Bademote for Plus Size kvinner- Jenny Skavlan Go Home! Bademote for Plus Size kvinner- Jenny Skavlan Go Home! Et av verdens største motemagasin, Swimsuits for All, med bademote for kvinner som sin force, har endelig trykket de frodigere kvinnene til sitt bryst.

Bildene av de frodige modellene av typen ‘Plus Size’ har skapt overskrifter, også her hjemme. 

Frodige og flotte Gabi Gregg, moteblogger på den populære bloggen Gabbifresh.com og ‘Plus Size’-modell er en av de tre kvinnene på det mye omtalte coveret av magasinet. Bademote for Plus Size kvinner- Jenny Skavlan Go Home!

Lest? Vær ditt eget motepoliti!

Kvinnene er plukket ut av Swimsuitsforall.coms egen redaktør for å fronte magasinets egen kalender. Årsaken til den voldsomme oppmerksomhet er åpenbar. Kvinnene er litt frodigere enn hva vi er vant med i fra motebransjen.

Modeller i bademote

I hvert fall for modeller som viser bademote. Robyn Lawly, Jada Sezer og Shareefa J. er de tre andre frodige og sexy modellene. Heldigvis viser stadig større motehus aksept og ønske om å bruke stadig større og frodige modeller i sine kataloger og visninger.

Virkelig et skritt i riktig retning. Spørsmål er betimelig, når skal H&M, Kapahl og Cubus ta hintet? Når kan vanlige frodige og flotte kvinner få det samme tilbud som alle andre? Hvorfor tør ikke de største kleskjedene å satse på litt større størrelser for normale kvinner?

Marc Jacobs er så langt en av få store motedesignere som har tatt sjansen på å vie noe av sin tid på å lage fashion for ‘Plus Size’ kvinner verden over.

Bademote for Plus Size kvinner-  Jenny Skavlan Go Home!

Bademote for Plus Size kvinner- Jenny Skavlan Go Home!

Jenny Skavlan frontet nylig sin egen bademote kolleksjon med fynd og klem i hovedstaden. Den nygifte 27 åringen er en fantastisk flott og klok kvinne, modell, forfatter, programleder og designer, men hun lager ikke mote for kvinner med former, dessverre. Hun er det tydelige beviset på hvor galt det står til i dette landet, Jenny Skavlan lager mote for tynne kvinner. Trist, men sant.

Swimsuits

Hun med sin kunnskap, med sitt nettverk og sin visjon, kanskje det største navnet innen mote og designfaget i Norge; burde ha laget en kolleksjon for de litt større kvinnene også. Bademote for Plus Size kvinner- Jenny Skavlan Go Home!

Mote er makt og det er svært mye penger i bransjen, det er helt åpenbart at de største aktørene ønsker å mele en helt ny kake som fram til i dag har vært mer tabu, enn akseptert.

Her kan du se Gabbi og de andre kvinnene i kalenderen. Bildene er ifølge Gabbis blogg tatt i Tyrkia.

Designere som har sin kolleksjon i det store motemagasinet Swimsuitsforall.com er intet mindre enn: Anne Cole, MICHAEL Michael Kors, Badgley Mischka, Jessica Simpson, Kenneth Cole Reaction, Carmen Marc Valvo med flere. 

Så kan jo diskusjonen her hjemme gå hvor langt den vil. Bloggere som Gabbi og motemagasin som fronter store kvinner er viktig av mange grunner. Det viser et mer variert mangfold at kvinner og også menn kan være annerledes, men samtidig både flotte og sexy.

Vi er såpass siviliserte i 2014 at vi må akseptere forskjeller, vi må akseptere tynne, høye, lave, tykke og smale mennesker. Dessverre går det fortsatt mange unge jenter og gutter og gruer seg til å omgåes andre jevnaldrende, fordi de ikke ser ut som alle andre.

Gabbi

Om du tror ikke mobbing foregår i dine omgivelser, i ditt nærmiljø og på din skole der ditt barn går, må du våkne opp.

Bloggeren Gabbi og hennes ‘Plus Size’ modellvenner gir håp for framtiden, ved å vise sitt sanne jeg i bademote for frodige kvinner, og i tillegg er stolt av seg selv, gir det unge norske jenter håpet tilbake. Når Jenny Skavlan følger den amerikanske bloggerens eksempel, vil det være et løft for norsk mote og design, men ikke før.

Man kan faktisk være både stor, stolt og flott på en gang.

Thanks Gabbi!

Foto: Flickr/sugercoatit

Kilde: Nettavisen.no

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
LOTR- Ringen er sluttet!

http://www.youtube.com/watch?v=vJmR5pwzInQ 'The Lord of the Ring', filmhistoriens mest populære krigsdrama i sjangeren eventyr/fiction. Den siste filmen nærmer seg. Du husker...

Lukk