Fotballagent Mino Raiola er død, 54 år gammel. Italieneren var sykehus-innlagt i januar og ikke kommet seg helt etter dette. Men dødsfall kommer svært overrasket på hans nærmeste, venner og en hel fotballverden.

Agent

Mino Raiola har i en årrekke vært agent for flere av de aller største stjernene i verden. Blant andre Zlatan Ibrahimovic, Paul Pogba og Erling Braut Haaland.

Den fritt-talende fotballagenten har flere ganger vært i media med kontroversielle kommentarer vedrørende sine spillere og deres overganger. Eller potensielle overganger, nærere sagt. Raiola var upopulær hos flere av de store klubbene fordi han ble stemplet som grådig.

Haaland

Sir Alex Ferguson skal ha sagt at Railoa var uønsket som agent for spillere som skulle til og fra Manchester United i sin tid.

The high profile football agent Mino Raiola has died at the age of 54 following an illness, according to reports in Italy.

DailyMail.co.uk

Sannheten er vel at han først og fremst var knakende flink til å få i gang samtaler mellom klubb og spillere.

Mino Raiola hjalp Erling Braut Haaland med overgangen til Dortmund, og skulle ha vært en viktig del av den kommende overgangen for den norske superstjernen.

Som sannsynligvis blir Manchester City. Den overgangen ville ha gitt den italienske agenten nær en halv milliard kroner.

Mino Railo er også kjent for å ha kjøpt Al Capones tidligere Villa i Miami i 2016.

Feilmelding

Fotballagent Mino Railoa er død. Han snakket 7 språk og er personlig venn med flere av sine spillere, blant andre Zlatan og Paul Pogba.

Livet kan ta brutale vendinger for oss alle. Ta vare på helsa etter beste evne, før det er for sent.

Det ble for få dager meldt at agenten var omkommet grunnet akutt sykdom, men dette ble avvist av familien. Nå er derimot dødsfallet bekreftet – også av familien.

En slik feilmelding er sjelden i sosiale medier på den måten. Særlig av en så kjent personlighet som fotballagenten Raiola, all den tid han har så mange mediefolk rundt seg.

Å melde at en person faktisk er død er ikke greit, så lenge det ikke er bekreftet av medisinsk personell. Nå er det dessverre bekreftet, at Mino Raiola er død, 54 år gammel.

Vargas

Pin It on Pinterest