Krim på tilbud – rett i postkassen. Forfatteren Øyvind Teige sender nå ut siste rest av lageret til krimromanen “Mildred”. Pris: 199 kroner inkludert frakt. Ja, du leste riktig. I denne dyrtiden vi lever i, er det viktig å bidra med hyggelig opplevelser for folk flest.

Bergenet lesetid: 4 minutter

Billig krim

Å lese er en begivenhet gjennom høsten og vinteren for mange – billigere krim er det vrient å finne. Du kan betale med VIPPS via 41274786 og selvsagt få signerte utgaver. Det er forfatteren som sender deg boken.

Du mottar boken i posten et par daget etter at du har bekreftet betaling og din adresse via Facebook.

Merk – dette er ingen barnebok, men krim for voksne, en krimroman om Mildred fra Nordmøre som arver milliarder av kroner. Boken kom ut rett før jul i 2015, men er ikke å finne andre steder enn hos forfatterens eget lager. Alle som ønsker får selvsagt signerte utgaver.

Skal du ha billige julegaver – bestill flere bøker, jo billigere blir det. Fem bøker 790 kr. inkludert frakt.

Om det kommer en direkte oppfølger av Mildred? Ja, det skal du ikke se bort fra. Jo flere bøker som selges nå før jul, jo mer har forfatteren å lage nye bøker for. No presure! Manuset til “Presten” er tilnærmet ferdig og det hadde vært en ny drøm om gikk i oppfyllelse å få gitt den ut, må innrømme det.

Her er litt mer om det som skjer i denne krimromanen som du får hjem i din postkasse for kun 199 kroner, inkludert frakt.

Utdrag fra prologen:

Drømmen er forvandlet til et mareritt, hun ser for seg låven, kyrne og luken i gulvet. Lukten er som den pleier, skarp og ubehagelig. Hun beveger seg sakte innover, en ku rauter, Mildred skvetter. Ansiktet er vått, svetten er synlig, hodet går fram og tilbake. Urolig. Frykten for å falle er ubeskrivelig, hun begynner å gråte, både i drømmen, i marerittet og i senga. Lemmen er fjernet, hun stirrer ned i den brune massen av avføring, møkk fra mer enn tjue kyr. Det syder, stanken er uutholdelig…

Fra Mildred, av Øyvind Teige

Populær krim

Første opplag ble utsolgt. Boken er solgt i mer enn 6000 eksemplar, noe som er overraskende bra for en nykommer og debutant i denne bransjen. Kanskje fordi mange kjøpte boken i tiden før jul, med aktivt salg via kjøpesenter og butikker.

Men også fordi “Mildred” som fersk, ny og lokal krim fra Nordmøre – var noe nytt og spennende i regionen. Alle som ønsker og bestiller – får selvsagt signerte utgaver.

Krim på tilbud - rett i postkassen

Foto: Copyright forfatter av Mildred, Øyvind Teige

Krim på tilbud - rett i postkassen

Som vist på Facebook:

Jeg har fått noen ønsker om kjøp av Mildred, siden den kun selges direkte fra meg – kommer siste tilbud nå, i god tid før jul. Alle kan få boken tilsendt. Merk at dette er Mildred fra 2015, men boken er like god for det. Selger ut siste rest nå, Kun 199,- inkludert frakt. Tar VIPPS på, 41274786. Husk å sende meg navn og full adresse. Alle som ønsker får selvsagt signert utgave. Billigere julegave skal man lete lenge etter.

Øyvind Teige via Facebook (merk at navnet skrives Oyvind Teige på Facebook)

Fra boken:

Hun slo på instinkt, uten å tenke på konsekvensene. Mildred følte hun sloss for livet og var lynraskt nede og plukket opp revolveren og snudde mannen rundt. Hun så rett inn i to livredde, smale øyne i et blodig ansikt. Hun skalv av redsel. «Hvem er du?! Svar for faen!» Det kom kun ubestemmelige stønn fra mannen.

Porolog:

Mildred Kanestraum arver betydelig beløp, penger andre vil gjøre mye for å få tak i. Mildred kommer fra en gård på Tingvoll på Nordmøre. Her bor hun sammen med sine foreldre og en yngre bror. En lenge planlagt ferie går ikke helt etter planen. En forretningsadvokat ønsker å hjelpe Mildred med å kontrollere verdiene, tilsynelatende. Historien ender opp i en jakt som endrer Mildreds liv. Sofie Larsen og Fredrik Bolsø fra Kripos får flere uventede, kompliserte og skremmende saker å nøste opp i. Ikke minst flere lik.

En fartsfylt og spennende bok om svik, sorg, vennskap, kjærlighet og grådighet.

Forfatteren Øyvind Teige kommer fra Nordmøre, men er siden 1990 bosatt i Fredrikstad.

Du er altså bare noen få tastetrykk unna å få et par bøker du kan gi bort i julegave, til prisen for én krim hos bokhandlere landet rundt. Og merk, du får den rett hjem i postkassen. Du trenger ikke kle på deg, engang.

Nevnte jeg at prisen for én krimroman rett i postkassen er kun 199 kroner – inkludert frakt? Og, ja, jeg tar vipps på 41274786. Krim på tilbud – rett i postkassen. Alle som ønsker og bestiller – får selvsagt signerte utgaver.

Boken selges ut billig for å få ned lageret og kanskje gjøre plass til den neste krimromanen om Mildred …

Spørsmål? Ta kontakt via Facebook eller på mail, Vargas12.com@gmail.com.

Øyvind Teige for

Vargas

Pin It on Pinterest