Solskjær begynner å få sving på sakene som manager for verdens største fotballklubb. Og det er gode nyheter for Solskjær! Ed de Gea, målvakten med lang og tro tjeneste for Manchester United – blir nå den best betalte keeperen i verden.

Spanjolen har signert en 6-års avtale som er verdt svimlende £117m.

Blir Pogba værende?

En triumf i seg selv for manageren som lenge var redd for å miste sin sisteskanse. Som om ikke dette var nok, skal også urokråka, Paul Pogba være litt mer villig til å bli værende i England og Manchester, enn da han snakket med media i forbindelse med klubbens første treningstur i sommer. Gode nyheter for Solskjær!

En motivert og happy Pogba er gull verdt for alle fotballklubber, en umotivert og sur Pogba, er farlig, fordi han påvirker laget negativt med holdninger som ingen spillere eller managere setter pris på. Lykkes Ole Gunnar Solskjær å få med seg franskmannen ved å gi ham kapteinsbindet, har Manchester United betydelig større forutsetninger for å gjøre en vellykket sesong. Så viktig er Paul Pogba.

Lest? Premier League 2019/2020!

For å sikre seg en midtbanespiller av et viss format, har Solskjær vært i samtaler med sin gamle kaptein, Roy Keane, for å få tips, råd og veiledning på hvilke spillere som kan passe inn i den stallen han har til rådighet. Kanskje ikke så rart at han valgte nettopp Keane, som selv var en av de mest suksessrike midtbanespillerne under Sir Alex Fergusons æra.

Gode nyheter for Solskjær!
Old Trafford Foto: Karina Setiawan 

Handler ungt og dyrt

Bruno Fernandes fra Sporting Lisboa, Nicolo Zaniolo (20) fra Roma, begge midtbanespillere, blir stadig linket til Manchester United. Zaniolo er også linket til Tottenham og Juventus. Det samme blir nå Gareth Bale, som nesten blir jaget fra Real Madrid av Zinedine Zidane.

Gode nyheter for Solskjær!

Kan det bli en byttehandel her, med en bunke sedler i mellom, Om Pogba går til Real Madrid og Bale til Manchester United? Usannsynlig, men ikke umulig.

Dani Olmo, Sean Longstaff og Nicolas Pépé fra Lille, er alle navn på blokka til nordmannen. Profilen er den samme over hele fjøla, unge, sultne gode talenter med store ambisjoner. Riktig nok dyre spillere, men slik er den moderne fotballen blitt. Skal du ha de beste unge talentene – må du være villig til å betale.

Etter svært mye fram og tilbake siden sesongslutt, ser det ut til at Leicesters, Harry Maguire (26), blir Manchester United spiller. Solskjær har endelig fått sin mann, men det koster. Overgangssummen skal lyde på £80m.

Aaron Wan-Bissaka

Så langt i dette overgangsvinduet som stenger 8. august, har Manchester United sikret seg, Daniel James (21) fra Swansea for £15m. og Aaron Wan-Bissaka (21) fra Crystal palace, som kostet hele £50m.

Vi forventer at særlig Manchester United fortsetter å bruke mye penger, Solskjær må ‘gamble‘ med å handle, bygge sitt lag å få sin signatur på laget fra første kamp. Nordmannen er rett og slett avhengig av en god start på sesongen. For å få den arbeidsroen han behøver for å trene laget på sin måte. La oss håpe at han ikke gjør alt på “Fergie”-måten, enda det er hans store forbilde.

En spiller Solskjær kan få mye glede av i årene som kommer, om han selv blir værende på Old Trafford er unggutten, Mason Greenwood (17) som har fått muligheten til å blomstre i oppkjøringen til en ny sesong. Du som husker første sesongen til Ryan Giggs, noter deg navnet. Er du god nok, er du gammel nok.

Også midtstoppertalentet, Axel Tuanzebe (21) er en av de unge spillerne som kanskje kan få en mulighet på nye Manchester United under Solskjærs ledelse.

Lest? Ruben Dias linkes til Wolves!

God start på sesongen, avgjørende

Vi noterer oss at fjorårets kaptein, Ashley Young (34) ble buet ut av publikum, av Manchester United-fans fra tribunen i Singapore i kampen mot Milan nylig. Da Young kom inn for Luke Shaw i det 66. minutt, ble stadion fylt med plystring og buing. Vi nevner samtidig at Young nylig skrev under ny kontrakt med ett år.

Under treningskampene har stallen blitt testet uten tap, men det gjenstår uhorvelig mengder arbeide for den norske sjefen, før seriestart. På de fire første kampene, møter Manchester United, Chelsea (h), Wolves (b) Crystal Palace (h) og Southampton (b).

Vi håper inderlig at Ole Gunnar Solskjær lykkes som manager for Manchester United, men frykter at tiden renner ut for raskt for ham, om starten blir like fryktelig som avslutningen på forrige sesong. det har han ikke råd til. Da blir det sparken.

Ingen bør forlange trofeer av Manchester United nå, men lykkes Solskjær med å få til et bra Europa Cup-resultat og havne blant de fire beste i Premier League, bør alle rundt laget, inkludert eierne, være fornøyde.

Den siste uken har utvilsomt vært den beste for Solskjær på veldig lenge.

Wolves vant turnering i Kina!

Vi tar med til slutt at Wolves vant en vennskapsturnering i Kina nylig, hvor de slo Newcastle med 4-0 og Manchester City på straffer etter 0-0 ved ordinær tid. Rui Patricio reddet like godt tre straffer.

Dermed har Wolves vunnet mot alle de såkalte seks “topplagene” i Premier League de siste 30 ukene. Inkludert Manchester United med 2-1 både i serien og FA-Cupen. Wolves bør nevnes i samme åndedrag som disse seks, siden eierne Fosun International, har store forhåpninger og hårete målsetninger – om å blande seg helt i toppen av europeisk fotball. Nå.

Se ikke bort fra at Wolverhampton Wanderers tar store skalper også denne sesongen.

Vargas12.com følger med overgangsvindu, er du smart, følger du vårt nyhetsbrev for å få siste nytt fra England.

Vargas


Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Wolves linkes til Ruben Dias!

Wolves har økonomiske muskler til å hente, Rúben Dias, men det er mange klubber som ønsker midtstopperen som er blant...

Lukk