Populært aksjeselskap i samarbeide med Star Wars™. Norges mest populære aksje har i flere år vært Kahoot. Spillselskapet som først var en spille-app, men som har blitt til en svært viktig spillbasert læringsplattform, basert på flervalgsoppgaver. Som nå brukes på en rekke skoler, Høgskoler og universitet – verden over.

Estimated reading time: 4 minutes

Kahoot-aksjen

En aksje som har vært velkjent for mange nordmenn fordi den ha tiltrukket seg en rekke kjendiser. Kahoot! som aksje har dog fått en smell siden nyttår, hvor den har falt som en stein fra 132 kroner per aksje til 37 kroner, før den begynte å stige igjen i august. I skrivende stund er Kahoot-aksjen verdt 62 kroner, men er forventet å stige mye i tiden som kommer.

Disclaimer: Vi gjør oppmerksom på at admin på denne bloggen eier aksjer i Kahoot, men artikkelen er ikke ment som en kjøpsanbefaling. Du må selv bestemme og avgjøre hvilke aksjer du investerer i.

Lest denne? Slik sparer du penger på strøm

Ikke bare fordi Kahoot! skal samarbeide med Star Wars, men fordi selskapet har gjort en del viktige oppkjøp, deriblant av det amerikanske selskapet Clever. Men aksjer som går svært mye ned over tid, vil på et gitt tidspunkt få en rekyl, all den tid det er verdi i selskapet. Og det er det åpenbart i Kahoot.

At Kahoot har gjort meglerne rundt om i landet grå i håret, fordi den har falt voldsomt i flere måneder i strekk. Ingen kunne forutse et så markant fall som Kahoot har fått på dette siste halvåret.

Populært aksjeselskap i samarbeide med Star Wars™ vil snart være tilbake som Norges mest populære aksje, tipper vi. Flere av de største aksjonærene er allerede mangemillionærer grunnet investeringer i Kahoot. Flere av disse har nok hatt søvnløse netter gjennom nedgangstidene.

Kahoot og Star Wars™

Meglerne i de forskjellige meglerhusene velger som alltid å anbefale kjøp av aksjen, men setter de forskjellige kursmålene ned fra både 90 og 100 kroner til både 60 og 70 kroner. Den aller siste er vel fra Pareto som tror kursen skal mot 90 kroner igjen. Om samarbeidet med Star Wars™ vil hjelpe aksjen tilbake til nye høyder, vil tiden vise.

The partnership will offer free learning content on the Kahoot! Academy platform featuring fan-favorite Star Wars characters from the light and dark side of the Force

Kahoot.com
Populært aksjeselskap i samarbeide med Star Wars™

I dag kunngjør Kahoot, som nå altså er en global læringsplattform, at de vil jobbe tett med selveste, Star Wars. Det nye partnerskapet skal tilby samlinger av Kahoots samlede verker, som skal fungerer som et Academy. Med de fleste av de populære figurene og droidene fra Star Wars-serien.

Du husker de selvsagt alle sammen, Yoda, Luke Skywalker, Princess Leia, C-3PO, BB-8 og selvsagt Chewbacca.

Kahoot kjøper amerikansk e-læringsselskap for inntil 4,2 milliarder kroner. Det er selskapets største oppkjøp noensinne. Toppsjef Eilert Hanoa i Kahoot, bekrefter kjøpet av det amerikanske e-læringsselskapet Clever for 435–500 millioner dollar.

E24.no

Kahoot-brukere og Star Wars-fans verden over, vil kunne forbedre læringsopplevelsen ved å bruke denne nye plattformen som nå blir tilgjengelig. Utvilsomt noe som gjør opplevelsen med læring langt mer oppslukende, interaktiv og engasjerende med sine kjære karakterer fra Star Wars-universet, tilgjengelig. Både for voksne og barn, tror vi. Populært aksjeselskap i samarbeide med Star Wars™, som gjør læring litt mer engasjerende.

Rivende utvikling

Ikke minst alle de ikoniske scenene og øyeblikk fra Star Wars-filmsagaen man finner i alle filmene. Samlingene av læringsspill – som vil telle noen få hundre i løpet av dette partnerskapets levetid. Og vil være tilgjengelig gratis for alle Kahoot-brukere og Star Wars-fans.

Lest denne? Slik kan du bli rik online

Dette engasjerende innholdet er designet for lærere og elever på skoler, også for høyere utdanning, samt inkludert i arbeidsmiljøer – der behovet finnes. Den første samlingen av Star Wars-spill er fokusert på læring av vitenskap, teknologi, ingeniørfag og matematikk, også kjent som, stem. Nettopp slik du er vant til å bruke Kahoot fra før.

I Teknologiens verden, de neste ti årene, er det all grunn til å se for seg en ekstrem utvikling.

Vil vi slutte helt å bruke kontanter, vil det komme øyesensorer på t-bane og annen kollektivtrafikk? Og vil vi klare oss uten olje, og gass? Vil vi kjøre bilen selv eller får vi både fly, tog og bane –helt uten sjåfør? Teknologien er i en rivende utvikling og snart vil du eie Bitcoin, er ikke det litt skremmende?

Vargas

Pin It on Pinterest