Slik gjør du leiligheten til luksussuite som gir deg følelsen av å være på et meget bra hotell. Det du trenger, behøver du ikke gå ut for å handle, du kan holde deg innendørs. Maten får du bragt til døra, du hander hotellputer, store deilige dyner på nettet, og skjemmer deg selv bort – i dager og uker om nødvendig.

Du skal forhåpentligvis oppholde deg hjemme resten av året – hvorfor ikke gjør det beste ut av det?

Netflix

Det er faktisk opp til deg selv å gjøre nedstengningen så bra som mulig, du fortjener kun det aller beste. Slik gjør du leiligheten til luksussite, slik du ville opplevd et opphold på Hotel Bristol i Oslo – under normale omstendigheter. Du behøver et abonnement på Netflix, en solid haug med gode bøker. Men ikke glem å mosjonere regelmessig. Du vil helst overleve julen også, ikke sant?

Alt handler om å gjøre det man selv liker aller best, så ofte som mulig. Uten at man tar skade av det eller overdriver. Slik gjør du leiligheten til luksussuite. Dra med deg dyna til sofaen og binge noen fine serier. Vi kan anbefale flere. “The Crown“, “Papirhuset“, “The Americans“, “Breaking Bad” og “Narcos” vil slå ihjel noen timer for deg.

Alt du behøver er litt god tid, om du ikke digger serier. Forbered det du kan kvelden før, for å spare litt tid om du skal lage mat til flere. En hvit duk, tøyservietter og en rose i en vase. Samt masse varme og sjarme. Og du er på god vei. Trøste deg deg med at det er gjestene rundt bordet som er viktigst. De mest minnerike dagene er kanskje de du får med kjæresten?

Luksushotell

Du har sikkert opplevd en solid og lang frokost på hotell i Norge eller utlandet. Det er ofte mye å velge mellom, man spiser mer enn man burde, men det er kanskje også meningen når man først er ute på tur?

Slik gjør du leiligheten til luksussuite

Har du aldri bodd på et luksushotell tidligere, vet du ikke helt hva vi sikter til. Det er nemlig noe helt spesielt å gå rundt i slåbrok og tøfler og ikke mye annet, ta seg et varmt bad med deilige dufter og gå rett til dekket bord. Sitte og nippe til en god vin, nyte fantastiske retter sammen med den rette. Alt dette kan du faktisk gjøre i din egen luksussuite også.

Du må bare legge forholdene til rette, slik at du får gjøre det som er luksus for deg. Er det noe du fortjener nå, er det nemlig store mengder luksus. Dessverre tillater ikke situasjonen rundt om i Norge eller Europa, at man kan servere mat via bufeet på hoteller – slik vi er vant til. Enda en god grunn altså, til å gjøre hele desember om til en fest.

Lest? Bak mørket finnes gode nyheter

Kaffe

Fellesnevneren for en skikkelig vellykket frokost, enten man er to eller flere. Hjemme eller på et hotell, langs kysten, på fjellet eller midt i storbyen. Måltidet bør inneholde varmmat, kaffe, ferskpresset juice, egg, flere slag med godt brød og selvsagt ferske aviser. Slik gjør du leiligheten til luksussuite – du må vite hva som er luksus for deg.

Kaffe er ikke bare kaffe. Kaffe er svært viktig for den som elsker kaffe og det finnes i ulike smaker og muligheter for tilberedning. Presskanne-kaffe, filtermalt eller pulver kaffe, fra et glass som du heller på varmt vann (ærlig talt, det er ikke godkjent som kaffe). Eller hele bønner som knuses i egen kaffemaskinen og lager den perfekte aromatiske kaffen.

Ferskpresset appelsinjuice. Det hører alltid med til en vellykket frokost. Her kan du ta deg bryet verdt å presse appelsinene selv. Men det finnes faktisk så gode produkter at du sparer deg tid ved å kjøpe en liter i butikken. Dyrt, men veldig godt.

Nybakt

Hvordan ønsker fruen, eller herren eggene sine servert? her finnes det utallige muligheter. Kokt i fem minutter slik at eggeplommen er løs, eller i åtte minutter slik at plommen blir fastere? Halv stekt eller helstekt? Eggerøre med røket laks er en populær klassiker som aldri går av moten.

Om du ikke gidder å stå opp klokken seks for å bake selv, bør du kjøpe halvstekt. Da kan du steke rundstykker eller grovt og lyst brød, for å ha flere tilbud å by på. Server gjerne knekkebrød og ha frokostblandinger, som gode alternativ. Slik gjør du leiligheten til luksussuite, om det er mat, sex eller bare en god serie eller en god bok.

Skal du ha ekte luksus, bør du ha muligheten til å bade eller dusje så lenge du ønsker. Rørleggerne vil sloss om å pusse opp badet ditt, men du behøver kun et badekar – det koster mindre enn du tror. Unn deg litt luksus i hverdagen – eller kanskje gjennom hele desember.

Det fortjener du!

Vargas

Pin It on Pinterest