Bare snakke litt … Debatten raser i norske medier. Menn vil bare snakke litt, bli kjent med fremmede, menn eller kvinner. Kvinnene, de aller fleste av dem, blir lynings forbanna, for at fremmede menn “Bare vil snakke litt!”

Er det rart det er krig i verden? Når kvinner og menn har så ulik oppfatning av hva som er small talk, flørting, kommunikasjon og et forsøk på å bli kjent? Bare snakke litt …

Mange kvinner vil nemlig ha seg frabedt å bli snakket til av fremmede, på trikken, i baren, på bussen, i svømmehallen, på butikken eller hvor som helst ellers. De vil snakke med mennesker de kjenner og kun det.

Rødstrømper som Christine Krieg, ble fysisk uvel av å lese NRKs, kommentarfelt, da psykologistudenten, Markus Sanden, ville bare prate litt og si: “Hei.” Om du som mann, sier hei til en kvinne som tror du vil pule henne, og hun ikke liker deg ved første øyekast, er det i følge forskerne – naturlig for kvinnen å avvise deg.

Kvinner er ålreite dyr

Det kan oppfattes som arrogant og ondskapsfullt av kvinner å himle med øynene og være overlegen og arrogant. Særlig i en slik setting, hun kan risikere å bli slått ned, om mannen er hissig nok, men det er altså naturens gang.

Kvinner er ålreite dyr, så lenge de liker deg og ønsker å bære fram dine barn. Som igjen betyr at hun lar seg forføre og du får lov til å bedekke henne, befrukt hennes egg. I følge evolusjonen, altså menneskers reise gjennom tiden, har kvinner og menn sett veldig ulikt på hverandre.

Bare snakke litt ...

Bare snakke litt …

Menn ser fortsatt på kvinner som sexobjekt, kvinner ser på menn som potensielle fedre til deres barn, sånn grovt sett. Men det er de ulike fysiologiske rollene kvinner og menn har i reproduksjon. altså hvilken sosial informasjon vi tar fra individer vi møter, som er den egentlige årsaken til dårlig kommunikasjonen.

Ingen kvinner, bortsett fra de som har seksuelle fantasier om fremmede menn. Lar seg bli snakket til av folk de ikke kjenner, i hvert fall ikke menn de ikke ønsker å ha barn med. Men kvinner er selvsagt forskjellig.

Vi kjenner mange kvinner som har mannlige venner de ikke ønsker å ha sex med, men da er det en venn. Punktum. Eller en kollega som er “forbudt område” som i noen tilfeller, blir en elsker på julebordet. Shit Happens.

Markus Sanden

Men hva med stakkars, Markus Sanden, som bare vil si, hei?

Hvorfor skal samfunnet være så betent av hat og arrogante rødstrømper og feminister som ikke kan klare å klemme ut av seg et høflig, hei, tilbake?

Mennesker er fra starten av, flokkdyr, som er avhengig av andre mennesker, ellers går det galt av sted. Og det å bli avvist av flokken er det sammen som å bli utstøtt, du er alene og vil raskt dø. I hvert fall var det slik for titusener av år siden. Nå lever nesten 1 million nordmenn som eneboere, mange av disse er ufrivillig barnløse.

At de fleste av disse er ufrivillig single, barnløse er menn, er ingen overraskelse. Problemet er at disse blir flere og fler, for hver uke. Dette kommer vi tilbake til.

Fremmede menn

At kvinner opplever uønsket oppmerksomhet fra fremmede menn, er helt åpenbart og slik har det jo vært siden tidenes morgen, når vi først er innom evolusjonen. Men kvinner bør vel strengt tatt være litt forsiktig med å dra alle menn over denne samme forbanna kammen i et sett? Eller?

Vi skal være raskt ute med å unnskylde oss, fordi det finnes endel idioter, les: menn som hater kvinner i det offentlige rom. Menn som både voldtar og dreper kvinner. Men de aller fleste, er som, Markus Sanden, de ønsker bare å være hyggelig, uten å ha pikken klar i hånden.

#Metoo-bølgen har ikke lagt seg til ro, på noen måte. Det er denne debatten et tydelig bevis på. Menn og kvinner vil alltid være så voldsomt forskjellig på synet rundt god konduite og hva respekt for et annet individ, egentlig betyr.

Bare snakke litt ...

Bare snakke litt mer …

Kvinner har kanskje all grunn til å være skeptisk til et “hei” fra fremmede menn, men det ikke alltid vondt ment. Kanskje bør kvinner vente med å hvese og kaste ut klørne. Før hennes første intuisjon er kontrollert en ekstra gang? Kanskje Markus Sanden er en hyggelig 24-åringen som studerer psykologi og vil bare bli kjent med deg?

Hva er galt med det? Hvis du oppfatter det som galt, er det deg det er noe galt med, bare så vi har det på det rene. Du må selvsagt, som kvinne, la være å si hei, all den tid unge Sanden, ikke er din “cup of The”, men et, hei, klarer du vel å si?

Når kvinner som er betatt av en kjendis eller en helt spesiell person, og møter vedkommende smiler hun. Kaster på håret og kaster ofte hodet bakover, viser halsen sin for å fortelle at hun er klar. Hun vil bedekkes, knulles eller forføres. Svært ofte er dette måten kvinner forteller at de liker en person på, men ikke alltid, så pass deg.

Det sterke kjønn

Menn som ikke viser kvinner den respekten de fortjener, er ikke ekte menn, men klovner som forsøker desperat å være menn. De er dessverre mange, disse mennene som hater kvinner i det offentlige, privat, i kommentarfelt, på trikken og ellers i samfunnet.

Dette hatet, som får menn til å voldta og forgripe seg på uskyldige, kan ikke forklares på annen måte at de er oversett, én gang for mye.

At de har hatt en vond barndom, ikke strekker til der det forventes av dem.

Vi har sett konturene av denne endringen lenge. Kvinner er i ferd med å ta over landet, de får stadig større innflytelse og er det sterke kjønn på mange måter. Menn kommer til kort, også seksuelt. Kvinner velger andre kvinner å ha sex med, framfor menn.

I noen tilfeller lever mann og kvinne lykkelig i ekteskap eller parforhold, men de lever neppe lykkelig i alle sine dager. Kun en begrenset periode, fordi det er så mange fristelser der ute. Kjærligheten mellom to, er ikke nok til å bli værende i tosomhet for noen av dem. De trenger oppmerksomhet, spenning, forførelser og sex.

Kvinner vil ha menn over 1,80

Men det er kvinnene som har føringen og hun har flest å velge mellom.

Bare se hva det fører til i samfunnet de siste 10 – 15 årene. Barnløse menn uten kvinnelig partner – øker i antall. Er mannen under 1,70 i tillegg, må han pent nødt å forbli barnløs, for alltid. Kvinner hater lave menn.

Kvinner vil ha godt utdannede menn, med større inntekt enn dem selv, de vil ha intellektuelle menn, gjerne over 1,80 og som kan gi henne orgasme på bestilling. Hvis ikke tar hun med seg dildoen og flytter inn hos en annen kvinne.

Menn er kanskje ingen utdøende rase, men det peker i feil retning for menn som pusher førti eller femti. Når kvinner ikke engang vil se hei, hvordan skal du klare å ligge med henne på lovlig vis da?

For det er vel det som er poenget, Markus Sanden? Å få seg et nummer?

#VilleBarePrateLitt

Kilde: Dagbladet.no

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
NRK-høsten!

NRK-høsten! Det er spennende å se hva NRK klarer å tromme sammen av serier og god underholdning, filmer og alvorlige...

Lukk