Kampen for det perfekte ytre fortsetter. Tannbleking, botox i kinn og panne, Restylan i leppene og rumpeimplantat i hver skinke.

Rens huden med rotte-sæd og bli evig ung. En kynisk bransje burde hatt en vær-varsom-plakat mot produkter som påvirker ungdoms kroppsidealer.

Du ser det for deg, de evige overskriftene i den kulørte presse. Norske jenter og kvinner har et evig jag på seg til å bli så perfekt, ung og sexy som mulig.

De yngste kan umulig klare å stå i mot dette media-presse særlig lenge. Ikke rart ungjenter på 10 år kommer hjem med en tåre i øyekrokene og spør om å få penger til fyldigere lepper.

Hvor skal verden havne om dette får lov til å fortsette?

Kampen for det perfekte ytre fortsetter
Foto: Copyright Morten Pettersen

Kampen for det perfekte ytre fortsetter.

Kroppsfokus, slankepress og higen etter den perfekte kropp er så viktig for mange jenter, kvinner og helt sikkert mange gutter, at det går på bekostning av det å leve et ok liv som ung.

Fra morgen til kveld er det et krav fra omverden om at man skal ha siste mote, kule smykker, pene tenner og ikke minst- ha en kropp man kan skli rett inn i den mest trendy bikinien.

Det som for mange skribenter i de verste motemagasinene er skjønnhet og perfekt utseende, er det kanskje i USA. Der det aller meste er «plastic fantastic», men ingen norske tenåringer behøver verken tannbleking, Restylan i leppene eller silikon i puppene. Bare fordi det står i ukebladene eller at en eller annen forskrudd blogger har det.

Er du ung i Norge i dag så har du faktisk valget. Du kan leve ditt liv på egne premisser og være stolt av hvem du er, eller så kan du følge saueflokken i den tro at «kjøpt skjønnhet» gjør deg lykkelig. Da vil du før eller siden våken opp jævlig skuffet.

– Man kan forstå at det er ille å bli pekt på som den ene som ikke følger trendene, moten og som ikke farger håret når de fleste andre gjør det. Men den personene som tør å stå i mot presse og lar være å følge alle de nye trendene i et forsøk på å bli «perfekt«, har i det minste sin egen personlige stolthet i hevd.

Vær tøff nok i tryne til å se hva som er viktigst for deg og ditt utseende. Ikke la kampen for det perfekte ytre ødelegge for deg og din trivsel!

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Manchester United med kniven på strupen- kan de overraske?

David Moyes og hans spillere på Old Trafford møter kanskje verdens beste klubblag Bayern München i første av to kvartfinaler....

Sexy undertøy like pirrende for damer som for menn

Kvinner som er smarte nok til å ikle seg sexy undertøy og viser det, får oppmerksomhet fra menn naturligvis. Enten...

Lukk