Kim Kardashian ASS Bride! Flotte Kim får sin Kanye i et gigant bryllup på slottet Forte di Belvedere i Florence i Italia, som skal være i fra 1600-tallet. Ingenting er satt av til tilfeldigheter. Er du på gjestelisten, kan du se på deg selv som en av venn av verdens mest kjente Celebrity, men hva er Kim egentlig kjent for?

For å ha verdens mest kjente rumpe naturligvis. Ei skikkelig låvedør.

Brudgommen Kanye West (36) er ikke kjent for annet å være en stilig herremann med nese for flotte dresser og alt som hører til. Garantert etter råd fra kjæresten. Han har også laget noe musikk ikke alle er like sikker på er like god, men han har skutt gullfuglen i kjærlighet ved å bli sammen med fantastiske Kim Kardashian (33).

Kim har også spilt seg selv i en mye omtalt TV-serie eller reality-serie om man vil, i «Keeping ut with The Kardashiana» der man kunne følge livet til søstrene og deres familier på godt og vondt. Mulig var det nettopp denne serien som fikk Kim opp og fram til å bli en av de kvinnene i verden som får mest spalteplass i den kulørte presse.

Bruden, Kim Kardashian omtales også som en av de mest sexy kvinnene, hun har spilt inn private pornofilmer som ligger ute for enhver å se, filmer som ble spilt inn da Kim var sammen med ex-kjæresten Ray J. En film Kim selv har gjort lite for å få fjernet.

Kim Kardashian ASS Bride!

Kim Kardashian ASS Bride!

Kim Kardashian gifter seg lørdag 24. mai med rapperen Kanye West.

Et bryllup av dette kaliber har selvsagt det aller meste av det beste å by på. 1000 flasker av den beste Champagne, 600 håndplukkede gjester deriblant, Beyonce og Jay Z. Samt skuespillere og artister man bare ser samlet på Oscar-utdelingen hver år.

Lille Kim er bare 1,59 høy, men har nesten alltid ca 10 cm høye stillet-heler på sine vakre og dyre sko, derfor framstår hun sjeldent så lav som hun egentlig er. Kim Kardashian er en amerikansk TV-personlighet, forretningskvinne, modell og skuespiller. Hun er datter av den avdøde advokaten Robert Kardashian av armensk avstamning og Kris Jenner.

Som modell har hun alltid vært stolt over å vise fram sine attributter, derfor er Kim en av de fremste talskvinnene for «Plus Size» genren. Motebibelen «Vogue «valgte å ha brudeparet Kardashian og West på sin frontside for april, noe som skapte store overskrifter andre steder fordi mange mener Kim Kardashian er mer en kjendis enn en modell, itillegg for å være for stor.

AmerikanskeVogue skal også være i dialog med brudeparet om å få rettighetene til de eksklusive bildene fra bryllupet.

Sjefredaktør Anna Wintour (64)  i Vogue er en myndig dame, og får det ofte som hun vil. Selvsagt er Anna en av mange celebre gjester i Kim og Kanyes eventyrbryllup. Kendall Jenner, Kims venninne og Khloe Kardashian, Kims søster er begge brudepiker. Kims andre søster Kourtney er selvsagt også til stede. Vogue skal også være i dialog med brudeparet om å få rettighetene til de eksklusive bildene fra bryllupet.

Kim Kardashian ASS Bride!

Ifølge britiske ‘Daily Star’ har brudeparet utstede en kontrakt som «forbyr gjestene fra å laste opp noe på sosiale medier, ta bilder og til og med å snakke om den store dagen med venner og familie som ikke ble invitert til bryllupet». Kim og Kanye har allerede avvist flere milliontilbud for bildene fra bryllupet, noe de har valgt å takke nei til.

– Lana Del Rey og Rihanna skal opptre etter bryllupsseremonien på det franske slottet Forte di Belvedere i Florence. Vi vet at Del Rey skal framføre Summertime Sadness.» Som er en av brudens store favoritter. Rihanna kan komme til å stjele showet da hun for mange er verdens mest sexy artist.

–  Mange millioner mennesker følger Kim Kardashina via sosiale medier, men er du en av disse,  ikke tro du får se et glimt av brudekjolen før Vogue har publisert sine eksklusive bilder, fra et av de mest omtalte bryllup i Europa i år. Det man kan være sikker på er kjolens design; den vil garantert fremheve Kims rumpe.

Kim har tidligere vært gift med Damon Thomas fra 2000 til 2004, hun flørtet og filmet med Ray J, før hun giftet seg og skilte seg seg med  Kris Humphries i 2011,  før hun traff sin kommende ektemann i 2012 som hun i dag skal gifte seg med.

Ble du ikke invitert, ikke vær skuffet, du hadde ikke hatt råd til kjole eller dress for dette selskapet uansett.

Gratulerer til det flotte brudeparet Kim Kardashian og Kanye West!

Kilde: Dailymail.co.uk

Foto: Flickr/ Humajasmine

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Sex uten kjærlighet- Swingers miljøet øker

Det finnes knapt noe mer tabubelagt i det moderne samfunn enn swingers-miljøet i Norge og Norden. Der deltar voksne mennesker...

Angelina vant Norske Talenter- hør hvorfor!

Angelina (8) synger som en gudinne, hun vant like godt hele "Norske Talenter" med nær 50% av alle stemmer hos...

Lukk