Moral – Du tar pengene du finner? Er du av den hederlige typen som går til politiet med lommeboken du finner? Eller benytter du sjansen til å stjele disse pengene for å spe på din egen privatøkonomi?

Dessverre peker de fleste kurver i feil rettning når det kommer til nordmenns sviktende moral.

– Verdier, holdninger og moral endrer seg med tiden, men har også en stor betydning for hvor du kommer i fra og hva du har lært fra du var barn. Din oppvekst, oppdragelse, relasjoner og holdninger blir skapt i ung alder.

Har du høy moral og gode holdninger tidlig i livet, vil du etter all sannsynlighet ta vare på disse videre i livet, men det er ingen garanti.

Hvem du omgås, hvor du bor, dine venner du omgås og dine kolleger er med på å påvirke deg i de valgene du tar, enten de er feil, riktige eller har manglende moralistiske betydninger.

Moral – Du tar pengene du finner?

– Er det ok å “NAVE“?

Moral – Du tar pengene du finner?

Å la alle andre gjennom sin skatteseddel betale for din latskap? Er det ok å stjele noe om du er helt sikker på å ikke bli oppdaget?

Visste du at nordmenn stjeler for flere milliarder kroner fra sin arbeidsgiver hvert eneste år? Så klager det samme folket på det helvetes “romfolket” som tigger og stjeler.

Skal vi henge, skyte eller jage dette fordømte pakket, som er så mye verre enn oss nordmenn? Ja, noen er villig til å kalle “Romanifolket” for dyr og ikke mennesker. 

Vi nordmenn mangler vel ikke bare moral, vi er også latere enn de fleste nasjoner vi liker å sammenligne oss med. 

– Svenskene kommer til Norge for å ta de jobbene nordmenn ikke er i stand til å håndtere selv. Ser du en nordmann kjøre Taxi? De er ihvertfall ikke mange? Restauranter i de fleste større byene i Norge er fulle av hardtarbeidene svensker som vet å jobbe for pengene.

De skreller som kjent bananene våre, så vi kan spise “Banos”. Det er vel ingen jobb for en nordmann?

Norske ungdommer er ikke bare late, men også skremmende naive, ikke alle, men noen. Og slett ikke bare ungdommer.

Noen norske ungdommer er så kunnskapsløse å naive at de vil få problemer med å klare seg selv.

De vet ikke betydningen av ordet moral, de vet heller ikke hvilket politiske partier som styrer landet, ordet rente har de aldri hørt og noen av disse ungdommene er dessverre helt sikker på at verden handler om kun dem selv. Dessverre.

Hvem som deltok i “Big Brother”, hvem vant “Farmen” og hvem som hadde sex med hvem på “Paradise Hotel” derimot, det har de fleste god kontroll på.

– Du kjenner deg litt sliten og litt tufs, kanskje det hadde vært greit å holde senga i dag? Du tjener jo akkurat det samme, siden du er så heldig å bo i Norge, vi har ingen karensdager som gjør at du får mindre lønn om du er “syk” en dag eller tre.

Du er en av veldig mange nordmenn som driter i å gå på jobb, fordi du ikke gidder, men visste du at hver eneste dag du skulker jobben din, koster det arbeidsgiveren ca 2000 kr pr dag, å dekke over din latskap?

Å skulke skolen er ikke et moralsk valg, men en hobby du gjør alt du kan for å bli best i å utføre, blant dine venner. Moral? Hva er det?

Vi er nordmenn og kan sikker unna oss endel luksus, vi er jo verdens rikeste land. Må vi være noen feige, late, selvopptatte drittsekker uten moral, endel av oss, av den grunn? Jo mer penger vi fr mellom hendene gjør oss til mer og mer griske, late og selvsentrerte mennesker, helt uten moral.

Du hadde tatt pengene om du fant noen på vei til nærmeste NAV-kontor, det er bare å innrømme det!

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Fyllesyk og higen på pikk?

Fyllesyk og higen på pikk? Dagen derpå etter ei helg med julebord, fest og masse drikke? Da er det bare...

Lukk