Den store kjærligheten- den som varer evig, garantert! Den ekte evigvarende kjærligheten som bare den som elsker fotball kan forstå.

Den glødende følelsen av tilhørighet, samhold og bunnløs kjærlighet til fotballklubben i ditt hjerte, gjerne en engelsk klubb, den du først så på tippekampen eller som kanskje en far eller en bestefar også var fan av.

Det finnes uvirkelig mange årsaker til at det ble nettopp det laget.

Det måtte bli de med de fineste draktene, eller de med det kule navnet. Tottenham, Liverpool, Leeds, Manchester United, Leicester, Derby eller kanskje Wolves? Nesten alle som vokste opp i Norge på seksti, sytti eller åtti-tallet har et spesielt forhold til engelsk fotball. Tippekampen.

Den viktigste kampen, den eneste i uka.

Den store kjærligheten- den som varer evig, garantert!

Den store kjærligheten- den som varer evig, garantert!

Lørdag 9. august triller endelig den engelske fotballen i gang igjen. Du kan sikkert kjenne det langt inn i sjelen du også? Om du elsker fotball?

Tidene endrer seg, pengene har kommet inn i den internasjonale klubbfotballen for å bli. Men du husker ukenes viktigste høydepunkt ikke sant? Tippekampen klokka fire på lørdag, og kun da. Når kampen var ferdig var det en hel uke til neste kamp. Ble det tap så ble det en jævlig lang uke. Ble det seier ble uken om mulig enda lengre, kunne VI vinne igjen i neste kamp?

Det er alltid vi, når vi snakker om klubben i våre hjerte, i mitt hjerte. Det er alltid vi om det er seiler eller tap. Det er alltid vi når det er snakk om den ekte store og bunnløse kjærligheten til den viktigste religionen. Kjærligheten til vårt favoritt lag, L A G E T, som betyr mest av alt.

Forhold, statsministere, regjeringer, trenere, spillere og eiere kommer og går. Fansen består.

Kjærligheten som varer evig består, kjærligheten til Wolverhampton Wanderers vil vare evig. Søndag 10. august spiller Wolves hjemme mot Norwich i første kamp i Championship kommende sesong, en kamp som sendes direkte på SkySport.

Ventetiden er endelig over. Vi kan endelig begynne å leve på ordentlig igjen.

Kjærligheten til Wolves, vil vare evig! Garantert!

Foto: Flickr/TuebrookDave

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Foreldreopprøret – Gi barna nok tid!

Foreldreopprøret – Gi barna nok tid! Hvordan det ser ut i og utenfor hjemmet er av svært liten betydning når...

Silly Season- Drogba tilbake til Chelsea, Strootman til Manchester United

Chelsea har en helt over alle andre helter, kanskje hvis man ser bort i fra Frank Lampard og "The Only...

Lukk