Kåt? Kommer du ofte nok i sommer? For sol varme og sex hører sammen, nesten på lik linje med sol, svaberg, reker, hvitvin og lange svale kvelder med kjæresten, eller kanskje en potensiell partner? Når varmen stiger, slik den har gjort i sommer – stiger ofte lysten også. 

Skjønt, svette og klamme kropper, tett inntil hverandre i et overopphetet soverom frister ingen.

Man må rett og slett legge forholdene til rette, også på den varmeste årstiden. En kald dusj, kalde laken eller å velge det kjøligste rommet i huset, som aktivitetsområde kan være nok. Eller, man kan gjøre som svært mange nordmenn og svensker gjør – bruker guds frie natur.

Visste du at kvinner og menn fra Skandinavia, er de som tenner mest på utesex?

Kåtheten herjer i kroppen, du er singel, men på jakt, tiden går i fra deg. Du er smått desperat, noe du ønsker å skjule for dine omgivelser, du bare må ha sex snarest, i hvert fall en orgasme for å stagge de verste driftene. Kjenner du deg igjen? Man må selvsagt verken være alene, ensom, singel eller gift for oppleve tenningen og kåtskapen.

Da er gode verktøy, som sexleketøy, dildoer og vibratorer for han og henne – et must i hverdagen.

Kåt? Kommer du ofte nok i sommer?
Lovers on the beach Foto: Pinterest

Den rammer oss alle med jevne mellomrom – den deilige kriblingen som for noen er noe forbudt og skambelagt fortsatt, men som for de fleste er noe vi higer etter, så ofte vi kan. Orgasmen er vel kanskje mennesket belønning for å eksistere, for å være til. Hva kan være skammelig eller tabubelagt med det?

Lest? Sex i sivet? 

I aller perioder av livets fase, fra man oppdager snoppen, tissefanten eller ‘snuska’, har lysten til å ta på egen kropp, har vi fanget interesse for andres kropper også. Vi trives best sammen med andre mennesker, de fleste av oss. Vi er ‘flokkdyr’ som formerer oss for å overleve som art, først og fremst, men vi liker å knulle som besatt når vi får nok lyst. Det er vel det som skiller oss fra dyrene, fordi vi har sex, for gledens skyld også. Ikke bare når vi må.

Nyt orgasmen din, den har du fortjent

Vargas12.com

Enten man er gravid og sprengkåt fordi hormonene herjer i kroppen, ung og nysgjerrig, førti og frustrert, eller moden og viril – det finnes en tid i livet der man har funnet seg til rette i sitt eget sexliv og vet hva man vil. Men man lykkes kanskje best som par, der man kan gjøre det deilig for den man elsker – der man kan gi og ta for hverandre og la hemningene fare.

Kåt? Kommer du ofte nok i sommer?

Vargas12.com er en blogg i Norge, som har skrevet om sex og sprutorgasmer i mange år, og som fremmer gode vibber for våre lesere, der vi forsøker å lære leserne å elske den kroppen man har, og elske andre med den kroppen – og ikke minst, elske med seg selv, når behovet melder seg.

De fleste gjør det, tenk det. At kvinner og menn på seksti og sytti, onanerer så det renner av dem – hvorfor skulle de ikke gjøre det? Kåthet er gratis, deilig og fullstendig ufarlig.

Nyt orgasmen din, den har du fortjent.

God sommer!

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
VM-dramaet fortsetter – kun åtte nasjoner igjen!

England har endelig brutt en selvpålagt forbannelse ved å vinne på straffer i et mesterskap – et så viktig mesterskap...

Lukk