Manchester United har startet handelen! José Mourinho har gjort det helt klart for en rekke av sine spillere, manglende holdninger og liten vilje til å jobbe nok for drakta – får konsekvenser.

Lest? Ruben Neves – best i Europa?

Mange av spillerne, som sannsynligvis tar andre plassen i Premier League holder altså ikke mål for portugiseren, en spiller som skal ha inngått en muntlig avtale med Manchester United er Lazios solide midtbanespiller, Sergej Milinikovic-Savic (23) som vil koste klubben £80 mill.

Mourinho har som vanlig fått massiv kritikk, mye fordi Manchester United har en rekke svake resultater mot antatt dårligere motstandere. For deretter gå å slå de antatt beste.

Manchester United har startet handelen!

Manchester United har startet handelen!
José Mourinho  Foto: Wikimedia Commons

Manchester United slo Manchester City borte, Liverpool hjemme, Arsenal og Tottenham hjemme, men taper for WBA og Brighton. Det er åpenbart at spillerne sliter mentalt, når det kommer til antatt “enklere” motstandere. For hadde Manchester United vunnet de kampene som var forventet av et lag som ledes av José Mourinho, med de spillerne han har til rådighet, ville Manchester City og Pep Guardiola, ha ligget bak sin nabo på tabellen.

Vi mener bestemt at Manchester United er favoritter kommende sesong, om Mourinho makter å få spillerne sine til å være like godt mentalt innstilt på å vinne kamper, mot enhver motstander. Da vil også Manchester City slite med å holde følge. Men da bør portugiseren bli kvitt noe av rasket – som ikke klarer å møte opp til hver eneste kamp, riktig påskrudd.

Lest? Real Madrid – Liverpool til Champions League-finalen

Selvsagt er det managerens jobb å få spillerne til å gi alt i hver eneste kamp, og her ligger selve problemet hos Mourinho denne sesongen, alt for mange poengtap har kommet i kamper Manchester United har vært soleklare favoritter i. Hadde disse kampene endt med tre poeng i stedet for ett eller null – ville det ha blitt seriegull.

Slikt blir det massive endringer av. Det er ventet en opprenskning i stallen denne sommeren. 5 uavgjorte og hele 7 tap er ikke bra nok, og det er merkelig nok at Manchester United makter andreplassen på tabellen med 24 seire på 36 kamper, og kun gjort 67 mål. Manchester City har 102 mål på (35 kamper), Liverpool på tredje har gjort 80 mål.

Anthony Martial vil forsvinne, muligens i bytte for Napolis Dries Mertens, med penger i mellom, eller Chelseas Willian, som også linkes til Mourinho og Manchester United, kan være aktuell. En annen spiller som får massiv kritikk denne sesongen, er vidunderbarnet, Marcus Rashford, som heller ikke finner målet like ofte som før.

En annen spiller som ikke har hatt en like god sesong, og som også linkes vekk er selveste Paul Pogba. Franskmannen har vært en skygge av den spilleren vi husker fra tiden i Juventus, og som gjorde at han ble verdens dyreste spiller, den gang han signerte for Manchester United. Sett i ettertid, er det penger som burde kunne ha blitt brukt klokere.

Romelu Lukaku har heller ikke innfridd voldsomt, til tross for 16 mål på 30 kamper, derfor er det først og fremst en eller to solide spisser, Manchester United trenger. Penger er det nok av, så det vil bli investert tungt i sommer. Se ikke bort fra at også Paul Pogba forsvinner, men for en langt lavere sum enn de nær £95 mill. han kom for. Vi tipper at også Matteo Darmian, Luke Shaw, og Daley Blindt forsvinner.

Ellers fra balløya tar vi med noen overskrifter i slutten på sesongen.

Rui Faria, Mourinhos assistent, er linket til Arsenal, som Arsene Wengers arvtager, men det er også Jürgen Klopps mangeårige assistent, Zeljko Buvac. Favoritten er dog Massimiliano Allegri, mangeårig manager for AC Milan og nåværende manager for Juventus, siden 2014.

Vi mener bestemt at Ruben Neves (21) er en bedre spiller enn Paul Pogba – per i dag. Midtbanespilleren som har vært meget god for Wolves, vil ta Premier League med storm – neste sesong, forhåpentligvis med Wolverhampton Wanderers.

Alle som elsker Manchester United, og helt sikkert mange andre i den digre fotballfamilien, knyttet til Premier League og engelsk fotball, holder pusten. Sir Alex Ferguson, tidenes beste manager – ble nylig hasteoperert og ligger fortsatt på sykehus etter en alvorlig hjerneblødning. Operasjonen skal ha gått bra, men situasjonen for den 76 år gamle legenden er fortsatt alvorlig og uavklart.

Våre tanker går til ‘Fergie’ og hans familie.

Vargas12.com vil følge overgangsmarkedet i England, som åpner rekordtidlig, grunnet VM i Russland som spilles fra 14. juni til 15. juli.

Vargas

Pin It on Pinterest