Ny spiller på vei Manchester United! Og det er ikke hvem som helst som har takket ja til et tilbud fra Old Trafford. Sannsynligvis er det Paul Pogbas erstatter, Bruno Fernandes (24) er en meget talentfull fotballspiller som kan være svaret for Ole Gunnar Solskjærs trøblete midtbane.

Beløpet på £63m. er er ikke avskrekkende, Sporting Lisboa trenger pengene og har sagt ja til å selge sin viktigste spiller.

Om det er plass til både Pogba og Portugiseren, Fernandes er heller tvilsomt, derfor er dette en gunstig løsning for den ferske manageren. Nå kan han få inn en spiller som han kan forme selv, ut i fra sine egne ønsker og på hvilken måte han ønsker å vinne kamper på. Med Paul Pogba ble det vanskelig, all den tid franskmannen varierer voldsomt i innsats og kvalitet.

Nå får han vekk Pogba, som selv har påstått ved flere anledninger at han ønsker seg til kompisen, Zinedine Zidane i Real Madrid. Nå kan Manchester United selge, med god fortjeneste.

Lest? Manchester City selger sin beste spiller?

Ny spiller på vei til Manchester United!
Bruno Fernandes Foto: Wikipedia.org

Paul Pogba vil bli nominert til å bli verdens beste fotballspiller, for det er det skiktet han ser seg selv, og den muligheten stiger ifølge ham selv i en Real Madrid-drakt framfor en rød Manchester United-drakt. Faktum er at franskmannen ikke har vært blant de tre nominerte for Ballon d’Or, noen gang, og ikke vil han vel bli det – uansett hvilken klubb han signerer for.

Ny spiller på vei til Manchester United!

Vi mener bestemt at det er større sjanse for at den hardt arbeidende, Bruno Fernandes vil være nærmere en slik utmerkelse enn selvgode Paul Pogba. Som er kjent for å bruke mer tid på sin frisyre og hvilken håndveske han skal kjøpe, enn å legge ned en ærlig innsats på banen for det laget han er i kontrakt under.

Romelu Lukaku skal også være på vei vekk fra Old Trafford. Mye fordi Marcus Rashford er førstevalget til Solskjær som spiss, men også fordi Lukaku er desperat for å spille hver eneste kamp, for å være aktuell for Belgia til neste års EM. Paulo Dybala skal være en spisstype på Solskjærs liste og det har vært rykter om en bytte med Juventus-spissen for Lukaku, men det kan forbli et rykte også – siden argentineren ønsker å forbli i Italia.

Lukaku håper at Manchester United senker prisen på ham, for å presse fram en overgang til en annen klubb.

Sagaen om Leicester og Englands Harry Maguire ser ut til å gå helt til de siste timer av overgangsvinduet. Harry har vært førstevalget til Solskjær gjennom sommeren. Overgangsbeløp har vært fra £50m – £70m, men Brendan Rodgers i Leicester vil ikke selge og må ikke selge, da er det opp til Ed Woodward som sitter på den digre pengesekken til Manchester United, uten å lykkes nevneverdig på noen overganger – å tvinge fram en overgang.

Tvert i mot er det styreformann, Woodward som sannsynligvis blir Solskjærs ‘Akilles’, nettopp fordi at han ikke klarer å få på plass avtalene nordmannen ønsker seg. Eller bestemme seg for å ta avgjørelsene over hodet på manageren, slik han gjorde med José Mourinho og Louis van Gaal.

Ole Gunnar Solskjær jobber døgnet rundt for å få på plass et slagkraftig lag til den nye sesongen, som utvilsomt blir den store manndomsprøven som mange tror nordmannen ikke lykkes med. Lykkes derimot Ed Woodward med å hente inn de spillerne manageren har bedt om, vil sannsynlighetene for at Solskjær blir værende gjennom hele sesongen stige betraktelig.

Her er siste nytt akkurat nå, spillere som har signert, som kan signere og som ryktes å gå til en ny klubb, alle involvert i klubber i Premier League.

 • Nicolas Pépé er klar for Arsenal fra franske Lille for £72m.
 • Patrick Cutrone er på vei til Wolves fra AC Milan for €18m.
 • Tanguy Ndombele er klar for Tottenham fra Lyon for £53,8m.
 • Rodri er klar for Manchester City for £63m. fra Atletico Madrid
 • Dani Ceballos har signert på lån for Arsenal fra Real Madrid
 • Manchester United ønsker Lazios Sergej Milinkovic-Savic
 • Wolves har signert Jesus Vallejo på lån fra Real Madrid
 • Liverpool har signert Harvey Elliott (16) fra Fulham
 • Moise Kean er kanskje på vei til Everton fra Juventus
 • Wilfried Zaha kan også være på vei til Everton for £60m.
 • Christian Pulisic (20) ble kjøpt i januar av Chelsea, vil bli viktig for Lampard, unggutten har vært på lån hos Dortmund, som han også ble kjøpe fra for £58m.

Vargas12.com følger med Wolves spesielt og Premier League generelt. Vi lover å være først ute av alle norske medier når overgangene kommer. Milliarder av pund skrifter eiere fram til overgangsvinduet stenger, 8. august.

Få vårt nyhetsbrev hver eneste dag, for siste nytt fra England.

Kilder: BBC, Skysport og twitter

Vargas

Pin It on Pinterest

vargas12.com