Tiden renner ut for Donald Trump og det er et dødelig virus, oppstått i Kina som ser ut til å bli presidentens bane. Ironisk nok ville ikke Trump være med på at det var noen fare i starten. Kun et influensa virus, det vil gå over, sa presidenten. Han har sannsynligvis rett i det.

Det vil gå over, men til hvilken pris? – etter at nærmere 50.000 amerikanere har mistet livet?

Donald Trump har gjort fantastiske ting for USA i sin tid som sittende president. Noen vil påstå at han vært suveren med arbeidsledigheten, som før viruset kom, var rekordlav. Trump har fått den skakk-kjørte økonomien på fote og gjort det amerikanske forsvaret til dem mektigste på kloden. Som om den ikke var det fra før.

Presidenten har vist tegn på at han er en fremragende forretningsmann. Som gjerne går over lik for å få det som han vil. Ergo er han ikke særlig egnet som president. Det har han bevist så ettertrykkelig gang på gang. Noe vi vil komme innpå i denne artikkelen.

Lest: Påsken du vil glemme – er her!

Donald Trump har bestilt fire digre hangarskip i Ford-klassen til en verdi av 500 milliarder dollar. Presidenten er ikke redd for å bruke store ord, om seg selv og jobben han gjør for landet. Stormakten USA har aldri brukt mer penger på våpen, som under Trumps periode.

Han er den første amerikanske presidenten som har møtt Nord Koreas leder, diktatoren, Kim Jong-un.

Donald Trump er fortsatt mektig populær blant sine egne velgere. Problemet for presidenten, er at denne gruppen velgere blir stadig færre. I en meningsmåling gjort av CNN. Som lenge har vært kritiske til presidentens politikk, taper han terreng til sin utfordrer, demokratenes presidentkandidat, Joe Biden (77).

Grab Them by The Pussy

Presidenten får kritikk for sin elendige helsepolitikk, han får kritikk for dårlige innsats med internasjonal politikk. Og alt tyder på at Corona-pandemien blir Donald Trumps bane. Det blir ikke alle løgnene, den manglende evnen til å se egne feil og innrømme disse, eller Russland-skandalen – som feller presidenten. Men Covid-19.

Tiden renner ut for Donald Trump
Donald Trump (73) USAs president Foto: Wikipedia.org

Verdens mektigste leder nærmer seg fire år ved makten. Høsten 2020 vil det bli endringer i USA. Til tross for den voldsomme effekten Coronaviruset har på særlig USA. Joe Biden ligger an til å ta over, og blir dermed den 46. presidenten siden George Washington ble innsatt i 1789.

Presidenten slo Hillary Clinton på målstreken, angivelig med hjelp fra Russland, uten at dette kunne bevises. Dramatikken var til å ta og føle på, høsten 2016. Verden ble endret over natten. en finansmann, ikke en politiker, skulle styre USA inn i framtiden. Etter fire år med fullstendig galskap, renner tiden ut for Donald Trump.

Grab Them by The Pussy“, vil være et uttrykk som bli stående som et patetisk ettermæle. Et lydopptak gjort av Donald Trump i 2005, i forbindelse med en TV-innspilling av programmet, Access Hollywood. Selvsagt nekter Trump for å ha sagt det.

Ingen empati

Det er nemlig presidentens manglende evne til å vise emosjonell intelligens og empati. Manglende evne til å vise at han bryr seg vedrørende menneskelig lidelse, som alltid har vært hans svakeste side.

2000 amerikanere dør daglig i New York, noe presidenten omtaler i en bisetning, som fryktelig. Men bruker heller langt mer tid på å skryte av seg selv og sin administrasjon som fantastisk. Under de daglige møtene med pressen.

Kommer det ett kritisk spørsmål fra pressen, blir Trump irritert og ber journalisten spørre på en vennligere måte. Han reagerer som en furten liten guttunge, som ikke får viljen sin. Og det er typisk Donald Trump. Ved flere tilfeller har presidenten nektet for å ha kommet med påstander han har sagt, minutter før han sa det.

Er han en lystløgner?

Begynner Trump å bli gammel og senil? Han er tross alt 73 år gammel. Tiden renner ut for Donald Trump, men mannen som står klar til ta over er fire år eldre.

Trump elsker å skryte av hvor fantastisk jobb han gjør som president. Hvor mye han og hans administrasjon gjør for USA. Hvor fornøyd alle leger og sykepleiere er, for å få nok og riktig utstyr til å håndtere pandemien. Og hvor glade alle guvernørene er for å få på plass respiratorer som er nødvendig – i alle delstater.

Leger gråter

I sosiale medier derimot, gråter både leger og sykepleiere som jobber på spreng på amerikanske sykehus, med fare for eget liv. Uten nødvendig utstyr, uten nok respiratorer og verneutstyr. Folk dør hvert minutt av dagen, presidenten, derimot er mer opptatt av å skyte av seg selv.

Hvordan kan den vestlige verden stå å se på dette uten å kritisere presidenten? Den norske regjering burde offentlig gått ut sagt at dette er faen meg ikke greit, Trump. Men det vil aldri skje. Feigt, Erna!

Noen vil kalle ham dum, andre vil si at han er uegnet, og har vært det siden 2016. Andre vil påstå at Donald Trump er den farligste presidenten av dem alle. Hans manglende evne til å samle nasjonen, til å være den samlende makt i krisen mot Covid-19, var hans største test. Trump har feilet ettertrykkelig. Antall døde stiger raskest i USA og det er 16.700 per dato.

USA har ikke bare flest smittende med det dødelige viruset, det er i USA det vil komme flest døde.

Presidenten har oversett trusselen, fokusert på børene og økonomien framfor å sikre at ikke smitten spredde seg. USA stengte grensene fra Kina, fra Europa og Storbritannia, men for sent. Trump har sagt at vi har kontroll, dette kommer til å gå bra.

Flest døde i USA

Han har påstått at viruset er tøffe saker, men i løpet av april vil det mirakuløst være borte. Og verst av alt: “Det amerikanske folk er ikke i fare, vi gjør en fantastisk jobb, dette vil passere.” Siden har det amerikanske folk dødd i hopetall. Store frysevogner står utenfor sykehusene. Det er ikke plass til alle døde.

Under angrepet på USA 11. september 2001, døde i underkant av 3000 mennesker.

Innen påsken er over, vil 20.000 amerikanere være døde grunnet viruset. Sør Korea fikk pandemien i fanget, samme dag som USA. Der er det registrert 208 døde. I USA nærmer det seg en halv million smittede.

Man kan altså ikke ta Donald Trumps ord på alvor. Presidenten er i stand til å si hva som helst.

Om det er løgn eller ikke, spiller ingen rolle. Hvorfor norske medier og politikere ikke setter ned foten. Gir klar beskjed vedrørende Trumps manglende evne til å forholde seg til virkeligheten – handler om USAs suverenitet. Norge trenger USA. Alltid. Fiser den amerikanske børsen, blir vi påvirket i Norge.

Joe Biden

Hadde presidentvalget blitt arrangert i dag, ville Joe Biden vunnet med god margin. Mye tyder på at amerikanerne vil ha bort Trump så snart sjansen byr seg. Presidenten har fortsatt sine tilhengere hos republikanerne, men også her er misnøyen voksende.

Mannen som etter all sannsynlighet tar over etter Donald Trump, og blir dermed den 46. presidenten i USA. Heter Jospeh Robinette Biden junior. Han er 77 år gammel, gift med Jill siden 1977. Han var visepresident under Barack Obama og har vært politiker, senator og advokat i hele sitt voksene liv.

En ektefødt demokrat, som har gjort en stor politisk karriere med utmerkelsen, presidentens frihetsmedalje for sin innsats som visepresident. Joe Biden vil være 78 år gammel om han blir valgt til ny president høsten 2020. Det kan bety at han vil ha med seg en betydelig yngre visepresident på laget, som kan steppe inn på kort varsel.

Gjennomsnittsalderen for amerikanske menn? Jo, den er nemlig 78 år.

Vi tør påstå at verden vil bli et tryggere sted, det øyeblikket Donald Trump er ferdig som president i USA.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Mange tenner på skikkelig dirty talk

Mange tenner på skikkelig dirty talk. Da sikter vi ikke til å bli kalt tjukka på lemmen, fem øre klemmen...

Lukk