Og tafser på damene med den andre… Eller er det «plantet» problemer på mr. Assange?

Svensk påtalemyndighet har besluttet at Wikileaks Julian Assange igjen skal etterforskes for voldtekt-

Påtalemyndigheten har også bestemt at etterforskningen av påstandene om seksuell trakassering skal utvides til å gjelde alle hendelsene i anmeldelsen av Assange.

Han ble først mistenkt for voldtekt etter at to kvinner beskyldte ham for overgrep. Assange bedyret sin uskyld, og sjefanklager Eva Finné endret statusen til mistenkt for voldtekt til mistenkt for trakassering.

Dette lukter tilrettelagt for å sverte Assange lang vei. Sånn går det når du legger deg ut med det amerikanske forsvaret. Det er ikke sikkert WikiLeaks lederen blir så veldig gammel om det fortsetter å komme lekkasjer som er stemplet » classified «- Men dette vet vel få noe om. Kan hende han har vært og tafset på damene han. Ikke bare lett å bli kjendis over natta da…

Onsdag ble imidlertid siktelsen utvidet igjen.

Advokat Claes Borgström representerer de to kvinnene, og er meget fornøyd med avgjørelsen.

– Ifølge det min klient har fortalt meg, har Assange forgrepet seg seksuelt på min klient. Jeg er derfor veldig glad for at siktelsen utvides igjen, sier Borgström til den svenske avisen Expressen.

WikiLeaks har skaffet seg mektige fiender siden de ikke har tatt hensyn til kravene om å la være å publisere informasjonen de besitter. Blant annet har det amerikanske forsvarsdepartementet Pentagon flere ganger advart nettstedet-

Assange har tatt en mengde forholdsregler for å sikre eget liv. Han bytter hele tiden oppholdssted, og opplyser ikke hvor han vil reise de nærmeste dagene. Han har heller ingen fast mobiltelefon. I perioder beskyttes han av livvakter.

Australieren er den eneste som profilerer nettstedet offentlig, og hans spesielle rolle gjør at konspirasjonsteoriene vil florere på nettet de nærmeste dagene. Så langt har selv mektige amerikanske etterretningsorganisasjoner vært maktesløse overfor virksomheten til WikiLeaks.

 

Kilde VG.no

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10026973

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Terje Riis Johansen felles av monstemaster rot?

  Monstermasthåndteringen har presset oljeministeren inn i et hjørne, men de utenlandske ekspertene som skal lede Hardanger-utvalgene, avviser at de...

John Arne Riise allerede en av de største

  Og det bør alle andre gjøre også!' For makan til seriøs idrettsutøver med suksess skal du lete i evigheter...

Lukk