Lopetegui kjøper seg ut av trøbbel. Den nye sjefen på Molineux stadium har det travelt. Wolves ligger sist i Premier League, noe som statistisk sett betyr nedrykk til Championship. Særlig for lag som innehar 20. plassen til jul. Om det er krise? Nja, om ikke Wolves begynner å vinne, så.

Estimated reading time: 4 minutes

Matheus Cunha

Nå må spanjolen, Lopetegui være effektiv og handle klokt i januarvinduet om Wolves skal opprettholde en plass i det gjeveste selskapet.

Les også: Film- og serieoversikt til riktig kanal

Derfor bruker den tradisjonsrike klubben en halv milliard kroer på ny spiss. Atletico Madrid selger Matheus Cunha (23) for £40m. Spilleren kommer på lån, med opsjon på kjøp i sommer, den medisinske testen blir avsluttet torsdag.

Matheus Cunha, som har 8 landskamper for Brasil, ble nøye fulgt av både Leeds, Aston Villa og Everton.

Det er et sammenhengende problem som har vart i flere sesonger nå, gull-trøyene gjør ikke nok mål. Det er derfor Wolves blar opp tett opp mot en halv milliard kroner for en ny spiss.

Matheus Cunha will join Wolves on-loan until the end of the season, but clauses in the deal will see him join the club permanently next summer for £40million

Express&Star.com

Raúl Jimenez har vært skadet, men tok en kontroversielt valg ved å bli med Mexico i VM, hvor spissen også spilte flere kamper. Til tross for å melde seg fortsatt skadet til sin arbeidsgiver. I ligacup-kampen mot Gillingham, Lopeteguis først, kom Jimenez inn og scoret på straffe.

Lopetegui kjøper seg ut av trøbbel
Julen Lopetegui ny Wolves-sjef Foto: Хулен Лопетегі під час роботи з Порту Wikipedia.org

Isco

Den nådeløse tabellen viser at Julen Lopetegui har en krevende jobb å skulle få Wolves til å beholde plassen. 2 seire, 4 uavgjort og 9 tap på 15 kamper er nedrykksform så det holder. Derfor har den meritterte manageren, som har vært sjef for både Spania, Real Madrid og Sevilla fått midler.

Lopetegui kjøper seg ut av trøbbel, men om de nye spillerne holder mål, vet ingen ennå. Mange trodde at Wolves skulle være godt over midten av tabellen til jul, med alle de nye signeringene som ble gjort i sommer. Men de ligger altså rock bottom til jul.

Kjøpene av både Gonçalo Guedes, Matheus Nunes, Nathan Collins og Sasa Kalajdzic havnet på nær én milliard kroner. Nå kommer altså Matheus Cunha for nye £40m. Nær en halv milliard norske kroner.

Rykte forteller at også Isco (30), altså Real Madrid-legenden Isco, med 246 kamper for Los Blancos, er ferdig i Sevilla. Kontrakten er allerede terminert og Isco kan gå hvor han selv ønsker, vederlagsfritt. Vi vet at Julen Lopetegui er stor fan av veteranen og vil strekke seg langt for å hente midtbanespilleren i januar.

Å ikke score mål er alltid et problem i fotball, men det er også å slippe inn mål. Wolves har vært svake bakover og sluppet inn 24 baklengs og scoret 8 mål. Det er også nedrykksform.

Forsvarsspiller

Wolves må forsterke forsvaret, utvilsomt, derfor har Lopetegui sjekket ut en rekke potensielle midtstoppere. Atletico Madrids brasilianske Felipe, er en av disse. Men han jaktes av klubber i Brasil også. David Garcia, er i følge Express & Star en annen spiller Wolves sjekker ut.

Osasuna-spilleren skal være klar over interessen fra Premier League-klubben, men er lunken til en overgang nå, midt i sesongen.

En solid midtstopper er vell så viktig å få på plass, som en spiss i januarvinduet for Wolves.

Julen Lopetegui har det som sagt travelt og det er ikke gitt at han klarer å beholde plassen med Wolves. Men det er mulig fordi det er mange kamper igjen av inneværende sesong. En sesong som har blitt preget av VM, midt i den travleste perioden, men som slett ikke er ferdigspilt.

Premier League sparkes i gang på selveste Boxing Day, da skal Wolves besøke Everton på Goodison Park.

Kilde: Express & Star

Vargas

Pin It on Pinterest