Så raskt lager du middag til en familie på fire eller fler. Du kan faktisk smelle sammen noe sunt og godt på tjue minutter. Det er mange gode retter som nærmest lager seg selv. Har du en hel halvtime, er det meste mulig. Alt du trenger er gode råvarer og en Airfryer.

Estimated reading time: 4 minutter

Airfryer

Om du ikke vet hva en Airfryer er, finner du alt du trenger å vite, her. Fordelen med en Airfryer er at du lager mat uten fett, smør eller frityrolje. Du bruker faktisk bare varmluft. Ergo så blir maten tilberedt slik den er, uten usunne tillegg og kalorier. Det aller beste er at maten lager seg selv, mens du kan gjør andre ting. Strikke, f.eks.

Les også: Pizza for pizza-elskere

Du kan tilberede all slags mat i en airfryer. Du kan bruke råvarer som både er frosne og romtemperert. Du velger selv hvilke råvarer du ønsker å bruke. Du kan velge blant sunne matvarer som blant annet grønnsaker, fisk og kjøtt. Tilberedningen foregår uten bruk av olje. Næringsstoffene ivaretas derfor på en bedre måte

Cosori.no

En Airfryer kan lage det aller meste, det vil si, innenfor en viss grense. Du kan ikke koke suppe, men du kan steke ribbe. Tenk litt på det. Så raskt lager du middag, som egentlig lager seg selv, mens du kan strikke mange omganger. Isteden for å stå på kjøkkenet.

Som du sikkert vet, er det Vargas12.com som har skrevet den mye omtalte artikkelen, Mat på P! Og en hel haug med andre artikler om mat. Mat for alle i alle aldre, sunn mat, god mat og mat til hverdag og fest. Vi er stolte av å gi våre lesere gode artikler som betyr noe for våre lesere.

Airfryer kan brukes til alt – utenom suppe Foto: Philips.com

Tidsklemma

Du synes det er noe dritt å komme stressende hjem fra jobben for deretter å måtte stå på kjøkkenet å lage middag. Når du egentlig har lyst til å slenge deg på sofaen, strikke, lese, sove eller gjøre noe helt annet, enn å lage mat.

Derfor er det viktig å vite hva man kan gjøre for å spare tid på middagen. Visste du forresten at det tar mindre enn fem minutter å steke fire egg? Om du har ferdigstekte karbonader i mikroen som legges på skiver med brød. Da har du karbonadesmørbrød med egg, som på en travel tirsdag bør være en bra nok middag.

Å grille i øsende regn, eller ha hageselskap med sjømat, hummer og Champagne når det blåser nordavind fra alle kanter, passer dårlig. Tilpasser man måltidene etter værmeldingen, da får man en mer vellykket middag for alle involverte.

Tidsklemma skaper dårlig stemning og sure, og sultne barn. Planlegg ukehandelen ved å vite allerede på søndag, hva som er til middag hele uka. På den måten er dere forberedt når maten skal tilberedes. Om alle hjelper til, dekker bordet og gjør forfallent arbeide – bør ting gå på skinner.

Raske middager

Man må ikke ha grønnsaker, poteter, brunsaus og ertestuing til kjøttkakene, hver dag – hele uka. Jo færre kasseroller jo mer tid sparer man. Så raskt lager du middag, med litt fornuftig planlegging.

Raske middager kan egentlig være hva som helst.

Hvor lang tid tar det å trekke en pakke sunne pølser, Go og Mager fra Gilde, eksempelvis? Ikke mer enn femten minutter, og da tar vi med tiden det tar å koke opp vannet. Wiener i lompe eller brød, bør også være en godkjent middag, av og til.

Nudler og pasta trenger kun noen få minutter koking er er populært hos liten og stor. Pasta og laks er en av våre favoritter og tilberedes på tjue minutter. Nå får du fine poser med ferdige grønnsaker som sparer deg tid.

Supper, salater, pannekaker, pizza, wok, omelett og noe snadder i et pitabrød på en fredagskveld, er innenfor. Ikke bruk mer tid på middagen enn nødvendig. investerer du i en Airfreyer vil du kunne strikke ti gensere i året, ekstra, på den tiden du sparer på kjøkkenet.

Lykke til!

Vargas

Pin It on Pinterest