Fotballfrues bilde-stunt i internasjonale medier! Når Daily Mail, en av verdens mest leste nettaviser velger å skrive om bildet og hvor stor denne saken har blitt i Norge er det ikke annet svært overraskede.

Riktig nok har avisen en hel del om slarv og kjendiser, men svært sjeldent om norske kjendiser bosatt i Norge.

Om du ikke vet hva det handler om har altså Caroline Berg Eriksen, best kjent som Fotballfrue- fått en datter og i den anledning la hun ut et bilde av seg selv med helt flat mage, mindre enn hundre timer etter fødselen. Tydelig stolt av seg selv.

– Slikt skal man som kjent være veldig forsiktig med her til lands. Man skal ikke komme å tro at man er noe. Janteloven har som sagt et sterkt holdepunkt blant de fleste nordmenn, fortsatt.

En tirade av negative kommentarer og på grensen av mobbing mot toppbloggeren har vært resultatet av bildet hun publiserte av seg selv.

Fotballfrues bilde-stunt i internasjonale medier!

Fotballfrues bilde-stunt i internasjonale medier!

Daily Mail er en diger avis med mange millioner lesere hver eneste dag. Den britiske giganten velger nesten aldri å skrive om ukjente kjendiser, med mindre saken er så spesiell at den vil skape debatt også i Storbritannia.

– Avisen skriver om bloggeren som er gift med en fotballspiller, derav navnet fotballfrue, at hun er en fitness-blogger og har skapt en kraftig debatt i Norge pga et såkalt «Selfie» (Bildet av seg selv lagt ut på sosiale medier) der hun poserer i speilet med en tydelig flat mage med antydninger av en six pack.

Den internasjonale storavisen skriver videre om debatten som har rast de siste dagene i Norge, den referer til de som støtter Berg Erisken bilde og mave, og den skriver om de som ikke kan fordra hennes fokus på kropp så kort tid etter en fødsel.

Debatten kommer til å fortsette i lang tid, kanskje ikke i utlandet, men garantert her hjemme.

Når det er sagt så er det ikke så mye å diskutere fordi Caroline Berg Eriksen, Fotballfrue må få lov til å bestemme over sitt eget liv. Ikke høre på alle de titusener av andre som har en mening om hva hun burde gjøre og ikke.

Bildet er selvsagt publisert for å skape debatt, det er jo det hun lever av via sin meget populære blogg. Bør hun ikke få lov til å poste et bilde av seg selv via Instagram om hun er stolt av bildet? Selvsagt må hun det.

De som ikke liker det burde ha gått å ta seg en bolle. Nei ikke gjør det, bli heller med Caroline på en av hennes mange treningstimer. Til noens store overraskelse, en slik mage kommer selvsagt ikke av seg selv.

Foto: Flickr/  Linda-Pauline

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Sverige vs Norge i OL sesongen- rått parti?

Svenskene har satt sitt mål i OL å bli bedre enn de andre norske utøverne. En målsetting de ikke har...

Hjem til Jul?

Hjem til Jul? Alle som studerer utenbys, jobber hjemmefra eller av andre grunner ikke er hjemme i store deler av...

Lukk