Puling på TV den ultimate underholdning?

Du har sikkert fått det med deg, at det er på “Paradise Hotel” det skjer? Der guttene har sex med jentene, der spillet er i gang fra første dag, og at taktikkeriet er det viktigste for å vinne. Vinneren er det paret, gutten og jenta som står igjen til slutt etter at alle er stemt hjem. 

Svært mange skriver om hotellet i Mexico, men de færreste er positive, de bare må skrive om det som folk er opptatt av. I hard konkurranse med strømmetjenesten og andre kommersielle kanaler, sliter TV3 med seertallene og har gjort det lenge. Da er det lett å ty til det enkleste trikset i boka, nakenhet og sex selger – og det skaper overskrifter.

Puling på TV som den ultimate underholdning, kan åpenbart diskuteres, men at denne formen for rølpe-TV er kommet for å bli er ganske så sikkert.

“Journalister” av høy klasse mangler tema og havner i samme fella uke etter uke, de skriver om hvor forferdelig patetisk og elendig TV “Paradise Hotel” er, og hvor skadelig det er for underholdning på TV og at man kan vise rølpe-TV i beste sendetid.

“Journalisten” Lasse Evensen i Nettavisen går så langt som å kalle det “Fuckings Paradise Hotel” fordi det han blir “flau og trist på mediabransjens vegne”, som han velger å uttale seg. I sitt innlegg slenger han videre rundt seg med negativ omtale rundt en av Norges mest populære reality-program.

Evensen bør holde seg til sport, og ta en lang fart å drite i hva andre ønsker å se på TV.

– Denne Evensen kritiserer også journalistkolleger for å bruke spalteplass på serien. Her kaster man altså digre steiner i glasshus. Evensen selv er jo med på å gi programmet enda mer gratis-reklame med sitt patetiske oppgulp. Der han sitter på sin “høye hest” og kaster glør i øynene på alle som velger å ville se “Paradise Hotel”.

Puling på TV den ultimate underholdning?
Foto: TV3.no

Hvor lite gjennomtenkt er hans innlegg når han påstår at ekte porno er bedre en sexen på “Paradise Hotel”? Det viser for det første at fyren sitter spikret og ser på hver episode, for å holde seg oppdatert når noen har sex, det skjer jo ikke i hver episode. Og for det andre Lasse Evensen hakker løs på andre journalister for å skrive om “Paradise Hotel.”

Til slutt kommer det fram at det er for sin 8 år gamle datter Evensen er så villsint på reality-serien. Han er redd for at hun kan oppleve det som dårlig underholdning og ikke gi henne de riktige verdiene på veien til voksenlivet. Når 8 åringen er voksen nok til å skjønne hva “Paradise Hotel” går ut på, hvil hun på lik linje med sine jevnaldrende venner se på, uten at Far kan gjøre så mye med det.

Hun kan like fullt melde seg på TV-serien når hun fyller 18 år.

Folk som Lasse Evensen, finnes det mange av. Folk som sier hva som er rett og galt, men som gjør de samme feilene selv, i det øyeblikket de hever pekefingeren. Moral-preken om hva som er god og dårlig underholdning bør prelle av som vann på gåsa. Det du liker bør du se på, det du ikke leiker kan du slå av, uansett hva folk som Evensen sier.

“Paradise Hotel” er lager utelukkende for å underholde. Det klarer TV3 å lykkes med år etter år. Hovedsaklig fordi det er et konsept som pirrer seernes nysgjerrighet. Sex, pene mennesker, fyll, ut-stemming og konkurranser i et og samme program er moderne TV, og folk liker det. Også Lasse Evensen, men han er programforpliktet til å hate det pga sin 8 år gamle datter.

Noen ganger blir jeg trist og lei meg på “journalistenes” vegne!

Vargas

Pin It on Pinterest