Hvorfor har en amerikansk kvinne, som er gift med en amerikansk rapp-artist, blitt norske kvinners største ideal? Det kan da umulig bare være den digre ræva?

Kvinner med timeglassfigur, har vært blikkfang for både kvinner og menn siden tidenes morgen, noe som begynner å bli jævlig lenge siden.

Til og med Norges mektigste medie-kvinne, bloggeren Sophie Elise Isachsen velger å operere rumpa, sannsynligvis for å bli enda litt mer lik Kim K. Forstå det den som kan. Hvor skal galskapen ende?

 

Kim Kardashian West, har kanskje verdens mest kjente rumpe Foto: Instagram

Foto: Pinterest

Kim Kardashian, er utvilsomt en flott og frodig kvinne, det samme er alle hennes søstre og halvsøstre. Til og med hennes stefar er en veldreid berte etterhvert. Man kan jo bli påvirket av et miljø, med vakre kvinner som har statussymbol som vakrest og mest sexy, hvor enn man snur seg.

I 2015 sto Bruce Jenner fram som kvinne. Født i feil kropp, eller påvirket av miljøet han/hun vanket i gjennom mange år, som ektemannen til Kris Jenner, Kims mor, kanskje flottest av dem alle.

Hvorfor så mange norske kvinner, unge, som godt voksne – ser på Kim K som sitt ideal, sitt forbilde og ultimate ‘sammenligningsmål’, må ha noe med hennes veldreide kropp og gjøre. Kim K er ikke kjent for noe annet enn å være flott, og ha sitt eget reality-program på amerikansk TV, som også sendes på norsk TV.

Rik og berømt, flott og omtalt, Kim K er for mange kjendisene over alle kjendiser, første gang omtalt som assistenten til styrtrike Paris Hilton. Nå langt mer omtalt som celebert moteikon enn den norsættede milliardarvingen.

Poster hun et bilde av seg selv på Instagram, hvor hun har drøyt fire millioner følgere, blir det likt av flere hundre tusen unge jenter på noen få minutter. Hvorfor?

Sannsynligvis fordi hun har en frodig rumpe, som er omtalt i media i flere tiår, men også fordi det er publisert en pornofilm, med Kim og hennes eks-kjæreste Ray J, men også fordi hun er svær rik, har tre barn med sin tredje ektemann, Kanye West (40) – og har vært en meget flittig bruker av sosiale medier.

«Keeping up with the Kardashians» gjorde Kim og hennes familie berømt over store deler av verden, men det alene er neppe nok til at gåten Kim K, er det store idolet til de fleste norske kvinner. Rumpa er sikkert fin den, men må alle ha lik rumpe som Kim, fordi den er stor og frodig, og hun er rik og berømt?

Om du mener å vite hvorfor norske kvinner har Kim Kardashian som sitt idol, må du gjerne skrive en kommentar i kommentarfeltet nedenfor.

Vi mener at mangfold er viktig, og å føle seg annerledes og unik, må være langt bedre – enn å være en dårlig kopi av en kjendis fra USA.

 

Vargas

Tags: Bruce Jenner, frodig, ideal, ikon, Kanye West, Keeping up with the Kardashians, Kim K, Kim Kardashian, kjendis, kvinner, norsk, perfekt, rumpe, Sophie Elise Isachsen

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Åttende manager i Premier League sparket!

Managerne hagler i Premier League denne sesongen. Uten å sitte på nøyaktig statistikk,  har det neppe skjedd før, at åtte...

Høyt spill på Farmen kjendis

Høyt spill på Farmen kjendis og kjendisene nærmer seg halv gått løp på Farmen, det tilspisser seg rundt hvem som...

Lukk