Premier League-legende gir seg! Og det er ingen hvem som helt som nå proklamerer at han trekker seg etter endt sesong i mai. Jürgen Klopp gir seg i Liverpool. Noe som kanskje ikke kommer som en bombe, men han har ikke gitt noen signaler tidligere – at dette blir hans siste sesong på Anfield.

Klopp har vunnet det meste med den engelske storklubben, Champions League i 2019, tapt finalene i samme viktige turneringer to ganger. Og vunnet Premier League én gang i 2020, i tillegg vunnet FA-cup og ligacupen.

Les også: Brått er Liverpool med i tittelkampen

Nå starter den meget viktige og spennende jakten på hvem som skal ta over etter den meriterte tyskeren.

Premier League-legende gir seg! Som noen vil bli overrasket over. Det er en meget levende jobb å være sjef i en så stor klubb som Liverpool. Den siste blir den niende sesongen for Klopp.

På toppen av odds-listen står tre navn – til å ta over Liverpool: Pep Lijnders, nåværende assistent i Liverpool, som kjenner klubben godt. Videre er tidligere Bayern München-sjef Julian Nagelsmann nevnt. Og selvsagt den manageren fansen kommer til å ønske seg, Steven Gerrard.

“I can understand that it’s a shock for a lot of people in this moment, when you hear it for the first time, but obviously I can explain it – or at least try to explain it.

“I love absolutely everything about this club, I love everything about the city, I love everything about our supporters, I love the team, I love the staff. I love everything.

“But that I still take this decision shows you that I am convinced it is the one I have to take.

Klopp to SkySports.com

Premier League-legende gir seg!

Jürgen Klopp gir seg som Liverpool-sjef i mai Foto: Bildet er tatt av luis salazar fra Pixabay

Vargas

Pin It on Pinterest