Norske kvinner hamstrer sexleketøy- mannen utkonkurrert? Kvinner har en illusjon om at mannen ønsker sex så ofte som mulig, og aller helst flere ganger pr dag. Så feil kan man altså ta.

Den moderne mannen skal være likestilt med kvinnen i alt, han skal være sammen med barna fra de er nyfødte, og helst ta ut masse pappa perm, han skal kunne lage mat, gjøre det menn er til for, å vaske, skure og skru bil.

Gjøre alle «Handy-man» jobbene i huset. Alt etter kvinnens ønske.

– Sånn er ikke virkeligheten. Mange kvinner tror at mannen hadde passet best til å fortsatt være som huleboerne for mange millioner år siden. Som gikk med «snoppen» i den ene hånden og en klubbe i den andre, for å slå ned eventuelle beilere. Og feie over den neste kvinne som kom i hans vei.

Virkeligheten er ikke sånn på noen måte. Dessverre vil nok mange menn og kvinner si. Den moderne mannen er både psykisk sliten og utradert, han får den ikke opp pga problemene og forventningene.

Den norske trauste mann har gått ut på dato i mange tilfeller.

Mannen er tatt igjen av de tøffe og så alt for selvstendige kvinnene. Det er på mange måter kvinnen som er det sterkeste kjønn og ikke omvendt, som på 60´, 70´ og 80-tallet. Da kjente mannen sin virilitet, og manndom godt på huden og visste å kue sin kone om nødvendig.

Norske kvinner hamstrer sexleketøy- mannen utkonkurrert?
Norske kvinner hamstrer sexleketøy- mannen utkonkurrert?

– Respekten for mannen er forsvunnet som dugg for solen. Før i tiden, så var det far som tok alle viktige avgjørelser. Nå for tiden er han heldig om han får være med i butikken å holde håndvesken til sin kone, når hun handler de nødvendige varer til kveldens middag. Som selvsagt mannen i huset skal stå for. Satt litt på spissen selvsagt.

Men poenget er der!

– Den moderne selvstendige og kåte norske kvinne vet hva hun vil ha. Og den norske mann er på langt nær nok. Salget av sex-leketøy i alle fasonger og størrelser har formelig eksplodert i en stadig voksende kurve de 20 siste årene. Men de 5 siste årene har kurvene vært som brattest.

– Det finnes noe for enhver smak, og folk flest er ikke lengre flaue over å gå på Kondomeriet eller andre butikker som selger nesten alt. Du finner vibratorer, dildoer, anal-kuler, kondomer med og uten smak, antrekk, filmer, og masse annet som du helt sikkert synes er merkelig, på nettet eller butikker i storbyer i Norge.

Norske menn er bra på det meste, bortsett fra å være bra nok for krevende kåte norske kvinner som får det som de vil i langt større grad enn tidligere.

At de fleste moderne kvinner greier faktisk å sprute, både mer og lengre enn mannen er ikke akkurat balsam for sarte manns-sjeler. Konsistensen er selvsagt ikke den samme. Men en sprut er et tegn på klimaks for begge kjønn, så vidt jeg vet.

– Alt denne sex- shoppingen går direkte på mannens selvtillit, og følelse. Ikke for alle, men for noen menn så er det direkte nedtur at han ikke klarer å gjøre den jobben som menn har hatt i millioner av år. Han skal jakte sitt bytte og befrukte henne med sitt enorme dryppende lem. Men dessverre så er den heller innskrumpet som en liten rosin, for noen.

Størrelsen alene er jo et enormt problem. De fleste menn har sett pornofilm. Det burde de slett ikke….

Den digre vibratoren, med både lyd og bevegelse, og en hare på toppen, som kvinnen som han elsker, elsker.  Er både flaut og litt skremmende for noen menn.

– Hadde ikke kvinnerevolusjonen vært så markant, så hadde det vært håp for mannen og hans sexliv. Men så lenge hun kommer og kommer av en vibrerende plast-dings, og heller vil kjæle med det forbanna leketøyet enn «snoppen» personlig, så går det direkte på mannens sentralnervesystem.

Norske kvinner er de mest sexy i verden. Det alene er nok til at menn med dårlig selvfølelse får problemer med å prestere. Norske menn er blant de beste i verden på å la kvinnene ta styringen. De vil aller helst at fruen skal ta seg av alt det mannen ikke er interessert i å være opptatt av.

– Kan en mann få komme hjem til dekket bord, saus og potet, en avis, en blund, vakre velstelte barn og en blid og behagelig kone uten truse, ville det fortsatt vært sus i serken. Som på 60, 70 og 80 tallet altså. Og helt sikkert før det.

Spesielt om han fikk gå ut i garasjen å skru bil etter å ha fått det som han ville, uten å slippe å tenke på at fruen ligger å presser i seg en vibrerende hare.

Nå for tiden i snart 2012, er det kvinnen som står i trappen med dildo, sexy undertøy, et vått blikk og ønske om mere pikk før batteriene er ut-ladet.

De aller fleste menn får ereksjons-problemer av sånt.

– Den eneste trøsten må være at de fleste norske menn ønsker frodige kvinner med store lår, digre pupper og en frodig rumpe. Slankehysteriet i dette landet når stadig større høyder og kundegrupper, og kvinnene blir dessverre tynnere og tynnere.

Det er en mager trøst …

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Går du rundt med gode ideer? Det kan det bli penger av

  Nordmenn er kjent for å være kreative og idé-rike. Mange norske gründere har slått seg stort opp på det...

ADELE- Sexy og stemme som ingen andre

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rYEDA3JcQqw&feature=related[/youtube] Adele er 23 år,  og en av verdens mest-selgende artister. Muligens en av de vakreste også etter min mening....

Lukk