Ung og Blakk? NAV hjelper deg i gang! Om du er ung og blakk, eller ikke lenger fult så ung, men allikevel blakk så er det faktisk håp for deg å få hjelp. NAV får mye feilaktig pepper og usaklig kritikk.

Om du tar kontakt med ditt lokale NAV-kontor, så vil du bli overrasket over hvor god service du får.

«NAV-Jobblyst» er laget for unge som ønsker å jobbe og tjene egne penger. De unge som er villig til ta en jobb og gjøre så godt de kan for å gjøre en så god innsats som mulig, har alle forutsetninger til å lykkes.

Noen har ikke lyst, de har nok penger via sine foreldre- de trenger heller ikke å søke jobb.

– Ungdom som skjønner hva arbeidslivet går ut på og som er villig til å gå på jobb hver dag og legge ned en innsats, kan via «Nav-Jobblyst» få en flott start på arbeidslivet med et yrke de liker fra første dag.

Ungdom er en stor ressurs for norsk yrkesliv og de kan ta en rekke forskjellige arbeidsoppdrag overalt i landet, der det er stort behov for arbeidskraft.

Ung og Blakk? NAV hjelper deg i gang!

Ung og Blakk? NAV hjelper deg i gang!

Det er egentlig opp til hver enkelt ungdom. Du må ikke gå å drive dank, være blakk og leve på foreldrene dine. Du bør gjøre så godt du kan for å skaffe deg en fornuftig framtid, for din egen del. Da er en inntekt svært avgjørende, det er starten på voksenlivet, men det gir deg også mange muligheter du ikke får uten.

Mer enn 80.000 ungdommer står utenfor arbeidslivet i Norge, disse har nå en unik sjanse til å skaffe seg en jobb som igjen åpner mange dører.

– Om du skal bli lærer, politi, eller advokat- du blir tatt på alvor fra første dag hos NAV. Alt du må gjøre er å registrere deg som arbeidssøkende via NAV-jobblyst, så vil du få tilbud som er rettet inn mot dine interesser.

En rekke jobber krever utdanning, den må du være villig til gjennomføre for å nå dine mål. Bare på den måten kan du til slutt få drømmejobben din.

Denne tjenesten startet i mars i år og har fått meget god omtale, og en rekke unge er allerede i jobb via NAVs tiltak rettet mot nettopp ungdom.

Se mer på NAVs egen Facebook side. 

Er du klar til å tjene egne penger?

Kilde: Dinside.no

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Plus Size kvinner- den nye vinen?

Plus Size kvinner- den nye vinen? Frodige sexy kvinner pryder stadig oftere førstesidene i de fleste større magasiner. "Vogue" er...

Wolves is Back!

Endelig er det et deilig faktum, fantastiske Wolverhampton Wanderers er tilbake i det gode selskap, foreløpig bare i Championship, men...

Lukk