Regelendringer for alle lag i Premier League, gjør at du bør holde tunga i egen munn, før du begynner å kjefte på dommeren – slik du pleier. Det er nemlig endel saker som er verdt å nevne, som går direkte på endringene av spillets gang.

Regelendringer i Premier League! Click To Tweet

Premier League er underholdning på øverste nivå, mange nordmenn betaler hundrevis av kroner hver måned får å se kampene fra England, mange reiser til balløya for å følge favorittlaget på nært hold.

Lest? Gode nyheter for Solskjær!

Nå når overgangsvinduet er åpent, følger mange med hvilke spillere som endrer klubb og hvilke lag som forsterker til det bedre. Milliarder av pund er i omløp – Premier League har aldri vært mer populært og det merkes på prisene på de beste spillerne.

Om Harry Maguire (26) går til Manchester United fra Leicester, vil prisen være ca £80m. Nær 900 hundre millioner kroner, for en midtstopper. Målvakten David De Gea, har fått en langtidskontrakt på en verdi av £117m. Pengene flommer, kanskje sirlig på Old Trafford.

Fredag 9. august sparkes den ekte fotballen endelig i gang. Kl 21:00 er det Liverpool på Anfield som er vertskap for nyopprykkede Norwich.

Regelendringer i Premier League!
Premier League sparkes i gang 8. august Foto: Kelvin Stuttard

“If the ball goes into the opposition goal direct from a goalkeeper’s throw, a goal-kick will be awarded.”

FA.com

Regelendringer i Premier League!

Innen den tid bør du notere deg følgende regelendringer for engelsk fotball.

  • En endring som kanskje aldri vil bli tatt bruker når to lag står helt likt. Både på poeng, antal mål scoret og innsluppet, så er det det laget som har sluppet inn færrest mål på bortebane, eller som har gjort flest mål på bortebane som drar fordel av dette.
  • En annen regel vi ikke ser vil endre fotballen særlig mye, målvaktens kast, om det går rett i mål, vil bli tellende som scoring.
  • Overdreven feiring som å dra drakta over hodet o.l. vil bli straffet med gult kort, selv om scoringen blir annulert.
  • Som de fleste vet, vil det fra kommende sesong bli innført VAR, altså videodømming, best kjent som Video Assistent Referees.
  • Målspark av ballen fra femmeteren, ofte gjennomført av målvakt, har ballen tidligere ikke vært i spill før den har forlatt straffefeltet. Nå er dette endret til å gjelde fra ballen er sparket, er den også i spill. Noe som tidligere gjorde en forsvarsspillers jobb enkel, ved å ta ballen inn i straffefeltet for dermed å være beskyttet av regelverket, om han ble presset. Nå skal ikke lenger dette være lov, ballen er altså i spill i det øyeblikket målvakten sparker ballen.
  • Målvakten skal fra kommende sesong, stå med det ene benet på mållinjen, og kan derfor ikke forlate streken som vi er vant til å se. Målvakt skal heller ikke berøre tverrligger eller stenger i forbindelse med straffespark eller på annen dødball.
  • Tøyset med å droppe ballen etter avbrudd i spillet blir fjernet. Laget som hadde ballen i det spillet ble stoppet, får ballen tilbake.
  • når en mur har tre forsvarsspillere eller fler, kan ikke motstanderne plassere sine spillere i muren, men holde seg 1 yard, (ca 0,9 m) unna.
  • For å unngå å drøye tid, særlig ved å bytte spillere sent i kampen, må spilleren som skal ut av banen – gå kortest mulig vei.
  • Mål som blir scoret via hånd, enten med vilje eller ikke fra, forsvarsspilleren – vil ikke bli godkjent som scoring.

Av alle lagene i Premier League, som blir omtalt i norske medier, er det åpenbart at Manchester United er i førersetet, grunnet manager, Ole Gunnar Solskjær.

Liverpool er et annet lag som blir mye omtalt, grunnet et rekordstort medlemsantall i den norske, men kanskje også den engelske fanklubben.

Regelendringer i Premier League! Click To Tweet

Vi skriver om Wolves, fordi det er laget i våre hjerter, men er et lag som også har hatt en rivende utvikling de siste tre, fire årene. Wolverhampton Wanderers kan fort ta en plass blant de seks beste denne sesongen, tror vi.

Laget aviser verden over, burde ha skrevet om, er kanskje, Manchester City som spiller den beste fotballen, scorer flest og vakrest mål, og slipper inn like få mål som Liverpool. Vi ser for oss en jevn sesong, med de to beste lagene knive om seriegullet.

Vargas12.com vil følge overgangsvinduet fram til dette stenger, torsdag 8. august. Innen den tid har mange spillere byttet arbeidsgiver og kanskje ditt lag harr oppjustert kvaliteten på spillerstallen.

Nå kan du også alle nye regler som trer i kraft ved seriestart, du kan bare begynne å glede deg.

Følg gjerne vårt nyhetsbrev, helt gratis og uforpliktende for siste nytt.

Kilde: 90.min.com

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
10 sparetips for en bedre økonomi

10 sparetips for en bedre økonomi. De aller fleste kan spare mer. Med våre 10 sparetips for en bedre økonomi,...

Lukk