Tilbudene du ikke bør avvise når de endelig er der. Tilbudene som får deg glad. Fordi du har spart en slant. Du som skal ha ny spisestue til jul, venter ikke til uke 50 før du begynner å vurdere hvilken spisestue du skal ha. Selvsagt er det mye penger å spare på å kjøpe brukt, eller?

Kanskje er det bedre å pusse opp den gamle, reparere stolene og male eventuelt lakke om? Da sparer du vel mest? Tilbudene du ikke bør avvise er priser du vet du sparer penger på. Ikke tror du sparer penger på.

Om ikke du får drømmemøblene til halvpris, da – på Black Friday. I år er det 27. november – altså helt oppe i juleforberedelsene. Best å være på vakt. Da kan du altså gjøre et varp, men obs, obs. Du kan også bli grundig lurt. Tilbudene du ikke bør avvise, er gode tilbud som faktisk er tilbud og ikke forsøk på svindel.

Lest? Matkjedene lurer deg!

Du bør vite før-pris, før du kjøper “alt” du kommer over denne dagen. Alt som glimrer er nemlig ikke gull.

Forretningene, nettbutikkene, kjedene og nisje-butikkene ønsker å ha så høy omsetning som mulige, gjerne hele denne uka. Da selger de gjerne alt de har brent inne med hele høsten, som de så langt ikke har fått solgt, til noe rabatt for å få igjen noe av den tapte omsetningen.

Tilbudene du bør gå for

Krimklubben lover deg fantastiske bøker, men også en medlemsgave du ikke kan tro er sann. Men det er faktisk et legitimt tilbud du bør slå til på. Alle den tid du liker å lese krim, og det bør du åpenbart gjøre. Norske forfatter skriver god krim, særlig noen få. Les Nesbø, Fjell og Horst. Disse bøkene er verdt prisen og du får som sagt en utrolig flott gave på kjøpet.

Noen påstår å hevde at gaven aldri kommer, men det gjør den altså, om du er tålmodig. Det kan ta tid.

Apropos tid. Tid er penger, derfor bør du droppe å dra i digre handlesenter nå, eller til jul, for å stå i kø. Du bør heller handle alt du trenger på nett. Til og med spisestue, kan du bestille på nett og få den kjørt helt hjem. Betaler du nok, skrur leverandøren den sammen for deg også. Men da blir det kanskje dyrt? Det er opp til deg.

Tilbudene du ikke bør avvise kommer sannsynligvis ikke med reklamen i posten. Du må oppsøke disse selv.

Lest? Matbutikkene lurer deg helt bevisst!

Få maten kjørt hjem. Menykjeden og NorgesGruppen er kommet lengst i framtidens matinnkjøp på nettet.

De kommer med dette fantastiske tilbudet: Bestill maten, altså dagligvarene dine. Melk, brød, egg, pålegg, frukt, middag, ferskvarer og dessert – på nettet. Der finner du også de aller beste tilbudene, samt kjørt maten til døra. Er ikke det et unikt tilbud, så vet ikke vi. Men om det er blant tilbudene du ikke bør avvise, det må du regne på selv.

Lettlurt

Nordmenn elsker tilbud og går hjem med en deilig følelse hver gang de tror de har spart noen kroner.

Problemet er at de svært ofte slett ikke har spart, men tapt, hundrevis av kroner – hver gang de har vært ute og handlet. Er du blant de lettlurte nordmenn som lar deg lokke til å tro du har vært smart? Du er garantert ikke alene.

For å vite at du har kjøpt varer til absolutt laveste pris, må du gjøre en formidabel og nesten umulig jobb. Det være seg kjøp av hus, bil, båt, bensin, matvarer, strøm, hvitevarer, gull, røkelse eller myrra. Det er et virrvarr der ute av priser og tilbud.

Rema og Kiwi ble nylig knust på pristest av en kjede kalt Spar. Som aldri har vært i nærheten av å være blant de billigste kjedene.

Fordi Spar-kjeden kjørte en kampanje på Taco-produkter, men var allikevel dyrest på 12 av 33 dagligvarer, men slo Rema, Kiwi og Extra på totaltprisen. Da kan man selv begynne å regne på det, hvor viktig er det å handle mat på “billigste” butikk, når kjedene er tilnærmet like dyre. Det er ikke her du sparer penger på gode tilbud.

Tilbudene du ikke bør avvise er tilbud du mener er verdt pengene.

Prisjakt

Har du nok tid bør du ringe rundt til bankene og levere gode argumenter for at nettopp du skal få bankens beste betingelser. Da kan vi begynne å snakke om å slå til på de beste tilbudene. Tilbudene du ikke bør avvise. Kommer banken din med et godt nok tilbud, bedre enn den avtalen du har i dag, kan du spare alt fra fem- til tjue tusen kroner per år.

Tilbudene du ikke bør avvise

Slår du til på medlemstilbudene på de beste nettsidene du besøker ofte nok, kan også disse levere deg gode nok tilbud.

Komplett er en slik nettside. En nettside som er seriøs, du får varene raskt og de har konkurransedyktige priser. Men det betyr altså ikke at de er billigst på alt. Da bør du bruke Prisjakt.no for å sikre deg at ikke andre nettbutikker har et bedre tilbud.

Merkelig nok er det ofte svært like tilbud hos de respektive kjedene, Elkjøp, Power og Komplett har hundrevis av like produkter til lik pris. Til og med under Black Friday skjer det samme. Det er ikke noe annet enn betenkelig. Og sannsynligvis ulovlig.

Black Friday

27. november i år, bør du sette av dagen til å gjøre gode innkjøp. Vet du hva du driver med da, kan det hende du finner røverkjøp og tilbud du ikke bør avvise. Black Friday er en amerikansk happening som norsk næringsliv har trykket til sitt bryst, men du bør ikke handle alt på tilbud. Kjøp julegaver eller varer du faktisk behøver.

Du finner fornuftige og seriøse aktører som kan gi deg meget gode tilbud som du bør benytte deg av på “Black Friday”, både på nett og i en rekke handlesenter rundt om i landet, fredag 27. november. Får du derimot tilbud fra privatpersoner eller lugubre nettsteder som framstår som troverdige, bør du være på vakt.

 Julen kommer også i år. Den kan det være smart å forbedre nå, fordi det går ofte mer penger i desember enn hele året ellers. Da kan det være på sin plass med forberedelser og et aldri så lite budsjett, for å få endene til å møtes, slik at du har litt igjen – inn i det nye året også.

Din privatøkonomi er ditt ansvar, ikke la deg lure av kjeltringer som er ute etter dine verdier. Sørg for å bruk sikre og anerkjente nettsider om du ønsker å gjøre gode kjøp på nett. Netthandelen vil slå alle rekorder i 2020 – vær smart. Ikke bruk tiden din på å kjøre rundt å lete etter tilbud.

Lykke til!

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Fabio Silva til Wolves! Done deal!

Fabio Silva til Wolves! Done deal! Overgangen fra Porto til Wolverhampton Wanderers skal lyde på £35M. som er rundt regnet...

Lukk