Solskjærs første signering! Men mange blir nok litt overrasket over at det ikke er en av de store stjernene fra de største ligaene, som har vært linket til Manchester United, men, unge, Daniel James (21) fra Swansea. Midtbanespilleren koster £17 millioner, som er småpenger å regne, for storklubben.

Solskjærs første signering! Click To Tweet

For Swansea, som spiller på nest høyeste nivå i England, i utskjelte Championship, er ca. 180 millioner kroner – mye penger. Daniel James går fra å tjene £4.000 per uke, til £67.000 på samme tid. Altså nær 700.000 kroner, per uke. For en spiller som aldri har spilt i Premier League. Galskap.

I januar i år, var Daniel James svært nær å signere en overgang til Leeds United, men overgangen ble stanset i siste time, grunnet uenighet mellom klubbene. Noe unge James bør prise seg lykkelig for, når man ser lønna han får på Old Trafford.

Solskjærs første signering!
Daniel James in action during the Sky Bet Championship match between West Bromwich Albion and Swansea City (Photo by Stu Forster/Getty Images)

Midtbanespilleren har bestått den medisinske testen på treningsfeltet, Carrington, og vil være endel av troppen til Solskjær som reiser til Australia for treningskamper i juli. James er tiltenkt en rolle på høyre ving, når han har etablert seg i den røde drakta.

Signeringen skulle finne sted for to uker siden, men det tragiske dødsfallet av James’ far, gjorde at signeringen av den walisiske landslagsspilleren ble utsatt.

Fast anstatt.

Ole Gunnar Solskjær fikk jobben i Manchester United, mot alle odds, først som midlertidig sjef, men resultatene gikk kristiansunderens vei, som gjorde at styret i klubben ikke hadde så mye annet valg enn å ansette ham.

Solskjærs første signering!

Både fans og spillere ytret ønske om å beholde Solskjær, men spillerne, sluttet å spille fotball i det øyeblikket manageren var klar på permanent basis. Det blir en krevende oppgave for den tidligere Molde og Cardiff-sjefen, å få spillerne sine, både de nye og de etablerte, å tro på arbeidsplanen han har laget før neste sesong tar til.

Onde tunger i England tror Solskjær får speken før jul, om sesongen starter som den sluttet. Å tape for de beste lagene er en ting, men å få juling av allerede nedrykksklare lag som Huddersfield og Cardiff, gjør noe med en storklubb som Manchester United, det rokker ved storheten og æren til all suksessen klubben har blir til del de siste 30- årene.

Det blir Solskjærs viktigste oppgave, å snu den trenden og få spillerne til å være stolt av drakten de bærer, i hvert øyeblikk av hver kamp de spiller.

Manchester United-fans over hele kloden, spør seg en rekke spørsmål før den nye sesongen sparkes i gang i starten av august. Blir Paul Pogba solgt, i så fall, hvilke spiller kommer inn, om Pogba blir værende, kommer det da nye forsterkninger? Hva med, en gang, verdens beste målvakt, David de Gea, vil han reise hjem til Spania?

Spekulasjonene er mange på denne tiden av året, neste alle de beste spillerne, linkes til de største og rikeste klubbene, men det blir ikke alltid som spekulasjonene tilsier. Ryktebørsen går varm i juni, så stilner det litt i juli, før det smeller i august.

Andre rykter handler om spillere som er i klubben, men som har utgåtte kontrakter, flere av disse er blant veteranene å regne og som kanskje ikke er med i framtidsplanene til Solskjær.

Disse spillerne vet lite om hva neste sesong bringer for sin egen del: Andreas Pereira, Juan Mata, Alexis Sánchez, Antonio Valencia og Ander Herrera, vet litt mer, og har gjort det klart at han forlater klubben, etter fem sesonger.

Solskjærs første signering! Click To Tweet

Lest? Kan Solskjær gjenreise Manchester United?

Spillere som allerede har signert ny kontrakt med Manchester United, av de etablerte er: Phil Jones, Ashley Young og Jesse Lingard.

I følge britiske medier, skal Solskjær få £50 millioner å handle for i sommer, det er betydelige mindre enn hva, José Mourinho svidde av i sin tid som sjef på Old Trafford. Vi tipper at Kristiansunds store sønn, får det han behøver for å løfte laget opp og fram, om riktige spiller dukker opp og bli gjort tilgjengelig. I Manchester United er det penger nok.

Siden formsvikten slo inn nettopp da Solskjær ble permanent sjef, vil ikke Manchester United spille i den gjeveste europacupen, Champions League, men møte blant andre, Wolves, i den nest beste turneringen, Europa League.

Ønsker du å få vite hvilke spillere som kommer og går i Manchester United spesielt, og Premier League generelt, kan du bare følge oss på Facebook, eller abonnere på vårt nyhetsbrev.

Vargas12.com, vil følge overgangsvinduet gjennom hele sommeren, til dette stenger 9. august. Les helt øverst til høyre på bloggen, for å melde deg på via e-post.

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Sex-venn?

Sex-venn, eller en sex-buddy? Unge mennesker har ofte sex, godt voksne, altså eldre, har mer sex enn mange tror og...

8 bekymringer du bør legge vekk

8 bekymringer du bør legge vekk, fordi de tar for stor plass i tankene dine. Du bruker for mye energi...

Lukk