Kjenner du dine valutakonverterene, når du er på tur? På reise i inn- og utland er det greit å vite hva man skal betale i norske kroner, om beløpet står merket i Euro, danske kroner, US Dollar eller britiske pund.

Man tenker kanskje ikke over det før man reiser, men i det øyeblikket man står der med ett par halvlitere innabords, etter en runde på byen med gutta, og finner drømme-silkeshortsen på Harrods i London, er det greit å ha hodet klart – eller ha tilgang til en god link til valutakalkulator, som hjelper deg raskt og enkelt.

Vi nordmenn reiser ikke bare i sommerferien, vi er faktisk blant de som flyr mest i verden, både rent bokstavlig og ellers. Vi er på farten gjennom hele året, det være seg gjennom jobben eller på fritiden.

Man trenger ikke å gå et skritt utenfor døra, for å sjekke priser på penger, rundt om på de valgte destinasjoner man skal, man kan enkelt sjekke valutaene hvor som helst, men være seg bevisst at dette er flytende priser som endrer seg hele tiden.

En av de beste valutakonverteren for Norge Click To Tweet

Den norske krona holder seg stabil, litt mer verdt enn den svenske, men også mindre verdt enn den danske. Skal man på fotballtur til balløya, for å se Solskjær banke Liverpool og Manchester City, er det greit å vite at ett engelsk pund, fortsatt er litt mer enn ti-gangen. Litt billigere enn på lenge.

Det betyr billigere pint, for øltørste nordmenn i England.

En av de beste valutakonverteren for Norge

Årsaken til at du i løpet av året, stadig vekk får mer for den norske krona i England, er Brexit-kaoset, som ikke ser ut til å ha noen ende for Storbritannia. Pundet svekkes stadig mot annen valuta.

En av de beste valutakonverteren for Norge.

Har man alt pakket og klart, reisemålet pekt ut på kartet, rene underbukser i kofferten, kort, pass, kontanter og nok engelskkunnskaper, er det bare å sette seg på flyet. Man stryker aldri en fotballdrakt, men at du lukter godt, når du skal sitte trangt på Old Trafford, kan være en fordel.

La overvektige engelskmenn heller lukte fyll og svette. Det er de gode på.

For at du skal få mest mulig ut av oppholdet på engelsk jord, bør du bo så nær stadion du skal på, som over hode mulig. Det er så rart med det, det er ikke sikkert de som bygger et fotball-anlegg, har nordmenn i tankene, når stadion er plassert syv kilometer unna sentrum, eller langt ute på et jorde. Som du må forsere, både til og fra hotellet.

En av de beste valutakonverteren for Norge Click To Tweet

Ole Gunnar Solskjær handler nok ikke like mange norske spillere denne gang, som Manchester United manager, som da han hadde ansvaret i Cardiff. Men han bruker utvilsomt betydelig flere millioner pund. Se ikke bort fra at kristiansunderen ‘vinner’ overgangsvinduet i bruk av penger – denne sommeren.

En av de beste valutakonverteren for Norge

Engelsk fotball er milliard-industri, det er den mest populære fotballen i Europa, også for mange nordmenn, som valfarter til sine respektive favorittklubber. Nylig ble Liverpool sitt medlem nummer 50.000 registrert i den norske fanklubben.

Manchester Uniteds norske fanklubb, er ikke mye dårligere og vokser stadig. Der er det registrert nær 46.000 medlemmer rett før sesongstart, nå altså med norsk manager.

Vi som elsker engelsk fotball har datoene klare.

Du som skal se de to første Manchester United-kampene, må møte opp på Old Trafford, søndag 11. august, merk tiden, avspark er satt til kl. 17:30 norsk tid, men møt gjerne opp en time før kick off. Motstander på “Theater of Dreams” er Chelsea.

Første bortekamp for Solskjær og hans nye Manchester United, er Molineux og Wolves. Mandag 19. august, avspark kl. 21:00, men denne kampen sendes også på TV.

Skal du bli værende på balløya, fra første til andre kamp, anbefaler vi telt, eller et billig Bed & breakfast.

God fornøyelse!

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Kommunikasjon!

Kommunikasjon! Det å kommunisere med hverandre, er noe menneskeheten har drevet med en stund. For veldig lenge siden, gikk det...

Lukk