører deg tydelig- så vi får et reelt inntrykk av hvem du er. Videoen kan du filme med mobilkamera.

TV2 / STRIX

Farmen, den originale, altså den helt uten kjendiser, før deltagerne kommer inn på gården, har blitt sendt i 15 sesonger. Dette blir den 16. sesongen og du bør forvente visse endringer. For at TV2 og Strix skal beholde de gode seertallene, er det viktig å ikke bli for forutsigbar.

Deltagerne

Det er alltid deltagerne, i dette tilfelle forpakterne, som gjør programmet. Men innhold, hvilke oppgaver og hva de gjør til daglig og blir bedt om å gjøre foran kamera, bestemmer underholdningsverdien og nivået. En gjeng med gode venner inne på gården, blir ikke spennende nok – i to måneder med sendinger.

Man bør rett og slett finne konsultasjoner som ikke går sammen, kverulanter og besserwissere som ikke tåler å bli motsagt. Og som går i taket for den minste detalj. Ja, slike som Per Sandberg. Som tror han kan alt og er bedre enn alle andre.

Norges mest populære reality-serie har vært styrt på glimrende vis av Farmen-generalen, Gaute Grøtta Grav som gir seg etter 18 år og 13 sesonger med Farmen. Han vant den aller første sesong, tilbake i 2001. Hvem som tar over for Gaute, som ny programleder for den originale Farmen – er foreløpig ikke kunngjort.

Du på gård? Vinner du kanskje Farmen? Søknadsskjemaet forteller deg hva du skal sette fokus på og hvordan du går fram.

Bare en tanke og et tips til TV2. Hadde ikke herlig Mathias Scott Pascual passet perfekt som Farmen-programleder? Vi legger ut en liten føler på det, så får vi se hva som skjer, når det skjer. Mulig er det avgjort allerede.

Farmen kjendis som herjer vilt på TV2 i disse dager, styres av en tidligere deltager, nemlig Tiril Sjåstad Christensen på elegant vis.

Farmen spilles inn over 11 uker sommeren og høsten 2020. Men kan bli forflyttet til enda senere på året grunnet de rådende omstendigheter.

Skal du noen gang være en av 14 forpaktere på Farmen, søk nå!

Kilde: TV2

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
God markedsføring? Les dette – vi hjelper deg!

God markedsføring? Les dette – vi hjelper deg! Og sørg for å vite hva du behøver. Enten du er en...

Lukk