England! Deadline Day – nå kjøpes det! Overgangsvinduet stenger om få timer. Fredag 9. august sparkes Premier League i gang og da er all handel unnagjort. Innen den tid har flere av de antatt beste klubbene gjort unna viktige kjøp og salg.

Manchester United-fanen er urolige før sesongstart, stikker Liverpool og Manchester City fra i tet, vil Ole Gunnar Solskjær ha kontroll på stjernene, blir Paul Pogba værende og lykkes kristiansunderen å hente f.eks Christian Eriksen, før Deadline Day?

Lest? Solskjær kjøper verdens dyreste forsvarsspiller!

Hvem blir best i gruppen bak de seks beste, klarer noen å splitte de antatt beste og får vi en kjempe skrell som den gang Leicester vant hele dritten? Mange spørsmål vil vi ikke få svar på før i april eller mai 2020, men hvilke spillere som signerer for nye klubber – vet vi innen kort tid.

Vargas12.com følger Deadline Day for deg.

Vi noterer oss at Wayne Rooney er ønsket som spillende manager i Derby og at toppscoreren for Three Lions skal være interessert i den utfordringen. Han og hans kone, smellvakre Coleen Rooney, savner England og vil flytte hjem i januar.

Manchester City er favoritter til å ta sin tredje Premier League-tittel, Pep Guardiola er kanskje verdens beste, men også den mest krevende manageren på kloden. Er spillerne sultne nok til å vinne så mange kamper som det kreves? Tatt i betraktning at det skal spilles rundt 60 kamper i løpet av en lang sesong, med Champion League, FA-Cup og Ligacup?

England! Deadline Day - nå kjøpes det!
Klopp vs Pep blir en av mange dueller i årets sesong Foto: Independent.ie

Joao Cancelo kan være på vei som ny høyre back, han kommer fra Juventus og er en av de beste på markedet, fra før har Manchester City den beste og bredeste stallen i Premier League. Vi vet at Pep ønsker seg Champions League-trofeet, men det betyr ikke at han ikke vil satse i ligaen. Er man best, er vant til å vinne det meste, lar man ikke et viktig trofé forsvinne uten kamp.

Vi mener det er en tabbe av Manchester City, om de selger Leroy Sané til Bayern München, uansett pris. Tyskeren har så mange talenter og kan neppe erstattes over natten.

England! Deadline Day – nå kjøpes det!

Allikevel er det noe som forteller oss at det er Liverpool som vil vinne dette Premier League-trofeet, mer enn noe annet. Fordi det har gått så lang tid siden laget fra Merseyside vant toppdivisjonen, den gang den het 1. divisjon og året var 1990.

Det er selvsagt alt for lenge siden, men trofeet fra Champions League, forteller at Jurgen Klopp har et brukbart lag som kan vinne ofte. Forrige sesong endte med et eneste tap og uvirkelige 97 poeng, med en målforskjell på 89-22 – uten å vinne en dritt.

Liverpool har ikke handlet noen spillere som går inn og styrker laget, men Klopp har et spennende lag som spiller fantastisk fotball. I Community Shield mot Manchester City, hadde laget hver sin omgang, der Liverpool lett kunne ha avgjort kampen på slutten, men tapte på straffer til slutt i en ubetydelig kamp. Vi tror Liverpool får fart på skøytene fra start og raser gjennom sesongen sammen med Manchester City.

Det er en tankevekker når en middelmådig forsvarsspiller som Harry Maguire (25), går fra Leicester til Manchester United for £80m. som tilsvarer rundt 900 millioner kroner. Når vi vet at eksempelvis Willy Boly (28), som også er en bedre spiller, gikk til Wolves fra Porto for £10m. En fantastisk avtale av Leicester, en hårreisende deal, nok en gang for desperate Manchester United.

Hva Christian Eriksen skulle måtte koste, om han gikk fra Tottenham, ryktes å være £130.m, men vi tror kjøpesummen, ved et eventuelt salg, blir betydelig mindre, kanskje rundt £50m. Vi noterer oss at også Everton har handlet mange spillere og skal være villig til å betale mye for Wilfred Zaha i Crystal Palace, mulig opp mot £70m. med James McCarthy som endel av handelen.

Arsenal har hentet noen spennende spillere i Dani Ceballos, steindyre Pepe (£72m.) og William Saliba. Men det er også uro under manager, Unai Emery der kapteinen som alltid bør være lojal mot klubben, Laurent Koscielny, går til Bordeaux for €5m.

England! Deadline Day - nå kjøpes det!

Manchester United bruker mer penger enn noen gang, men vil det holde for Solskjær og hans menn. Vi er usikre, men håper selvsagt at nordmannen får beholde den krevende jobben ut sesongen, så han kan bli bedømt på resultatene han får i Premier League, Europa League, FA Cup og ligacup.

Så langt har det kommet inn fire spillere. Harry Maguire, Daniel James (21) fra Swansea for £15m. og Aaron Wan-Bissaka (21) fra Crystal palace, som kostet hele £50m. Vi tipper at Solskjær henter minst én spiller til og vi tror Paul Pogba blir værende på Old Trafford.

Romelu Lukaku ser ut til å forlate Manchester United og vil havne i Inter Milan, til tross for en potensiell byttehandel med Dybala og Juventus – som så ut til å kunne gå i orden tidligere.

Chelsea er alltid spennende å følge med på. Dessverre er det ikke like gøy på Stamford Bridge denne gang, til tross for at Frank Lampard er kommet hjem og tatt over etter Maurizzio Sarri, som har tatt over Juventus. Londonklubben får ikke handle de to neste overgangsvinduene, ifølge FIFA, fordi de klubben har forhandlet med spillere under 18 år. Tabbe.

Tottenham har den beste og nyeste stadion i England, de har en fantastisk manager i Mauricio Pochettino og handlet overraskende raskt i overgangsvinduet. Nemlig den gode midtbanespilleren, Tanguy Ndomble (22) fra Lyon, for rekordsummen £65m. Nå må Spurs beholde sin danske juvel, så kan det bli en riktig hyggelig sesong på imponerende Tottenham Hotspur Stadium.

Barcelona skal være villig til å la den tidligere Liverpool-yndlingen, Philippe Coutinho gå på lån, Tottenham er i dialog med spanjolene, men det blir ikke billig for Spurs. Rykter sier at de skal ha mye penger for å la brasilianeren gå til Premier League.

Everton har handlet/ lånt spillere fra Juventus, Moise Kean, fra Manchester City, Fabian Delph, fra Mianz, Gbamin og signert permanent fra Barcelona, Andre Gomes. Derfor ser vi Everton sammen med Wolves, det laget som bør ha best forutsetning for å ta en av de seks øverste plassene.

Wolves og suksessmanager, Nuno Espirito Santo har signert den unge spissen, Patrick Cutrone (21) fra AC Milan for £23m. og signert to unge portugisere fra Lazio. Pedro Neto (19) venstreving og Bruno Jordao (20) midtbane. I tillegg er gode Jesús Vallejo på lån fra Real Madrid.

Med Europa Cup deltagelse for aller første gang på nesten 40 år, vil det bli en knalltøff sesong for Wolves, men vi håper og tror at den sovende giganten har våknet til liv og vinner langt oftere enn de taper. Molineux Stadium vil være et fort og fansen hos laget i old gold & black vil lage et jævla liv på tribunen, også denne sesongen.

Om det kommer noen digre signeringer helt på tampen av Deadline Day, vil du finne disse her på Vargas12.com. Vi overvåker Premier League spesielt og vil være raskt ute med siste nytt.

Følg gjerne vårt nyhetsbrev for raske nyheter.

Kilde: SkySport.com

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
5 grunner til å forbli sammen

5 grunner til å forbli sammen som kjærester. Du kjenner på det nå, ikke sant? Det blir greit å komme...

Lukk