Ved fylte 39 år er menn usynlig for yngre kvinner. Menn som, Leonardo DiCaprio, David Beckham og Russel Brand er kanskje unntakene fra denne undersøkelsen. Yngre kvinner har en tendens til å se på menn som har fylt 39 år som for gammel, rent seksuelt. 

– Mulig kan det ha noe med at de ved denne alder har begynt å få gule tenner, noen har blitt farlig tynne i hyssingen og dobbelthakene er det heller ikke lett å ha kontroll på.

54% av de spurte kvinnene svarte et eller flere av disse svarene på hvorfor de valgte å ikke sjekke opp en mann som så ut som hadde passert 40 år.

De fleste yngre kvinner ser på menn rundt 40 år som fars-figurer foran et sex-objekt.

52% av de spurte mente at alle menn mister sin sjarme ved fylte 40 år. Ingen kvinner kunne vel tenke seg  sex med Hugh Jackman, ikke sant? Han er jo både gammel og stygg.

Yngre kvinner har utseende øverste på listen over potensielle beilere hun kunne ha falt for. Sjarme, utstråling og humor kommer på de neste plassene.

Ved fylte 39 år er menn usynlig for yngre kvinner

Ved fylte 39 år er menn usynlig for yngre kvinner.

Så kan man velge å ta den rapporten på alvor eller bare le av den da det ikke henger på greip, det meste av det. Kvinner i moden alder har flere yngre menn som henger etter seg nå, enn da hun var tjueto.

Menn som har passert 40 år har en erfaring både i livet og i senga som yngre menn ikke har, itillegg har de større selvtillit, de har ofte en sunnere innstilling til utfordringer og vet hvordan man skal oppføre seg i gitte situasjoner.

Å være seksuell attraktiv har aldri bare handlet om utseende.

Det handler om å være til stede i samtalen, lytte like mye som man prater, vise følelser og at man bryr seg. Å vise omsorg kan også være mer sjarmerende enn noe annet.

Å være attraktiv kan handle mer om intelligens enn utseende, muligens ikke for hun 16 år, men hun på 27 år kan like godt falle for han på 39 år om samtalen går riktig vei, som for en på samme alder.

Hva som blir sagt og på hvilken måte er av uvurderlig betydning før man finner en partner eldre enn seg selv.

En mann med begynnende grå manke kan ifølge denne undersøkelsen bare bli hjemme, han har ingen sjanse på noe damer allikevel. Det vil han merke ved å ikke få noen øyekontakt med potensielle bekjentskaper i baren.Du har blitt den usynlige mannen. Mannen ingen kvinner ser.

En påstand som er 100% feil.

Menn med litt grått hår er mer kjent for å både være sexy og sjarmerende, i følge kloke norske kvinner som vet hva de snakker om.

– Legg forøvrig merke til at vi ikke har nevnt ordet penger en eneste gang. En 39-åring med fet lommebok har betydelig mer draget på damer i alle aldre, enn en blakk fyr på samme alder.

Det er det stor enighet om både her og i USA, denne undersøkelsen første gang kom på trykk. Slik har det alltid vært og slik vil det bli. Alltid.

Hva mener du? Har norske menn noe han skulle ha sagt når han har passert den magiske 40-års grensa?

Kilde: Thetelegraph.co.uk

Foto: Flickr/ZeroArt Wall of Fame

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Meld deg på IDOL-Junior nå- Her er søknadsskjema!

http://www.youtube.com/watch?v=6-8hrPaI9Qg IDOL-sirkuset starter til høsten, men det du kanskje ikke visste er at TV2 kjører igang et helt nytt konsept...

VM i Brasil- Tyskland møter Argentina i finalen!

Etter at Brasil ble sendt ut av sitt eget VM som slakt med 1-7 tap mot Tyskland, var det til...

Lukk