Fotballfrue tatt med trusene nede! Nå brenner det på dass igjen hos, Caroline Berg Eriksen, best kjent som «Fotballfrue». Dagbladet.no er kjent for å ha et horn i siden på bloggeren, som har langt flere lesere enn hva avisen har.

Et argument som kan brukes for hvorfor avisen nå publiserer «bevis» for at bloggeren, Caroline Berg Eriksen gjennom sin nettside. Tukler med bilder av seg selv for å se tynnere og smalere ut. En påstand bloggeren innrømmer og beklager via sin mye omtalt blogg.

Mange husker at det ble store overskrifter da «Fotballfrue» publiserte bilde av seg seg i bare trusa, fire dager etter fødsel- med six-pack. Et bilde som etter all sannsynlighet er falskt, skal vi tro på avisens påstander.

Dagbladet er en avis som ikke er spesielt nøye på hva de publiserer, ofte publiseres kopier av kjendisers meldinger og kommentarer via sosiale medier eller, andre kopier av større nettaviser. I mangel på godt journalistisk innhold. Derfor er det påfallende at de velger å bruke mye spalteplass og «efterforskning» rundt Berg Eriksens blogg.

Man bør kanskje tenke litt over hvilken makt en blogger med hundre tusen daglige lesere har. Er det ok at hun velger å lure sine lesere om å se tynnere ut enn i virkeligheten, ved å endre på sine bilder? Bør det kanskje være såpass takhøyde i bloggosfæren at dette er akseptabelt? Eller har Dagbladet.no en sak i dette tilfelle?

Fotballfrue tatt med trusene nede!

– Nå er det kanskje ikke bloggeren selv som står bak svindelen rundt bildene, men hennes mye omtalte ektemann som er kjent for å forsvare sin kones kommentarfelt i stormen om seg selv, en luring som vet å gå sine egne veier for å lykkes. Han er også medeier i sin kones blogg. To hender i samme ræv der altså.

– Når det er sagt, så er ikke bloggeren Caroline Berg Eriksen den eneste som manipulerer sine bilder for å se bedre ut, det er en kjent handling blant både bloggere, nettaviser og den kulørte presse.

Problemet blir noe større når hun nekter får å ha endret på bilder i sitt mye omtalte kommentarfelt, på direkte spørsmål om hun endrer på sine bilder.

Juks

Derfor bør du som velger å bruke tid på bloggen til Caroline Berg Eriksen – ta alt innhold med en stor klype salt. Du blir etter all sannsynlighet lurt, men det bør du som leser, Dagbladet.no også være obs på. Avisen kan gjøre feil, bevisst eller ubevisst som det er vanskelig å avdekke.

– Denne gang derimot, har bloggeren innrømmet juks og fanteri via sin blogg. Det er nemlig ikke førstegang Eriksen holder sine lesere for narr. Hun har ved gjentatte ganger reklamert for alkohol, tatt for høye priser på varer i sin nettbutikk, som koster langt mindre på andre nettsider. Og hun har forlangt betalt for produkter hun har valgt å skrive om på sin egen blogg.

Ikke la deg lure, snart sprekker den rosa boblen herr og fru Eriksen lever i. Kjeltringer fra ende til annen som før eller senere vil bli fersket for enda mer mygel og snusk, skal man tro Dagbladet.

Kilde: Dagbladet.no

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Boxing Day i England = Fotball

Mange nordmenn elsker engelsk fotball, Boxing Day, andre juledag, er den dagen flest mennesker går på kamp på balløya. Samtlige...

Piloter jobber for lenge – flyulykker uunngåelig?

Piloter jobber for lenge - flyulykker uunngåelig? Nylig ble det skrevet om SAS-pilotenes arbeidsforhold, og det faktum at mange av...

Lukk